Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis gelinis lakavimas

QUOTE(NMT @ 2012 01 23, 15:02)
Noriu pasidalinti patirtimi apie gelish spalvą it's a lily. Kažkas jau minėjo, kad ji pakeičia spalvą, tai išsiaiškinau, kad ji man pasikeitė po vienos dienos. Tapo visiškai nebarbiška, o tokia neutrali murzina rožinė. Tačiau po pusantros savaitės visai pasikeitė, pageltonavo ir gavosi "grybelinai" nagai. Gal čia maniškė kokia pasenus spalva pasitaikė, ar kam nors dar taip yra buvę?
čia po kelių dienų nuo lakavimo, palyginimas su pavyzdžiu, kurį nulakavau šviežiai:

o čia šiaip nail.gif
HARMONY gelish: BLACK SHADOW + QUEEN OF HEARTS

unsure.gif Idomiai idomiai g.gif , da nelakavau josios niekam pilnai ant nagu, reiks isbandyt pasigavus koki triushi biggrin.gif
O apie anuos komentara palikau anoj temoj, jau dievuleliau kaip man patinka ryshkalai wub.gif wub.gif kiek sluoksniu back ir kiek queen? rolleyes.gif
primink da sios spalvos skaicius arba spalva? blush2.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jolkuce: 23 sausio 2012 - 15:22
QUOTE(Jolkuce @ 2012 01 23, 16:19)
wub.gif  kiek sluoksniu back ir kiek queen? rolleyes.gif
primink da sios spalvos skaicius arba spalva? blush2.gif

Aha, ryškalai yra gėris smile.gif
Black shadow dėjau tris plonus sluoksnius ir vieną queen of hearts.
O ta spalvytė tai vasarinė ryškioji passion wub.gif
Atsakyti
QUOTE(NMT @ 2012 01 23, 15:26)
Aha, ryškalai yra gėris smile.gif
Black shadow dėjau tris plonus sluoksnius ir vieną queen of hearts.
O ta spalvytė tai vasarinė ryškioji passion  wub.gif

***** man kas kart rodomos naujai tos pacios paletes, pas jus visas atrodo, kad puse spalvu is ju nematytos daba doh.gif biggrin.gif biggrin.gif O passion nekeicia nuo saules spalvos? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jolkuce: 23 sausio 2012 - 15:30
O kiek kartu mazdaug uztenka vieno buteliuko base gel,top coat ir pacios gelio spalvos?;] as ilgam jis? as po poros kartu jau nauja pirkt reikia?;]
Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2012 01 23, 16:29)
***** man kas kart rodomos naujai tos pacios paletes, pas jus visas atrodo, kad puse spalvu is ju nematytos daba doh.gif  biggrin.gif  biggrin.gif O passion nekeicia nuo saules spalvos? g.gif

Jos visos iki vienos kinta, tik vienos ryškiau kitos mažiau. Jau kaip kažkada minėjau kad būtent Gelish neturi UV apsaugos todėl vasarą ypatingai keičiasi spalvos arba jei klientė vaikšto į soliariumus. Man taip aiškino Nagavitos dėstytoja Jūratė mirksiukas.gif

Ryškalai Jėga
Labai labai graži spalvytė wub.gif reiks pabandyti.

Kas esate megėja ryškių ekstravagantiškų spalvų mėgėja panadykite štai tokį variantą(dariau klientei ir fotiką buvau namie palikus doh.gif tad foto kolkas nėra kol pati sau nepasidarysiu)- 3sluoksniai Ocean Wave 01364+ 1sluoksnis 01363 Good Gosip drinks_cheers.gif nerealus derinukas thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Cle0 @ 2012 01 23, 15:41)
O kiek kartu mazdaug uztenka vieno buteliuko base gel,top coat ir pacios gelio spalvos?;] as ilgam jis? as po poros kartu jau nauja pirkt reikia?;]

O tamsta ar paprasta laka nusipirkus kurio talpa 15ml irgi po poros kartu ismetat jau ir nauja perkat? lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2012 01 23, 16:49)
O tamsta ar paprasta laka nusipirkus kurio talpa 15ml irgi po poros kartu ismetat jau ir nauja perkat? lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Tikrai, kitaip neina atsakyt į tokį klausimą, tik naują klausimą užduot biggrin.gif
Cle0, tikrai ilgai užtenka. niekad neskaičiavau kiek lakavimų, bet žymiai daugiau nei pora kartų. Beje šie lakai nedžiūsta, netirštėja, todėl užtenka dar ilgiau nei paprastų lakų.
Atsakyti
QUOTE(Cle0 @ 2012 01 23, 15:41)

Baze pas mane Geliush tai as ja naudoju jau turbut daugiau nei metai, bet dabar jau i pabaiga.. Virsutinis pasibaigia greiciau, nes tai klijente nori prancuza be jokios spalvos, tai turejau kelias klijentes kurios is vis norejo tik dailes ir sealerio ant virsaus, tai sitas reikalas susinaudojes jau nebe skaiciavau kelintas. Na o spalva...nu sunku kazka jums atsakyt konkreciai, nes nezinau ar kuri is musu skaiciavo kiek tos spalvos uztenka... Faktiskai jos uztenka tiek kiek ir paprasto lako, nes lakuojasi plonai, jie netirsteja, tai ir lakuoji ilgai ir nuobodziai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(tamosiuke @ 2012 01 23, 16:45)
Baze pas mane Geliush tai as ja naudoju jau turbut daugiau nei metai, bet dabar jau i pabaiga.. Virsutinis pasibaigia greiciau, nes tai klijente nori prancuza be jokios spalvos, tai turejau kelias klijentes kurios is vis norejo tik dailes ir sealerio ant virsaus, tai sitas reikalas susinaudojes jau nebe skaiciavau kelintas. Na o spalva...nu sunku kazka jums atsakyt konkreciai, nes nezinau ar kuri is musu skaiciavo kiek tos spalvos uztenka... Faktiskai jos uztenka tiek kiek ir paprasto lako, nes lakuojasi plonai, jie netirsteja, tai ir lakuoji ilgai ir nuobodziai 4u.gif

o ilgai laikosi vien topas su daile?
Atsakyti
QUOTE(donatiki @ 2012 01 23, 16:52)
o ilgai laikosi vien topas su daile?

Lygiai taip pat kaip ir su spalva 4u.gif dedi baze , tepi topa+ daile ir vel topas.
Atsakyti
QUOTE(tamosiuke @ 2012 01 23, 17:46)
Lygiai taip pat kaip ir su spalva 4u.gif dedi baze , tepi topa+ daile ir vel topas.

o tai gal uztektu baze, daile ir tada topas?
Atsakyti
QUOTE(donatiki @ 2012 01 23, 18:11)
o tai gal uztektu baze, daile ir tada topas?

Nu o kaip ta daile padaryt ant topo? Visa daile issisklaido bele kaip...uztat ir tepasi topas.
Atsakyti