Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis gelinis lakavimas

QUOTE(Sonie @ 2012 01 21, 17:36)
nu ne  ax.gif
o idomu dirbant skirtumas yra? g.gif

kiek aiskino tai kad nera,gal trumpiau uztenka palaikyti,bet is esmes ir siaip tik 2-3min laikom tai nera ilgas laikas biggrin.gif elekra sake tai gerokai ji taupo,bet kuri geresne ir kainuoja pirman kartui daugiau.
Atsakyti
QUOTE(Ingosiukas1122 @ 2012 01 21, 18:41)
kiek aiskino tai kad nera,gal trumpiau uztenka palaikyti,bet is esmes ir siaip tik 2-3min laikom tai nera ilgas laikas biggrin.gif elekra sake tai gerokai ji taupo,bet kuri geresne ir kainuoja pirman kartui daugiau.

truputi ne i tema, bet visvien pasidomesiu 4u.gif (uzkabino sakinys apie elektros taupyma) o kaip su priauginimu? visus gelius normaliai stingdo? Nereikia antros lempos?
Atsakyti
as palei paaiskinima supratau ka ji elektra taupo,o suteikia tokia pacia siluma ir kiek man aisku buvo kad ji lygiai kaip uv lempo tinkama blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(Ingosiukas1122 @ 2012 01 21, 19:06)
as palei paaiskinima supratau ka ji elektra taupo,o suteikia tokia pacia siluma ir kiek man aisku buvo kad ji lygiai kaip uv lempo tinkama blush2.gif

gal mergaites kui labiau gales patarti kuri jau dirba su led lempa 4u.gif
Atsakyti
o kaipo tu PN nauju kokybe? gerai jie laiko, ar bent 2sav atlaiko? gal ir man pora buteliuku pabandyti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(fyfokaite @ 2012 01 21, 19:05)
o kaipo tu PN nauju kokybe? gerai jie laiko, ar bent 2sav atlaiko? gal ir man pora buteliuku pabandyti biggrin.gif

ne tik 2sav atlaiko.
Atsakyti
QUOTE(fyfokaite @ 2012 01 21, 21:05)

man asmeniskai- jie super smile.gif biggrin.gif
o del led, turejau, nepasiteisina...niekaip. kiek laiko lakuojat spalva???manau tiek, kad uztenka palaikyti lempoje visa ranka jau nulakuota. as vel pasikeiciau i 36w, man super...o ten tos- pinigu kisimas. laiko nesusitaupo visai. tik sedet turi kliente iskisusi nagus is lempos- tiek mano pastebejimu sad.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(justina* @ 2012 01 21, 20:09)
man asmeniskai- jie super smile.gif biggrin.gif
o del led, turejau, nepasiteisina...niekaip. kiek laiko  lakuojat spalva???manau tiek, kad uztenka palaikyti lempoje visa ranka jau nulakuota. as vel pasikeiciau i 36w, man super...o ten tos- pinigu kisimas. laiko nesusitaupo visai. tik sedet turi kliente iskisusi nagus is lempos- tiek mano pastebejimu sad.gif blush2.gif

Laiko atžvilgiu gal susitaupytų jo nebent naudojant tik sau namie, nes kol ranka lempoje vis tiek nieko nepasidarai daugiau su kita smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Gladness @ 2012 01 21, 21:11)
Laiko atžvilgiu gal susitaupytų jo nebent naudojant tik sau namie, nes kol ranka lempoje vis tiek nieko nepasidarai daugiau su kita smile.gif

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif teisybe smile.gif
Atsakyti
QUOTE(justina* @ 2012 01 21, 20:29)

kaip tik sia savaite uzsisakiau tavo parduodama spalva... buciau paemus is taves ir nereikeje laukt tris savaites... dabar taip gaila, kad reik laukt...
Atsakyti
QUOTE(sau_lu_te @ 2012 01 21, 21:35)
QUOTE(justina* @ 2012 01 21, 20:29)

kaip tik sia savaite uzsisakiau tavo parduodama spalva... buciau paemus is taves ir nereikeje laukt tris savaites... dabar taip gaila, kad reik laukt...

na va sad.gif o as PN tokias turiu, pastovejo savaitele, ziuriu, nenaudosiu smile.gif tai kam cia laikyt, gal kam reiks
Atsakyti
[quote=justina*,2012 01 21, 20:37]
[/quote]
na va sad.gif o as PN tokias turiu, pastovejo savaitele, ziuriu, nenaudosiu smile.gif tai kam cia laikyt, gal kam reiks
[/quote]

paskubejau uzsisakyt matyt smile.gif
manau greit parduosit, nes ta raudona tai man labai faina atrodo...
Atsakyti
[quote=sau_lu_te,2012 01 21, 21:38]
[/quote]
paskubejau uzsisakyt matyt smile.gif
manau greit parduosit, nes ta raudona tai man labai faina atrodo...
[/quote]
tikrai labai smile.gif
Atsakyti