Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis gelinis lakavimas

QUOTE(Jolkuce @ 2012 01 23, 10:50)
Dar tik savaite, o man jau bella vampire ant nagu nusibodo doh.gif

Bet nenusilupo niekur?
Atsakyti
QUOTE(tamosiuke @ 2012 01 23, 10:51)
Bet nenusilupo niekur?

jei klausi apie ta ranka kur IBD- tai apsoliut niekur koleikas neatsilupo, o kt ranka kur vampiras, vienam kamputi lyg matos nori atsiknot g.gif alia as kai nemegeja krapstyt- tai laikys i toliau irnesakyk.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2012 01 23, 10:50)
Cia ranka atkalt reik, man irgi pasitaiko is 5 kart tik atsispaudzia ar nusispaudzia nuo plokshteles doh.gif O kartais viskas ciki iskart ax.gif

ne taip supratot mane 4u.gif 4u.gif
nuo ploksteles ar nuo stampuko man puikiai atsispaudzia. bet as nemoku padaryt taip kad abieju ranku butu vienodai, tarkim visos uodegeles i vidine puse, o gelyte ant nago kampo.. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(donatiki @ 2012 01 23, 11:04)
ne taip supratot mane  4u.gif  4u.gif
nuo ploksteles ar nuo stampuko man puikiai atsispaudzia. bet as nemoku padaryt taip kad abieju ranku butu vienodai, tarkim visos uodegeles i vidine puse, o gelyte ant nago kampo..  blush2.gif

NU tai vo i sakau mazai praktikos biggrin.gif .Mane nervina tik ,kad ne visi plokshteliu paveiksleliai turi antra varianta kas liecia kaire ir desine puses,nes pvz jei piesini nori daryt i vidu-tai neisheina, tenka per visus 10nagu daryt tik i viena ar kt puse, nes apvertus piesineli, jau gaunas kitas vaizdas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2012 01 23, 11:09)
NU tai vo i sakau mazai praktikos biggrin.gif .Mane nervina tik ,kad ne visi plokshteliu paveiksleliai turi antra varianta kas liecia kaire ir desine puses,nes pvz jei piesini nori daryt i vidu-tai neisheina, tenka per visus 10nagu daryt tik i viena ar kt puse, nes apvertus piesineli, jau gaunas kitas vaizdas doh.gif

tai va va butent sita ir norejau pasakyt biggrin.gif biggrin.gif tai pasirodo cia tame esme, kad nera antro varianto, o as galvojau, kad as cia ziopla ir nemoku padaryt doh.gif aciu, kad apsvietet mane 4u.gif
deje tie naguciai su ruzavu frenchu labai grazus wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2012 01 23, 10:54)
jei klausi apie ta ranka kur IBD- tai apsoliut niekur koleikas neatsilupo, o kt ranka kur vampiras, vienam kamputi lyg matos nori atsiknot g.gif alia as kai nemegeja krapstyt- tai laikys i toliau irnesakyk.gif

Tai gal ir gerai jie perdare ta IBD ka g.gif gal geriau laikys nei kad buvusysis. Na, as ta Smoked Plum spalva uzsisakiau vis del to, tai lauksiu ir ziuresiu kas per daiktas.
Mano nagai, tai is vis tokie nuslabe dabar, kad sakes doh.gif Vitaminus pradejau jau gert, nes trapus kazkokie, luzta...tai nelakuoju dabar, Nailteka varau, gal sakau atsigaus biggrin.gif
Atsakyti
sveikutes patarkite kur pigiausiai nusipirkti man IDB gelac? is kur uzsisakote? man reikia visko + nors vienas lakas? o kaip del kokybes?
Atsakyti
QUOTE(donatiki @ 2012 01 23, 11:13)
tai va va butent sita ir norejau pasakyt  biggrin.gif  biggrin.gif  tai pasirodo cia tame esme, kad nera antro varianto, o as galvojau, kad as cia ziopla ir nemoku padaryt  doh.gif aciu, kad apsvietet mane  4u.gif
deje tie naguciai su ruzavu frenchu labai grazus  wub.gif

Nu vo, daba isiaishkinom biggrin.gif

tamosiuke man ir senieji IBD gerai laike tikrai 2-3 savaites atvaiksciodavau.O tu mikliaj stiprink nagus, nes dabar mano isvajota spalva gausi tu pirma, ne as verysad.gif biggrin.gif Taip, kad noresiu labai padabot bigsmile.gif bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(godė @ 2012 01 23, 12:30)
sveikutes patarkite kur pigiausiai nusipirkti man IDB gelac? is kur uzsisakote? man reikia visko + nors vienas lakas? o kaip del kokybes?

rekomenduoju ne IBD Gelac, o nauja ju serija IBD Just Gel Polish.Ebay.com, Amazon.com ir t.t smile.gif
Atsakyti
Norėjau merginų pasiteirauti - nuo ko labiausiai priklauso, kaip "lengvai" nusiima gelinis lakas? ax.gif

Pati lakuojuosi su Harmony (bazė, spalva, topas). Teko nusiiminėti su paprastu acetoniniu nuėmėju (teko pagramdyti nemažai), o dabar nuimu su Harmony remover'iu - super dalykas, dalis lako lieka jau folijoj thumbup.gif

Jei bazę ir topą palikčiau Harmony, o lakuočiau su kitomis spalvomis (tarkim, IBD, Orly arba OPI), kaip tai įtakotų nuvalymą? g.gif
Atsakyti
QUOTE(freza80 @ 2012 01 23, 14:14)
Jei bazę ir topą palikčiau Harmony, o lakuočiau su kitomis spalvomis (tarkim, IBD, Orly arba OPI), kaip tai įtakotų nuvalymą? g.gif

niekaip neįtakotų, išbandytas variantas - nusiima taip pat lengvai ir greitai 4u.gif
Pati turiu Top ir Base NSI, o spalvas visas maišau. Turiu spalvas: IBD, Jessica geleration, Orly gel FX. Visos nusiima lengvai ir greitai su Harmony gelish removeriu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Alice in wonderland @ 2012 01 23, 15:27)
niekaip neįtakotų, išbandytas variantas - nusiima taip pat lengvai ir greitai  4u.gif
Pati turiu Top ir Base NSI, o spalvas visas maišau. Turiu spalvas: IBD, Jessica geleration, Orly gel FX. Visos nusiima lengvai ir greitai su Harmony gelish removeriu  4u.gif

drinks_cheers.gif
o as dabar dirbu tik su Harmony Gelish ir pastebejau viena dalyka - kad ne visos spalvytes vienodai lengvai nusiima. 4u.gif
Atsakyti
Noriu pasidalinti patirtimi apie gelish spalvą it's a lily. Kažkas jau minėjo, kad ji pakeičia spalvą, tai išsiaiškinau, kad ji man pasikeitė po vienos dienos. Tapo visiškai nebarbiška, o tokia neutrali murzina rožinė. Tačiau po pusantros savaitės visai pasikeitė, pageltonavo ir gavosi "grybelinai" nagai. Gal čia maniškė kokia pasenus spalva pasitaikė, ar kam nors dar taip yra buvę?
čia po kelių dienų nuo lakavimo, palyginimas su pavyzdžiu, kurį nulakavau šviežiai:
user posted image
o čia šiaip nail.gif
HARMONY gelish: BLACK SHADOW + QUEEN OF HEARTS
user posted image
Atsakyti