Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis gelinis lakavimas

QUOTE(Jolkuce @ 2012 01 19, 23:58)
JO panasiai ir lakuojas ax.gif
Na puikiai zinom, kas mokes ir dirba, kad rugstinius kutikulos tirpiklius butina nuplaut vandeniu poto,o lakavimas po viso sito-iprastas smile.gif

g.gif visai noreciau pabandyti, kazkaip man tie karpimaisi ne prie sirdies. Gal kuri gali koki rekomenduoti, geriausia jei isbandyta su geliniu lakavimu ? smile.gif
Atsakyti
nepykit, bet cia tas zodis "bio"naudojamas ziuriu belekada arba as jau visai nieko vistiek nesuprantu doh.gif . Praeitame puslapyje viskas buvo aiskai aprasyta, taip as ir maniau. Bet va kam tada daryti ta biogelini nagu priauginima jei tie UV lakai toki pat efekta duoda.

Ocia tie keiciantys spalva ir nebrangus rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sarr: 19 sausio 2012 - 23:04
Nu man ramu, nes is tu busimu naujoviu noresiu gal kazko is tu vasariniu, bet tu magnetiniu tai nea schmoll.gif kazkaip nelimpa man ta naujove..nei tie trukinejantys lakai nelipo nei sitie magnetiniai...

Man grazu Vegas uzlakuotas turbut ant visu spalvu wub.gif tik as pati jo nesilakuoju sau biggrin.gif man ant kitu grazu paziuret, o sau ne..
Papildyta:
QUOTE(Sarr @ 2012 01 19, 23:01)
nepykit, bet cia tas zodis "bio"naudojamas ziuriu belekada arba as jau visai nieko vistiek nesuprantu doh.gif . Praeitame puslapyje viskas buvo aiskai aprasyta, taip as ir maniau. Bet va kam tada daryti ta biogelini nagu priauginima jei tie UV lakai toki pat efekta duoda.

As jums taip ir rasiau 4u.gif biggrin.gif Tas bio tai tas pats gelinis lakavimas, nes daug kas ji taip vadina. Savo salone as ilgai kovojau, kad ta uzrasa nuimtu, nes nei penki nei desimt rolleyes.gif bio gelis yra bio gelis, dar kitaip nutirpinamas gelis, o gelinis lakavimas yra gelinis lakavimas tongue.gif Bet kazkaip zmonems turbut kieciau skamba--bio... paskui ateina mergaites ir sako-noreciau pasidengt nagucius naturaliu geliu, na tuo-bio biggrin.gif jis gi naturalus, nekenksmingas... va taip vat...cia kaip--noriu susidet augalini chemini biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(tamosiuke @ 2012 01 19, 23:04)
Nu man ramu, nes is tu busimu naujoviu noresiu gal kazko is tu vasariniu, bet tu magnetiniu tai nea schmoll.gif  kazkaip nelimpa man ta naujove..nei tie trukinejantys lakai nelipo nei sitie magnetiniai...

Man grazu Vegas uzlakuotas turbut ant visu spalvu wub.gif tik as pati jo nesilakuoju sau biggrin.gif man ant kitu grazu paziuret, o sau ne..

Aga, kazkaip daugelis kalba, kad vaikishka tie magnetiniai ir skilinejantys..Mane irgi labiau traukia pavasarines, as pati zalios spalvos verge, idomu kaip ziuretus tas zalsvas lakas, a nebutu lavonnagiai grybeliuoti g.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jolkuce: 19 sausio 2012 - 23:10
QUOTE(tamosiuke @ 2012 01 20, 00:09)
s... va taip vat...cia kaip--noriu susidet augalini chemini biggrin.gif

QUOTE(Jolkuce @ 2012 01 20, 00:10)
... idomu kaip ziuretus tas zalsvas lakas, a nebutu lavonnagiai grybeliuoti  g.gif  biggrin.gif

lotuliukas.gif thumbup.gif na jus cia pries miega ir juokeliu skaldot
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kristalė*: 19 sausio 2012 - 23:18
QUOTE(Jolkuce @ 2012 01 19, 23:10)
Aga, kazkaip daugelis kalba, kad vaikishka tie magnetiniai ir skilinejantys..Mane irgi labiau traukia pavasarines, as pati zalios spalvos verge, idomu kaip ziuretus tas zalsvas lakas, a nebutu lavonnagiai grybeliuoti  g.gif  biggrin.gif

Mane irgi tas zalias uzkabino mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(Kristalė* @ 2012 01 19, 23:18)
lotuliukas.gif thumbup.gif   na jus cia pries miega ir juokeliu skaldot

ne juokai cia- gyvenimas mirksiukas.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

tomosiuke jamsim ,motin, vadinas thumbup.gif Alia panasu , kad anas gali but su blizgesiuku g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jolkuce: 19 sausio 2012 - 23:26
Pirmuosius savo pirkinius jau gavau,pirkau sausio 6d ir jau atsiunte is US, be jokiu tarpininkiu siunte i Lt kainavo 109 Lt uz abu. Manau thumbup.gif (tiesa ir neapmuitino nes uzrase tik 15 dolcu, nors net neprasiau ju kad taip rasytu thumbup.gif
http://cgi.ebay.co.u...em=270893386526
Ir dar laukiu keliu laku, bet jauciu neoriginala uzsiskiau po 10 svaru doh.gif , kaip manot ar cia tikri? biggrin.gif
http://cgi.ebay.co.u...em=330670289338
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sarr: 19 sausio 2012 - 23:32
QUOTE(Jolkuce @ 2012 01 19, 23:20)
tomosiuke jamsim ,motin, vadinas  thumbup.gif Alia panasu , kad anas gali but su blizgesiuku g.gif

Reklamoj paziurek pas ta saldainiu karaliene toks pats zalias lakas, nu fainas ka lens.gif

QUOTE(Sarr @ 2012 01 19, 23:30)
Ir dar laukiu keliu laku, bet jauciu neoriginala uzsiskiau po 10 svaru  doh.gif , kaip manot ar cia tikri? biggrin.gif
http://cgi.ebay.co.u...em=330670289338

Tai kad ne..podielka cia 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tamosiuke: 19 sausio 2012 - 23:44
QUOTE(Sarr @ 2012 01 19, 23:30)

g.gif buteliukai tai idomus, pavad atitinka siaip spalvas..idomu idomu...kazin..

tomosiuke aga, sedz daba i spiginu i ji blush2.gif lotuliukas.gif doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jolkuce: 19 sausio 2012 - 23:36
QUOTE(tamosiuke @ 2012 01 19, 23:34)
Reklamoj paziurek pas ta saldainiu karaliene toks pats zalias lakas, nu fainas ka lens.gif
Tai kad ne..podielka cia 4u.gif

kur aš čia ką praleidau? kokia saldainių karalienė su žaliais nagais??? unsure.gif
gal galima nuorodą, aš irgi žalių nagų mėgėja... ax.gif
Papildyta:
QUOTE(tamosiuke @ 2012 01 19, 23:09)
As jums taip ir rasiau 4u.gif  biggrin.gif Tas bio tai tas pats gelinis lakavimas, nes daug kas ji taip vadina. Savo salone as ilgai kovojau, kad ta uzrasa nuimtu, nes nei penki nei desimt rolleyes.gif bio gelis yra bio gelis, dar kitaip nutirpinamas gelis, o gelinis lakavimas yra gelinis lakavimas tongue.gif  Bet kazkaip zmonems turbut kieciau skamba--bio... paskui ateina mergaites ir sako-noreciau pasidengt nagucius naturaliu geliu, na tuo-bio biggrin.gif jis gi naturalus, nekenksmingas... va taip vat...cia kaip--noriu susidet augalini chemini biggrin.gif

drinks_cheers.gif na čia gi tas pats, manau, kaip su visa ta ekologiška kosmetika. Mano nuomone, tas užrašas "ekologiška" ir t.t., tai tik surasta niša kosmetikos pramonėje.
Nenustebčiau, jei to vadinamo bio-gelio sudėtis visiškai identiška tam geliniam lakui 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Gladness @ 2012 01 19, 22:56)
Ir dar idomus vienas klaudimas kaip su geliniu lakavimu bendrauja priemones skirtos odelems valyti be kirpimo? (rugstys ten kazkokios kiek zinau)

Laba,

gal galit imesti nuorodu kaip tos priemones atrodo, arba pavadinimu

dekui
Atsakyti