Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis gelinis lakavimas

QUOTE(Morgan @ 2012 01 14, 22:15)
I
sian turejau mergaite,tai buvo nulakuota ilgalaikiu ir su nuemeju nei kiek nenusilupo doh.gif sake lakavo su kazkokiais juodais buteliukais.Tai teko slifuot.Nu bet sakes kaip galima lakuot tokiais lakais kur pastoviai diltint turi .

Jauciu su perfectnails buvo lakuota g.gif Na ka kelis kart padildziuosi ir nagam savo viso gero ,kaip po priauginimo jauciu biggrin.gif Bent jau mano mamukas po perfectnailo pareishke-daugiau nesilakuos ilgalaikiu.Nors dabar vaiksto su gelishu biggrin.gif ziuresim ka po jo pasakys..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jolkuce: 14 sausio 2012 - 22:23
As ir vakar nueminejau panelei ilgalaiki daryta tikriausiai su perfect nails, sake juodi buteliukai, apibudinau kaip atrodo sake tokie, tai irgi teko padirbet.. doh.gif

atsimenat ta psl gelish.lt kur vaikinukas platina, man labai idomu pasidare, kodel pas ji neatitinka nr spalvu su originaliu gelish psl? g.gif atrodo lyg ir tokie patys, net nr skiriasi g.gif
Atsakyti
QUOTE(Morgan @ 2012 01 14, 23:15)
Irgi grazi smile.gif vis tik idomu kas cia per spalva g.gif
ax.gif grazu.
ko biggrin.gif
siaip virsutinis man issdziuna ir su 3 lemputem 4u.gif jau visas esu pakeitus doh.gif tai zinau kas buna kai neisdziuna.
lotuliukas.gif cia turbut visoms tas pats,tik menesiukui sustabdziau pirkima,laukiu tik bazes ir topo.

sian turejau mergaite,tai buvo nulakuota ilgalaikiu ir su nuemeju nei kiek nenusilupo doh.gif sake lakavo su kazkokiais juodais buteliukais.Tai teko slifuot.Nu bet sakes kaip galima lakuot tokiais lakais kur pastoviai diltint turi .

rankos drebejo, nes nesu profe, tik megeja...
Atsakyti
QUOTE(jusku @ 2012 01 14, 22:30)
atsimenat ta psl gelish.lt kur vaikinukas platina, man labai idomu pasidare, kodel pas ji neatitinka nr spalvu su originaliu gelish psl? g.gif atrodo lyg ir tokie patys, net nr skiriasi  g.gif

As kur zinau vaikina , kuris platina tai pas ji tokie patys g.gif Va sitas
http://www.skelbimai...ai-pigiau-.html

Mergaites ar turit kas sita spalva? Ir kazkas minejo, kad sitie naujieji IBD geresni nei kad senukai..kaip is tikruju, priminkit man zioplai..
http://www.amazon.co...6...69&sr=1-401
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tamosiuke: 14 sausio 2012 - 23:34
QUOTE(tamosiuke @ 2012 01 14, 23:32)
Mergaites ar turit kas sita spalva? Ir kazkas minejo, kad sitie naujieji IBD geresni nei kad senukai..kaip is tikruju, priminkit man zioplai..
http://www.amazon.co...6...69&sr=1-401

Man sita spalva sumaisyta su plum raven, zodiu per klaida gavau kt spalva.Tai dabar net 3 turiu vienodo atspalvio.Ryt zadu persilakuot-tai pranesiu kas kaip biggrin.gif Minejau tik viena- sepetelis nuo senuju pasikeites-trumpesnis daba smile.gif jei kas nores, galesiu perleisti lakiuka ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jolkuce: 15 sausio 2012 - 00:07
o as mergaites kad padariau pirkinuka tai baisu su harmony spalvytem ir dar daug dar prekyciu:) bet turiu bedele mano viena mergyte kramto nagus ka galetumet labai gero pasiulyt? 4u.gif kad ir brangesniu varianttu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingosiukas1122 @ 2012 01 15, 00:09)
o as mergaites kad padariau pirkinuka tai baisu su harmony spalvytem ir dar daug dar prekyciu:) bet turiu bedele mano viena mergyte kramto nagus ka galetumet labai gero pasiulyt? 4u.gif kad ir brangesniu varianttu biggrin.gif

mano viena kliente kramtydavo nagus, bet kai pradejo su ilgalaikiu lakuotis atsoko si manija, nes pamate, kad gali grazius nagus pasiauginti biggrin.gif
Atsakyti
jetau, nebespeju as temeliu skaityti...kaip jos greitai baigiasi...
idedu savo naujaji lakiuka pasidariau sau prancuza-
user posted image
user posted image
nezinau kurioje geriaumatysis nes fotiko gero neturiu, tik telefonini...o spalvyte light elegant 2 sluoksniai
pakartosiu klausimuka is praeitos temos- matau nemazai ant virsaus tepa Harmony gelish vegas nights -AR JUMS JIS NEZALIUOJA? na man toki zalsva atspalvi igauna po kokios savaites-slykstu... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2012 01 14, 22:22)
Jauciu su perfectnails buvo lakuota g.gif Na ka kelis kart padildziuosi ir nagam savo viso gero ,kaip po priauginimo jauciu biggrin.gif Bent jau mano mamukas po perfectnailo pareishke-daugiau nesilakuos ilgalaikiu.Nors dabar vaiksto su gelishu biggrin.gif ziuresim ka po jo pasakys..

Tai jauciu,net nutebo kad as su folija pradejau nuiminet biggrin.gif
QUOTE(sau_lu_te @ 2012 01 14, 23:14)
rankos drebejo, nes nesu profe, tik megeja...

Ir as ne profe mirksiukas.gif

QUOTE(donatiki @ 2012 01 15, 10:26)
mano viena kliente kramtydavo nagus, bet kai pradejo su ilgalaikiu lakuotis atsoko si manija, nes pamate, kad gali grazius nagus pasiauginti  biggrin.gif

Pas mane tokia yra,kita kliente atvede savo kolege,tai sake jau nebekramto biggrin.gif

Labas rytas smile.gif
Papildyta:
QUOTE(ritukas1 @ 2012 01 15, 11:46)
jetau, nebespeju as temeliu skaityti...kaip jos greitai baigiasi...
idedu savo naujaji lakiuka pasidariau sau prancuza-
nezinau kurioje geriaumatysis nes fotiko gero neturiu, tik telefonini...o spalvyte light elegant 2 sluoksniai
pakartosiu klausimuka is praeitos temos- matau nemazai ant virsaus tepa Harmony gelish vegas nights -AR JUMS JIS NEZALIUOJA? na man toki zalsva atspalvi igauna po kokios savaites-slykstu... doh.gif

Grazu,o sakei kad nemoki biggrin.gif Ir piesinukus israitei.
Vegas pilkuoja,bet ne pas visas kazkodel.Matyt priklauso kokius darbus dirba su rankom,pvz chemija kokia naudoja.
Atsakyti
QUOTE(Morgan @ 2012 01 14, 23:15)

dar gali buti ir ba ha lakiukais lakuota ax.gif
Atsakyti
QUOTE(renkyte @ 2012 01 15, 12:11)
dar gali buti ir ba ha lakiukais lakuota ax.gif

Nu kad su baha as turejau,ji nusiima sunkiau bet ne taip. unsure.gif
Atsakyti
Pati su Ba-Ha nedirbau, bet buvo kliente atejusi, mes jai ir laikem acetone ir poliravome ir nieko-vis tiek liko dalis bazes... nesinorejo metalu gramdyti. tai po to ka maciau nesinoretu jo bandyti
morgan aciu, man toli iki jusu... o piesinukai- Kanad stampukai, pati nemoku piesti apart taskeliu ir bruksneliu
Atsakyti