Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis gelinis lakavimas

QUOTE(donatiki @ 2012 01 18, 20:28)
ji su blizguciu ar ne? neiziuriu.

Ne, be jokio blizgucio
Atsakyti
QUOTE(Gladness @ 2012 01 18, 19:19)
Ką tik sukonstruotas "menas" biggrin.gif bet man, kaip tokiai "profei", tai tikrai MENAS biggrin.gif su PN 6.2 spalva
[i

Viskas gal i nieko, bet nebuciau dejus tu akiu, labai apsunkino tokius smulkius nagucius ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2012 01 18, 20:36)
Viskas gal i nieko, bet nebuciau dejus tu akiu, labai apsunkino tokius smulkius nagucius ax.gif

Man tiks lotuliukas.gif
ir siaip idomu kaip laikys tos akutes, norejosi isbandyti smile.gif
Atsakyti
cia mano PN spalvytes.. 4u.gif

http://www.part.lt/i...a88f8cb6499.JPG
Papildyta:
atsiprasau, kad tokia didele ft, nemoku sumazint.. blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vitulka: 19 sausio 2012 - 11:44
QUOTE(donatiki @ 2012 01 18, 20:16)
cia mano PN spalvytes..   4u.gif

[g]
Papildyta:
atsiprasau, kad tokia didele ft, nemoku sumazint..  blush2.gif

Ogo irgi dailiu spalvu yra thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jolkuce: 18 sausio 2012 - 20:21
QUOTE(adusia @ 2012 01 18, 18:02)
Aš darau baze, strukturinis, topas(galima ir be jo), lakas(paprastas).

O, kaip idomiai bigsmile.gif Tai ant strukturinio galima lakuot paprasciausia laka, ne gelini? Net issisaugojau jusu komentara, kad nepamirsciau. biggrin.gif Aciu. 4u.gif

QUOTE(Gladness @ 2012 01 18, 19:19)
Ką tik sukonstruotas "menas" biggrin.gif bet man, kaip tokiai "profei", tai tikrai MENAS biggrin.gif su PN 6.2 spalva

Labai grazu. wub.gif Kuo toliau tuo labiau gundausi prancuzisku. rolleyes.gif Bet jauciu bus vargo vakariene kol pasidarysiu. doh.gif

QUOTE(donatiki @ 2012 01 18, 20:16)
cia mano PN spalvytes..   4u.gif

atsiprasau, kad tokia didele ft, nemoku sumazint..  blush2.gif

Graziu spalvyciu yra, irgi issisaugosiu sita pavyzduka. 4u.gif
Gal dar kas turit PN spalvu pvz.? smile.gif

Beje, skaiciau, kad PN sunkiai nusiimdavo, bet dabar lyg naujesni yra, tai sitie gal geresni?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zaika: 18 sausio 2012 - 20:56
galiu pasakyti apie raudona pvz. ji net nesusiimdavo, savo kirpejai buvau uzdejusi. laike daugiau nei men, bet jau daug buvo atauge- keitem. dildziau. dabar nusipirkau nauja buteliuka raudonos. uzlakavau klientei, tai nusieme su vatele, net gramdyt nereikejo. ir pas mane- jau visos spalvos taip
Atsakyti
zaika, ryt gausiu dar dvi spalvytes melinu atspalviu, galesiu imest smile.gif
Atsakyti
QUOTE(justina* @ 2012 01 18, 21:01)
galiu pasakyti apie raudona pvz. ji net nesusiimdavo, savo kirpejai buvau uzdejusi. laike daugiau nei men, bet jau  daug buvo atauge- keitem. dildziau. dabar nusipirkau nauja buteliuka raudonos. uzlakavau klientei, tai nusieme su vatele, net gramdyt nereikejo. ir pas mane- jau visos spalvos taip

O kaip butu gerai jei naujieji butu patobulinti.
O sakykit, cia sitam psl. jau nauji ar dar seni?
NailShop
Atsakyti
QUOTE(zaika @ 2012 01 18, 21:12)
O kaip butu gerai jei naujieji butu patobulinti.
O sakykit, cia sitam psl. jau nauji ar dar seni?
NailShop

patobulinti sitam psl.
Atsakyti
QUOTE(donatiki @ 2012 01 18, 21:09)
zaika, ryt gausiu dar dvi spalvytes melinu atspalviu, galesiu imest  smile.gif

ok drinks_cheers.gif
Papildyta:
QUOTE(donatiki @ 2012 01 18, 21:13)
patobulinti sitam psl.

Aciu. Is ten balta uzsisakiau, sakiau gal kada reikes surizikuot prancuza pasidaryt. smile.gif O daugiau bijojau imt, sakau jei po to reikes su dantim gramdyt... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(zaika @ 2012 01 18, 22:16)
ok  drinks_cheers.gif
Papildyta:
Aciu. Is ten balta uzsisakiau, sakiau gal kada reikes surizikuot prancuza pasidaryt. smile.gif O daugiau bijojau imt, sakau jei po to reikes su dantim gramdyt...  doh.gif

Nauji buteliukai apvalus su apvaliu kamstuku plonejanciu i virsu ir 15ml smile.gif
As is nailshop.lt pirkau tokius (pries 2sav), vakar valiau tai normaliai nusivale, tik ne kaip kosyte kaip kiti, o toks visas suskerdejes ir atsilupes lakas buvo, kai nuemiau folija smile.gif
bet as su acetonu valau, nes dar neturiu removerio
Papildyta:
P.S kai valiausi nagus lakuotus su senosios laidos PN laku (kvadratiniais buteliukais), tai galima sakyti ne valiau - o nugramdziau viska smile.gif
Nelyginamas skirtumas smile.gif
Atsakyti