Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis gelinis lakavimas

QUOTE(Indrushka @ 2012 01 19, 21:39)
mnda.... noriuuuuuuuu  biggrin.gif man isvis reikia kokiu 30 nauju spalvu, na tiksliau jos mano wishliste  doh.gif

Man -tai ne to kad reik, tiesiog noriu doh.gif lotuliukas.gif Ojau 100kart sakiau, stabdysiu vadeles-tai ne, da kokiu 3 spalvu laukiu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Pentarda @ 2012 01 17, 23:47)
Merginos prie prancuzo kokias  naudojate spalvytes g.gif
jau isbandziau vegas night, ligt elegant, ambience ax.gif

Tassles 01346
Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2012 01 19, 18:56)
Sonie kur zadeta parodyt "High Bridge" spalvyte? blush2.gif

pazadu rytoj lotuliukas.gif doh.gif
uzsikasus darbais sia savaite, beprotnamis visiskas doh.gif nebelieka nei laiko, nei juo labiau noro fotkint. O dabar MV migdo mazaja, o fotikas jos kambary.
Bus rytoj smile.gif Skauto garbes zodis lotuliukas.gif

Atsakyti
QUOTE(Sonie @ 2012 01 19, 22:00)
pazadu rytoj  lotuliukas.gif  doh.gif
uzsikasus darbais sia savaite, beprotnamis visiskas  doh.gif nebelieka nei laiko, nei juo labiau noro fotkint. O dabar MV migdo mazaja, o fotikas jos kambary.
Bus rytoj smile.gif Skauto garbes zodis  lotuliukas.gif

dry.gif Nu tikiuos..Kad nereiktu poto skauto berzines koshes duot lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2012 01 19, 22:30)
  pasizvalgykit koks spalvu svelnumas  wub.gif

reik jau ir man biggrin.gif doh.gif stojuos eilen biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Jolkuce @ 2012 01 19, 23:01)
dry.gif Nu tikiuos..Kad nereiktu poto skauto berzines koshes duot  lotuliukas.gif

geriau jau skauto berzine nei skauto avizine biggrin.gif
Atsakyti
Mergaites, o man viena kliente pasakojo, kad jai manikirininke, jau vasara lakavo su kazkokiu ilgalaikiu laku, kuris keicia spalvas, pvz is is svelniai ruzavos i tamsiai avietine.... tai man dabar ramybes ner, kas cia per daiktas , gi man irgi tokio reikia... gal kas ka zino, a???
Atsakyti
QUOTE(LAILA @ 2012 01 19, 22:25)
Mergaites, o man viena kliente pasakojo, kad jai manikirininke, jau vasara lakavo su kazkokiu ilgalaikiu laku, kuris keicia spalvas, pvz is is svelniai ruzavos i tamsiai avietine.... tai man dabar ramybes ner, kas cia per daiktas , gi man irgi tokio reikia... gal kas ka zino, a???

ten itariu biogelis buvo g.gif
Atsakyti
QUOTE(Indrushka @ 2012 01 19, 22:27)
ten itariu biogelis buvo g.gif

drinks_cheers.gif http://www.manikiura...e...-gelis-7ml
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jolkuce: 19 sausio 2012 - 22:30
Tai gal cia tas gelis, kur nuo tempereturos skirtumo keicia spalva mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Kristalė* @ 2012 01 19, 22:32)
Tai gal cia tas gelis, kur nuo tempereturos skirtumo keicia spalva mirksiukas.gif

taip
Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2012 01 19, 23:29)

o tokius gelius galima naudoti taip pat, kaip ir gelish is pan? smile.gif
Papildyta:
Ir dar idomus vienas klaudimas kaip su geliniu lakavimu bendrauja priemones skirtos odelems valyti be kirpimo? (rugstys ten kazkokios kiek zinau)
Atsakyti
QUOTE(Gladness @ 2012 01 19, 22:56)
o tokius gelius galima naudoti taip pat, kaip ir gelish is pan? smile.gif
Papildyta:
Ir dar idomus vienas klaudimas kaip su geliniu lakavimu bendrauja priemones skirtos odelems valyti be kirpimo? (rugstys ten kazkokios kiek zinau)

JO panasiai ir lakuojas ax.gif
Na puikiai zinom, kas mokes ir dirba, kad rugstinius kutikulos tirpiklius butina nuplaut vandeniu poto,o lakavimas po viso sito-iprastas smile.gif
Atsakyti