Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis gelinis lakavimas

QUOTE(Kristalė* @ 2012 01 22, 19:36)
ateinu ir vel pasisakymais apie PN. Buvau rasiusi, kad lakavausi sau, tai buvo 20 d, tai situacija po 2 dienu tokia, vienas nagelis jau pusliuojasi verysad.gif , o kito kanpukas  biskeli apsilaupe doh.gif  Oi nepatinka nam taip doh.gif  doh.gif  doh.gif

o kokia baze ir pagrinda naudojat? nera man mete jokiu pusleliu.. g.gif ir laiko jie tikrai gerai.
Atsakyti
QUOTE(donatiki @ 2012 01 22, 23:34)
o kokia baze ir pagrinda naudojat? nera man mete jokiu pusleliu..  g.gif ir laiko jie tikrai gerai.

dejau si karta IBD
Atsakyti
O kiek kartu mazdaug uztenka vieno buteliuko base gel,top coat ir pacios gelio spalvos?;]
Atsakyti
Blin, Jolkuce, man reikia dabar ir staigiai tokiu stampuku.............
O pas mane tai tragedija, klientes paniskai bijo bet kokio blizgucio ar perlamutro, o man grazu, vis pasiulau, gal kokiu vegas nights dar uztepam, ar pan., tai viena is 10 sutinka biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(LAILA @ 2012 01 23, 09:30)
O pas mane tai tragedija, klientes paniskai bijo bet kokio blizgucio ar perlamutro, o man grazu, vis pasiulau, gal kokiu vegas nights dar uztepam, ar pan., tai viena is 10 sutinka biggrin.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif Na tai staigiai ir griebk biggrin.gif Konad.lt biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2012 01 22, 21:04)

As siandiena tai puosiau jauna mergycka.Apshtampavom biggrin.gif O galiukai is GELISH 1 "its-a-lily" sluoksnio ir 2 "june‑bride".
user posted image

Nerealiai gražu wub.gif drinks_cheers.gif

QUOTE(LAILA @ 2012 01 23, 10:30)

Aga doh.gif bigsmile.gif žiūriu kuo toliau tuo labiau ir aš jų noriu doh.gif . Nors aš į juos skeptiškai žiūrėjau blush2.gif

O pas mane tai jei spalva be blizgučio tai ne spalva, o aš atvirkščiai mylėtoja natūralios spalvos be blizgučio ir t.t.
Atsakyti
QUOTE(ingeborgita2 @ 2012 01 23, 09:38)
Nerealiai gražu  wub.gif  drinks_cheers.gif
Aga doh.gif  bigsmile.gif  žiūriu kuo toliau tuo labiau ir aš jų noriu doh.gif . Nors aš į juos skeptiškai žiūrėjau  blush2.gif

Vadinas jum reik daugiau imest ateityje vaizdu i baigsis visi skeptishkumai, nes tai lbai smagus daiktelis ,kuris nereikalauja igudziu ir daug laiko, tik fyst fyst ir vualia thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2012 01 23, 10:44)
Vadinas jum reik daugiau imest ateityje vaizdu i baigsis visi skeptishkumai, nes tai lbai smagus daiktelis ,kuris nereikalauja igudziu ir daug laiko, tik fyst fyst ir vualia thumbup.gif

Aš matai labiau už ranka pieštą dailę blush2.gif mirksiukas.gif

Bet..... sakau man pradeda jie patikti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(ingeborgita2 @ 2012 01 23, 09:51)
Aš matai labiau už ranka pieštą dailę  blush2.gif  mirksiukas.gif

Bet..... sakau man pradeda jie patikti  blush2.gif

As asmenishkai ir uz tokia ir uz anokia thumbup.gif Kai turi laiko-pieshi, kai skubam visi-sita iseiti renkames ax.gif
Atsakyti
O man tai stampukai thumbup.gif ir klientes laaaabai patenkintos, jeigu dar koki svarovskiuka iklijuoji i gelytes viduri biggrin.gif
Atsakyti
Man ir stampukai patinka 4u.gif
Tik as nemoku padaryti, abieju ranku vienodai. Nzn kaip pasukt stampuka kad atsispaustu visos uodegeles ir pan, identiskai kitai rankai.
Atsakyti
QUOTE(donatiki @ 2012 01 23, 10:16)
Man ir stampukai patinka 4u.gif
Tik as nemoku padaryti, abieju ranku vienodai. Nzn kaip pasukt stampuka kad atsispaustu visos uodegeles ir pan, identiskai kitai rankai.

Cia ranka atkalt reik, man irgi pasitaiko is 5 kart tik atsispaudzia ar nusispaudzia nuo plokshteles doh.gif O kartais viskas ciki iskart ax.gif

Dar tik savaite, o man jau bella vampire ant nagu nusibodo doh.gif
Atsakyti