Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis gelinis lakavimas

QUOTE(Pentarda @ 2012 01 18, 00:47)
Merginos prie prancuzo kokias  naudojate spalvytes g.gif
jau isbandziau vegas night, ligt elegant, ambience ax.gif

norincioms perlamutro neryskaus- tafeta, jis ne rozinis, bet visai graziai atrodo- persikinis svelniai...
Atsakyti
Daug buvo apkalbėta kodėl spalva traukia nuo kraštų, o kas man galėtų atsakyti kodėl man bazę traukia nuo kraštų? Tik užtepus ji jau subėga link viduriuko, o įkišus į lempą iš viso po 2-3mm atsitraukia g.gif
Atsakyti
Mergaites, bandziau buti savamokle bet jauciu be reikalo nes visai susipainiuojau. Laukiu lempos ir foundations+top it off, bei keleto Harmony laku. Bet dabar drauge sako, kaip as cia pati pasidarysiu, tipo reikejo bio gelio lakus geriau pirkti, paprasciau ir taip pat laiko kelias savaites. Nieko nesuprantu schmoll.gif
Labai graziai pradzioje viskas surasyta ir spalvytes!
Kazkur skaiciau, kad vaistinese perkate Cutasept, o vietoje kurio cia naudojate buteliuko? (vietoje(HARMONY Gelish Cleanser ? ) Ar butinas tas HARMONY PH Bond Nuriebalinamasis skystis. Kazkaip cia 2 nuriebalintojai?
Aciu jei kuri atsakysite smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sarr @ 2012 01 18, 16:32)
Mergaites, bandziau buti savamokle bet jauciu be reikalo nes visai susipainiuojau. Laukiu lempos ir foundations+top it off, bei keleto Harmony laku. Bet dabar drauge sako, kaip as cia pati pasidarysiu, tipo reikejo bio gelio lakus geriau pirkti, paprasciau ir taip pat laiko kelias savaites. Nieko nesuprantu  schmoll.gif
Kazkur skaiciau, kad vaistinese perkate Cutasept, o vietoje kurio cia naudojate buteliuko? (vietoje(HARMONY Gelish Cleanser ? ) Ar butinas tas HARMONY PH Bond Nuriebalinamasis skystis. Kazkaip cia 2 nuriebalintojai?

Jūs mažiau savo tos draugės klausykite biggrin.gif Va aš pati sau darau ir vargo nematau. Viską išmokau per youtube ir čia gerų patarimų gavau. Ir viskas.
Galima naudoti Cutasept vietoj cleanserio. Aš naudoju OPI axxium cleanserį. HARMONY PH Bond nenaudoju ir nežadu naudoti, nes man ir taip puikiai atlaiko 2 sav. 4u.gif

P.S. to mano cleanserio "OPI axxium" sudėtis yra isopropyl alcohol, tokia pat sudėtis yra skysčio, skirto kompiuterio ekranams valyti lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Alice in wonderland: 18 sausio 2012 - 16:41
QUOTE(Sarr @ 2012 01 18, 17:32)
Mergaites, bandziau buti savamokle bet jauciu be reikalo nes visai susipainiuojau. Laukiu lempos ir foundations+top it off, bei keleto Harmony laku. Bet dabar drauge sako, kaip as cia pati pasidarysiu, tipo reikejo bio gelio lakus geriau pirkti, paprasciau ir taip pat laiko kelias savaites. Nieko nesuprantu  schmoll.gif

Kaip as suprantu ir viena karta pati jau isbandziau, tai zodyje BUTINA telpa - kazkas kas nuriebalina (spiritas, cutaseptas ar cleanseris), baze, spalva ir topas. O visa kita tik priedai lakuojant, kurie turetu prailginti lako laikymo laika smile.gif
pamirsau pamineti dar acetona, arba kad maziau kenktu nagams tam skirta removeri smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gladness: 18 sausio 2012 - 16:40
QUOTE(Gladness @ 2012 01 18, 16:31)
Daug buvo apkalbėta kodėl spalva traukia nuo kraštų, o kas man galėtų atsakyti kodėl man bazę traukia nuo kraštų? Tik užtepus ji jau subėga link viduriuko, o įkišus į lempą iš viso po 2-3mm atsitraukia g.gif

Ar gerai paruosi naga lakavimui, ar gerai blokeliu nuimi blizgesi nago, ar tikrai gerai nuriebalini naturalu naga...Nes tokios problemos , jei viskas daroma taisiklingai-neturetu buti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2012 01 18, 17:43)
Ar gerai paruosi naga lakavimui, ar gerai blokeliu nuimi blizgesi nago, ar tikrai gerai nuriebalini naturalu naga...Nes tokios problemos , jei viskas daroma taisiklingai-neturetu buti smile.gif

Nuriebalinu tikrai gerai, bet vat del bokelio gali buti, po tu siausimu blokeliu nagai pradejo labai sluoksniuotis, net per viduri matosi demes kai nusiima lakas, tai galvojau lakuotis nesiausus, kad ataugtu...
Atsakyti
Vienintelis dalykas dėl kurio keikiuosi, kad pradėjau pati lakuotis sau geliniu, tai manikiūras biggrin.gif nu neina man su tom odelėm susikalbėti ir viskas... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Gladness @ 2012 01 18, 19:11)
Vienintelis dalykas dėl kurio keikiuosi, kad pradėjau pati lakuotis sau geliniu, tai manikiūras biggrin.gif nu neina man su tom odelėm susikalbėti ir viskas... smile.gif

Gal del tų nenuvalytų odelių jums ir traukiasi, nes prieš bet kokį lakavimą, ar priauginimą reikia gerai nuvalyti nagą nuo visokių odelių ir kitų "nešvarumų" 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(zaika @ 2012 01 18, 00:39)
Dar norejau paklausti del to strukturinio gelio, jei juo uztepti nagai, tai po to galima lakuoti iprastai - baze, lakas, topas? Ar bazes jau nereikia? Ar isvis negalima ant jo lakuoti?  blush2.gif

Aš darau baze, strukturinis, topas(galima ir be jo), lakas(paprastas).
Atsakyti
QUOTE(adusia @ 2012 01 18, 18:02)
Gal del tų nenuvalytų odelių jums ir traukiasi, nes prieš bet kokį lakavimą, ar priauginimą reikia gerai nuvalyti nagą nuo visokių odelių ir kitų "nešvarumų" 4u.gif
Papildyta:

drinks_cheers.gif va va gal odeliu gerai neishvalai nuo nago plokshtelesNes nagas prie kutikulos turi plevele kuri apsaugo nageli, va jos neishvalius pas ka ji didesne-tai ir priauginti nagai "sprogineja" biggrin.gif
Atsakyti
Ką tik sukonstruotas "menas" biggrin.gif bet man, kaip tokiai "profei", tai tikrai MENAS biggrin.gif su PN 6.2 spalva
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gladness: 18 sausio 2012 - 19:20
QUOTE(Gladness @ 2012 01 18, 19:19)
Ką tik sukonstruotas "menas" biggrin.gif bet man, kaip tokiai "profei", tai tikrai MENAS biggrin.gif su PN 6.2 spalva

ji su blizguciu ar ne? neiziuriu.
Atsakyti