Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis gelinis lakavimas

QUOTE(Jolkuce @ 2012 01 13, 15:39)
Sakiau lakuosiu kiba ir sau, nes tos kur norejau, negavau- sumaisyta spalva verysad.gif  Tai nufotkinciau dienos sviesoje dar kart pabandymui savus g.gif , bet kazi ar atkartosiu ta realia spalva wub.gif  Suknista fotika tai keikiu zinok doh.gif  doh.gif Jis visad nusprogsta labiausia reikiamu momentu mad.gif

console.gif sugadino tokią gerą dieną ax.gif Žinok, įtariu, neįmanoma jos atkartot patalpoje ji tokia gražiai vyšninė, o lauke, kai išėjau iš Tavęs pasidarė l. panaši, kaip foto rolleyes.gif

QUOTE(zuika. @ 2012 01 13, 15:45)
man tas UV lakavimas tikras issigelbejimas  thumbup.gif  ramu 2-3 savaites. nerekia bijot, kad po dienos darbu jau reikes viska nusivalyt, kaip lakuojant paprastu laku  doh.gif

drinks_cheers.gif ne Jums vienai-aš irgi neatsidžiaugiu juo-niekad tokių rankų nesu turėjusi, nes namie ir vaikai, ir šuo, ir katė rolleyes.gif

QUOTE(Jolkuce @ 2012 01 13, 16:59)
mm maniau kazkoks rudis  biggrin.gif

O, įsivaizduoji, aš iškart pagalvojau, kad Elegant Wish-pasiekimas biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ditele: 13 sausio 2012 - 22:19
Ziuriu daug pasisukusiu del rudu spalvu biggrin.gif Pas mane viena kliente kitaip net ir nesiruosia lakuot kol kas.Tik bela arba all about me.
Papildyta:
Gal kas zino kokia cia spalva?
user posted image
Atsakyti
O Milenium kuri nors bandet lakus? g.gif Jais Vitrina prekiauja.
http://www.beautyfor...0:const.1:pos.c
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jolkuce: 14 sausio 2012 - 11:59
QUOTE(Morgan @ 2012 01 14, 01:21)
Ziuriu daug pasisukusiu del rudu spalvu biggrin.gif Pas mane viena kliente kitaip net ir nesiruosia lakuot kol kas.Tik bela arba all about me.
Papildyta:
Gal kas zino kokia cia spalva?
user posted image

kokia grazi spalva wub.gif as violetine, tik tamsia uzsidejusi. bet ne harmony

Papildyta:
user posted image
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Nauja tema clap.gif

Įdedu savo nagučių foto. Lakuota pirmadienį, foto daryta šiandien, tad jau eina 6 diena.
Top ir base NSI, spalva IBD gelac "Millionaire" 2 sluoksniai (dar kol kas neuždžiuvo hihihi.gif ) ir IBD gelac "Disco ball" 4u.gif

user posted image
Atsakyti
Sveikos, tik vakar paskaiciau, kad renkytei ir signai blizgesys nusivalo nuo top coat'o, tai bajeriu bajeris doh.gif Siandien lakavau dviejoms mergaitems, tai pirmai blizgesys nusivale nuo vieno nago, o antrai nuo kokiu 7 nagu blink.gif Mano top coat'as gelish ir valiau su gelio lipnumo nuemeju g.gif Ar tik nebus lempuciu kalte, nors man jos nei mirkcioja nei ka...

Alice in wonderland, grazu wub.gif
Atsakyti
Milenium bande mano kolege ir pabandzius grazino...sake, kad nepatiko jai dengimasis. Na, mes su Geliushu abi dirbam, as tai dar ir NSI ir EzFlow ir IBD ir Ra ir dar kazkoki bruda bandzius, bet ji kitokiu jau nebebando mano bandymu jai uztenka biggrin.gif bet zinau, kad Mileniumas jai nepatiko...ai, kazka sake lyg kad spalva neatitinka ir pigmentas spalvos prastas.
Atsakyti
o as va dziaugiuosi kad si karta lakas nusieme graziai beveik nuo visu nagu... tik nuo poros sunkiau smile.gif

Jolkuce sudomino tavo pardavinejama spalva... labai ji tamsi?
Atsakyti
QUOTE(LAALA @ 2012 01 14, 19:55)
Sveikos, tik vakar paskaiciau, kad renkytei ir signai blizgesys nusivalo nuo top coat'o, tai bajeriu bajeris  doh.gif Siandien lakavau dviejoms mergaitems, tai pirmai blizgesys nusivale nuo vieno nago, o antrai nuo kokiu 7 nagu  blink.gif  Mano top coat'as gelish ir valiau su gelio lipnumo nuemeju  g.gif  Ar tik nebus lempuciu kalte, nors man jos nei mirkcioja nei ka...

tai vat turiu jums bloga naujiena... 4u.gif mano lemputes siandien pasibaige... perdege verysad.gif atrodo blizgesio dingimas bus butent del to verysad.gif ar tik nebus ir jusu lemputems kaput verysad.gif
Atsakyti
Merginos kurios siunciates lakus is JAV, kiek laiko laukiate lakiuku?

lakai tampa liga....
Atsakyti
QUOTE(sau_lu_te @ 2012 01 14, 20:59)
Merginos kurios siunciates lakus is JAV, kiek laiko laukiate lakiuku?

lakai tampa liga....

Apie 2,3 savaites kazkur ax.gif OI kad lakai - liga-nenaujiena, as ta liga jau 8 metus sergus doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(justina* @ 2012 01 14, 16:49)
kokia grazi spalva  wub.gif as violetine, tik tamsia uzsidejusi. bet ne harmony

Papildyta:
user posted image

Irgi grazi smile.gif vis tik idomu kas cia per spalva g.gif

QUOTE(Alice in wonderland @ 2012 01 14, 17:41)

ax.gif grazu.

QUOTE(sau_lu_te @ 2012 01 14, 19:02)
snd lakavau mamos draugei nagucius... nu sakes kaip drebejo rankos...

ko biggrin.gif

QUOTE(renkyte @ 2012 01 14, 20:52)
tai vat turiu jums bloga naujiena... 4u.gif  mano lemputes siandien pasibaige... perdege verysad.gif atrodo blizgesio dingimas bus butent del to verysad.gif  ar tik nebus ir jusu lemputems kaput verysad.gif

siaip virsutinis man issdziuna ir su 3 lemputem 4u.gif jau visas esu pakeitus doh.gif tai zinau kas buna kai neisdziuna.

QUOTE(Jolkuce @ 2012 01 14, 21:00)
Apie 2,3 savaites kazkur ax.gif  OI kad lakai - liga-nenaujiena, as ta liga jau 8 metus sergus doh.gif  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif cia turbut visoms tas pats,tik menesiukui sustabdziau pirkima,laukiu tik bazes ir topo.

sian turejau mergaite,tai buvo nulakuota ilgalaikiu ir su nuemeju nei kiek nenusilupo doh.gif sake lakavo su kazkokiais juodais buteliukais.Tai teko slifuot.Nu bet sakes kaip galima lakuot tokiais lakais kur pastoviai diltint turi .
Atsakyti