Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis gelinis lakavimas

QUOTE(godė @ 2012 01 22, 20:41)
PASAKYKITE MAN pradedanciai kokio firmos uv lakai ir pagrindai geriausi? zinau tik gelich harmony, bet nezinau is kur pigiausiai siunciates? apsvieskite mane ...iki is karto jums dekinga....

nepatingekite pasiskaityti temos, rasite visa info, ir net daugiau negu rekia biggrin.gif
Atsakyti
Merginos gal patarsit is kur ir koki pirkt sepeteli bazes pertekliaus valymui? o gal paskui tas pats tiktu ir darant prancuza?
Atsakyti
QUOTE(sau_lu_te @ 2012 01 22, 19:47)
Merginos gal patarsit is kur ir koki pirkt sepeteli bazes pertekliaus valymui? o gal paskui tas pats tiktu ir darant prancuza?

nenori sito pabandyt? http://www.modernvan...X-Dry-Gel-Brush Na cia jei is profesionalios puses ziurint smile.gif Nes siap tai tiktu nusipirkt naturaliu seriu is dailes pardes ax.gif

As siandiena tai puosiau jauna mergycka.Apshtampavom biggrin.gif O galiukai is GELISH 1 "its-a-lily" sluoksnio ir 2 "june‑bride".
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jolkuce: 22 sausio 2012 - 20:09
QUOTE(Jolkuce @ 2012 01 22, 21:04)
nenori sito pabandyt? http://www.modernvan...X-Dry-Gel-Brush  Na cia jei is profesionalios puses ziurint smile.gif Nes siap tai tiktu nusipirkt naturaliu seriu is dailes pardes  ax.gif

dabar ir naudoju is dailes pardes, bet noriu kokybiskesnio...
Papildyta:
uzsisakius kazkokius panasius i siuos http://www.ebay.co.u...#ht_1757wt_1026
o gal is ju kazkas tiks sitam reikalui ar ne?.
Atsakyti
QUOTE(sau_lu_te @ 2012 01 22, 20:11)
dabar ir naudoju is dailes pardes, bet noriu kokybiskesnio...
Papildyta:
uzsisakius kazkokius panasius i siuos http://www.ebay.co.u...#ht_1757wt_1026
o gal is ju kazkas tiks sitam reikalui ar ne?.

Nu va, nori kokybishkesnio, o perki is ebejaus kitaicu lotuliukas.gif lotuliukas.gif Na , kazka tikrai isirinksi, juk net 15vnt biggrin.gif O plius is vaizdelio keli padabni bus smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jolkuce: 22 sausio 2012 - 20:15
QUOTE(Jolkuce @ 2012 01 22, 21:15)
Nu va, nori kokybishkesnio, o perki is ebejaus kitaicu  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  Na , kazka tikrai isirinksi, juk net 15vnt  biggrin.gif  O plius is vaizdelio keli padabni  bus smile.gif

uzsisakinejau mokytis piesti as juos...
Atsakyti
QUOTE(sau_lu_te @ 2012 01 22, 19:47)

QUOTE(sau_lu_te @ 2012 01 22, 20:19)
uzsisakinejau mokytis piesti as juos...

ka Jolkius imete Orly man labai pasitvirtino bigsmile.gif o tie teptukai kur uzsisakei tikrai ne piesti mokinimuisi schmoll.gif turiu as juos, tai skeryciojasi i visas puses doh.gif jei smulkiai dailei vistiek geriausia is dailininku pardes ten buna du nuliai ar net trys plonyciai ax.gif net ir bazes pertekliui tinkamu ten rastum 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Indrushka @ 2012 01 22, 21:32)
ka Jolkius imete Orly man labai pasitvirtino  bigsmile.gif  o tie teptukai kur uzsisakei tikrai ne piesti mokinimuisi  schmoll.gif turiu as juos, tai skeryciojasi i visas puses  doh.gif jei smulkiai dailei vistiek geriausia is dailininku pardes ten buna du nuliai ar net trys plonyciai  ax.gif net ir bazes pertekliui tinkamu ten rastum  4u.gif

vadinasi nebesimokysim piesti ir ieskosim LT to Orly sepetelio
Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2012 01 22, 21:04)

As siandiena tai puosiau jauna mergycka.Apshtampavom biggrin.gif O galiukai is GELISH 1 "its-a-lily" sluoksnio ir 2 "june‑bride".
user posted image

mes su klientem toki manikiura lenkisku vadinam lotuliukas.gif tik turetu buti auksiniai galiukai lotuliukas.gif bet siaip labai grazu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Indrushka @ 2012 01 22, 20:32)
ka Jolkius imete Orly man labai pasitvirtino  bigsmile.gif  o tie teptukai kur uzsisakei tikrai ne piesti mokinimuisi  schmoll.gif turiu as juos, tai skeryciojasi i visas puses  doh.gif jei smulkiai dailei vistiek geriausia is dailininku pardes ten buna du nuliai ar net trys plonyciai  ax.gif net ir bazes pertekliui tinkamu ten rastum  4u.gif

drinks_cheers.gif Pas man su anais dabar dukterecia pieshia lotuliukas.gif As tik 3 gyvus is ju sau pasillikus naudoju hihihi.gif
Papildyta:
QUOTE(Sonie @ 2012 01 22, 20:52)
mes su klientem toki manikiura lenkisku vadinam  lotuliukas.gif tik turetu buti auksiniai galiukai  lotuliukas.gif bet siaip labai grazu  mirksiukas.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif Na kur blizga myrga marga, manojoje terpeje lakuojama daugiau rusaiciu lenkaiciu arba jaunimo gretose:)
Atsakyti
o is kur jus gaunat tokias pigias lempas?;D ta prasme iki 100lt(60-80lt) ;]
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cle0: 22 sausio 2012 - 22:01
QUOTE(Jolkuce @ 2012 01 22, 21:54)

lotuliukas.gif  lotuliukas.gif Na kur blizga myrga marga, manojoje terpeje lakuojama daugiau rusaiciu lenkaiciu arba jaunimo gretose:)

drinks_cheers.gif kazkaip ir pas mane jos dazniausiai linkusios perdeti biggrin.gif kaip buna ir blakstienu kai ateina prisiaugint pirmas klausimas : o kurios ilgiausios? lotuliukas.gif lotuliukas.gif
QUOTE(Cle0 @ 2012 01 22, 22:59)
o is kur jus gaunat tokias pigias lempas?;D ta prasme iki 100lt(60-80lt) ;]

kas iesko tas randa lotuliukas.gif stebuklingasis ebay mirksiukas.gif
Atsakyti