Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis gelinis lakavimas

QUOTE(Kristalė* @ 2012 01 20, 21:28)
Isbandziau Perfect nails Nr. 8.10 gelini laka.  thumbup.gif
Lakas palyginus su Gelish skystokas, bet dengėsi labai gerai, spalva ryski gavosi, uzteko 2 sluoksniu, ziuresim kaip nusiims mirksiukas.gif

Kur foto? biggrin.gif
Atsakyti
lakavausi ant saves, odeles netvarkytos,ilgis nevienodas nagu, net geda rodyti blush2.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kristalė*: 20 sausio 2012 - 21:06
QUOTE(Kristalė* @ 2012 01 20, 22:06)
lakavausi ant saves, odeles netvarkytos,ilgis nevienodas nagu, net geda rodyti blush2.gif
user posted image

Nagai kaip mano - mazylis ilgiausias, graziausias, artejant smiliaus trumpeja, o smilius trumpiausias biggrin.gif
Papildyta:

O del spalvos tai gal ir nieko ziurisi wink.gif tik ant saves man tokios ruzavos visokios nelabai patinka g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gladness: 20 sausio 2012 - 21:25
Niu ka. Vakar visa vakara fotosesijomis uzsiemiau ir niekaip neisgavau High Bridge tikros spalvos, matyt del naktinio apsvietimo. Bet uztad pasiseke kaip aklai vistai grudas ir radau interneto platybese 4u.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Sonie @ 2012 01 21, 10:40)
Niu ka. Vakar visa vakara fotosesijomis uzsiemiau ir niekaip neisgavau High Bridge tikros spalvos, matyt del naktinio apsvietimo. Bet uztad pasiseke kaip aklai vistai grudas ir radau interneto platybese  4u.gif

Bet buteliuke jis visiskai kitoks g.gif ne nebenoriu as jo, jei jis toks kaip sitoj nuotraukoj 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(tamosiuke @ 2012 01 21, 11:43)
Bet buteliuke jis visiskai kitoks g.gif ne nebenoriu as jo, jei jis toks kaip sitoj nuotraukoj 4u.gif

Jeigu deti viena sluoksni tai jis toks pezalas, jeigu du sluoksnius butent toks. Man irgi jis nelabai schmoll.gif nors kai uzsakinejau ziurejau i buteliukine foto doh.gif

Mergaites, patarkit. Noriu dar poros sviesiu spalvyciu, kokias jamt? jau galva sukas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Sonie @ 2012 01 21, 10:48)
Jeigu deti viena sluoksni tai jis toks pezalas, jeigu du sluoksnius butent toks. Man irgi jis nelabai  schmoll.gif nors kai uzsakinejau ziurejau i buteliukine foto  doh.gif

As tai ji realiai rankose turejusi ir man tooookia grazi spalva pasirode, o cia tokia ruzava ruzava...ja gal reikia ant kazkokios kitos lakuoti g.gif
Atsakyti
QUOTE(tamosiuke @ 2012 01 21, 11:51)
As tai ji realiai rankose turejusi ir man tooookia grazi spalva pasirode, o cia tokia ruzava ruzava...ja gal reikia ant kazkokios kitos lakuoti g.gif

Na pas mane ji ir guli doh.gif bandysim eksperimentuot biggrin.gif
Atsakyti
Kuriuose tinklapiuose galima paziuret spalvas realiai ant nagu atrodancias?
Atsakyti
Na prirodėt mergaitės čia grožių.
Aš tik gridėjau kad žada išleisti magnetinę liniją Gelishas, bet va še tau jau yra.

Čia step by step kaip daryti su Magneto Gelish

http://www.youtube.c...h?v=eUPxnfOOr-Y

P.s. Įsimylėjau wub.gif wub.gif wub.gif aš tą naują gelisho lempą. Kaip aš jos norėčiau, bet jaučiu pinigų kainuoja doh.gif
Papildyta:
QUOTE(tamosiuke @ 2012 01 21, 12:09)
Kuriuose tinklapiuose galima paziuret spalvas realiai ant nagu atrodancias?

http://public.fotki....my-first-album/

Juk čia yra mūsų pačių dedamos nagučių nuotraukos su spalvomis mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ingeborgita2 @ 2012 01 21, 11:16)
Juk čia yra mūsų pačių dedamos nagučių nuotraukos su spalvomis  mirksiukas.gif

Sitas as jau macius biggrin.gif Man reikia kur daugiau spalvu yra.
Atsakyti
QUOTE(ingeborgita2 @ 2012 01 21, 11:16)
P.s. Įsimylėjau  wub.gif  wub.gif  wub.gif aš tą naują gelisho lempą. Kaip aš jos norėčiau, bet jaučiu pinigų kainuoja  doh.gif

tai jo... tos lempos tai jau kainuoja... doh.gif
O aš visai norėčiau OPI LED lempos štai tokios
user posted image

na ir dar "svajuko dramblionės"... visai nieko man "sueitų" štai tokia lempa blush2.gif
user posted image

blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Alice in wonderland: 21 sausio 2012 - 11:37