Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis gelinis lakavimas

QUOTE(Gladness @ 2012 01 22, 16:24)
Kodėl taip sakot? Aš tilpau - bet mano lempa China - 60lt, bazė IBD pavyko ebay rasti pigiai maždaug apie 20lt, Topas PN 35lt, Spalvos PN 2x25lt (is nailshop.lt), nuriebalintojas Spiritas - turejau, Valausi kolkas su acetonu 1lt, veliau nusipirksiu normalu removeri.
= 166lt su 2 spalvom

blink.gif nu cia jau neeiliniu gabumu reik i tiek sutilpt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Sonie @ 2012 01 22, 16:29)
blink.gif nu cia jau neeiliniu gabumu reik i tiek sutilpt  biggrin.gif

Uztat nuo to laiko kai pradejau ieskotis prekiu, pirma karta nusilakavau tik po pusantro menesio, gal biski daugiau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Gladness @ 2012 01 22, 16:38)
Uztat nuo to laiko kai pradejau ieskotis prekiu, pirma karta nusilakavau tik po pusantro menesio, gal biski daugiau biggrin.gif

kantrybe-dorybe, o kenciantiems dangus biggrin.gif
Atsakyti
niu va pagaliau prisiruosiau ir as apsiprekinti, uzsisakiau lempa dar visokiu niekuciu, dabar tik reiks sulaukti ir pradesiu grazinti save smile.gif kolkas dar laku nepirkau, bet tikrai zadu ir neislaidauti ax.gif
jauciu teks pasilakuoti ir tik po kokio menesio lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Gladness @ 2012 01 22, 15:24)
Kodėl taip sakot? Aš tilpau - bet mano lempa China - 60lt, bazė IBD pavyko ebay rasti pigiai maždaug apie 20lt, Topas PN 35lt, Spalvos PN 2x25lt (is nailshop.lt), nuriebalintojas Spiritas - turejau, Valausi kolkas su acetonu 1lt, veliau nusipirksiu normalu removeri.
= 166lt su 2 spalvom

na va, ir atsakymas merginai, kuri norėjo į 200 Lt. sutilpti smile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Alice in wonderland @ 2012 01 21, 23:07)
į 200 Lt. netilpsi ir ne Lietuvoj pirkdama viską biggrin.gif

Tikrai galima tilpti, net ir parasiau kaip. smile.gif Aisku, kuo daugiau spalvu noresi turet, tai aisku bus virs 200, bet su 1-2 spalvom pradziai, tikrai galima tilpti.

QUOTE(Gladness @ 2012 01 22, 15:24)
= 166lt su 2 spalvom

drinks_cheers.gif As pati net paskaiciavau, kiek man gavosi, tai truputeli daugiau nei jums, bet panasiai: lempa 60lt, IBD baze ir topas man gavosi netoli 80lt, IBD spalva apie 35lt, nuriebalintojas 6lt, Orly valiklis 20lt. Viso apie 200lt. Aisku, teko palaukt, bet as niekur neskubejau. smile.gif

QUOTE(Alice in wonderland @ 2012 01 22, 16:10)
na va, ir atsakymas merginai, kuri norėjo į 200 Lt. sutilpti  smile.gif  4u.gif

Taip, as jau vakar rasiau, kad su PN priemonem ir 200 nesieks. Gladness tai patvirtina. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zaika: 22 sausio 2012 - 16:27
Neskubant galima rasti ebay ir Gelish laku po 9$ su free shippping ant kokios savaitgalines akcijos pataikius smile.gif pati buvau nusiziurejus, bet toj kortelej pinigu nebuvo, teko laukt pirmadienio, o pirmadieni akcijai baba biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Gladness @ 2012 01 22, 16:31)
Neskubant galima rasti ebay ir Gelish laku po 9$ su free shippping ant kokios savaitgalines akcijos pataikius smile.gif pati buvau nusiziurejus, bet toj kortelej pinigu nebuvo, teko laukt pirmadienio, o pirmadieni akcijai baba biggrin.gif

tai reikėjo nusipirkti, o susimokėti vėliau. Ebay juk galima per 10 d. sumokėti po pirkimo 4u.gif
Atsakyti
siandien teta ivertino vakaryksti mano darba su stampukais. jai patiko, o man taip pat
Atsakyti
QUOTE(Gladness @ 2012 01 22, 16:31)

Oho, nesu niekad macius uz tokia kaina, matyt nepataikau ant akciju. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Alice in wonderland @ 2012 01 22, 17:36)
tai reikėjo nusipirkti, o susimokėti vėliau. Ebay juk galima per 10 d. sumokėti po pirkimo  4u.gif

Bėda ta, kad ne per save perku, o per draugą, tai kadangi jis nežinojo, tai ir aš nežinojau šito :/ O gal žinojo, bet nesakė biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(zaika @ 2012 01 22, 17:41)
Oho, nesu niekad macius uz tokia kaina, matyt nepataikau ant akciju.  biggrin.gif

drinks_cheers.gif

nersiu i ebay platybes vadinas biggrin.gif
Atsakyti