Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis gelinis lakavimas

QUOTE(Sonie @ 2012 01 22, 18:20)
drinks_cheers.gif

nersiu i ebay platybes vadinas  biggrin.gif

jei ka uzmatysi pranesk smile.gif
as uzsisakiau uz 13$ ir galvojau kad cia gera kaina...
Atsakyti
Neiįsijauskit, gal čia kokia vienkartinė atrakcija tebuvo lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(sau_lu_te @ 2012 01 22, 18:23)
jei ka uzmatysi pranesk smile.gif
as uzsisakiau uz 13$ ir galvojau kad cia gera kaina...

uz 13$ u free shipingu? blush2.gif
kur radot?
Atsakyti
QUOTE(Sonie @ 2012 01 22, 18:44)
uz 13$ u free shipingu?  blush2.gif
kur radot?

amazone.com
Atsakyti
dabar ziuriu ebay.com yra nemazai spalvyciu po 13,25$ su free shipping smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Gladness @ 2012 01 22, 19:05)
dabar ziuriu ebay.com yra nemazai spalvyciu po 13,25$ su free shipping smile.gif

Imeskit nuorod prasau, nes kiek as ziurejau, tiek radau tik kad shipingas USA only, arba jeigu i Europa siuncia, tada dar plius siuntimas kokie 5$ doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Sonie @ 2012 01 22, 19:19)
Imeskit nuorod prasau, nes kiek as ziurejau, tiek radau tik kad shipingas USA only, arba jeigu i Europa siuncia, tada dar plius siuntimas kokie 5$ doh.gif

Gal tada as neivertinau visu shippingu, tuoj perziuresiu, jei ka rasiu, imesiu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gladness: 22 sausio 2012 - 18:31
QUOTE(Gladness @ 2012 01 22, 19:26)
Gal tada as neivertinau visu shippingu, tuoj perziuresiu, jei ka rasiu, imesiu smile.gif

ok, aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sonie @ 2012 01 22, 19:28)
ok, aciu  4u.gif

Ale tikrai neivertinau siuntimo i lt, pradziai rode man i US, tai ir buvo free shipping doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Gladness @ 2012 01 22, 19:32)
Ale tikrai neivertinau siuntimo i lt, pradziai rode man i US, tai ir buvo free shipping doh.gif

niu va mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Kristalė* @ 2012 01 20, 21:28)
Isbandziau Perfect nails Nr. 8.10 gelini laka.  thumbup.gif
Lakas palyginus su Gelish skystokas, bet dengėsi labai gerai, spalva ryski gavosi, uzteko 2 sluoksniu, ziuresim kaip nusiims mirksiukas.gif

ateinu ir vel pasisakymais apie PN. Buvau rasiusi, kad lakavausi sau, tai buvo 20 d, tai situacija po 2 dienu tokia, vienas nagelis jau pusliuojasi verysad.gif , o kito kanpukas biskeli apsilaupe doh.gif Oi nepatinka nam taip doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
PASAKYKITE MAN pradedanciai kokio firmos uv lakai ir pagrindai geriausi? zinau tik gelich harmony, bet nezinau is kur pigiausiai siunciates? apsvieskite mane ...iki is karto jums dekinga....
Atsakyti