Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis gelinis lakavimas

QUOTE(sau_lu_te @ 2012 01 17, 21:47)

Gelisho bondas-dehidratorius, jis skirtas isdziovinti ir nuriebalinti nago plokshtele, ja pilnai paruosti UV lakavimui, priauginimui ar net paprastam lakavimui..Jis parengia nago plokstele, jeigu siekti optimaliausio varianto, zinoma itakoja.Bet jei naudoji koki kita prepa ar net eilini spirita nuvalyti paruosta naga, sakyciau pilnai del saves pakanka ax.gif As jo neturiu, mane pilnai tenkina mano turimas prepas skirtas nagu priauginimui, nes funkcija atlieka ta pacia.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jolkuce: 17 sausio 2012 - 21:52
QUOTE(zaika @ 2012 01 17, 22:49)
4u.gif
Ech, cia tik ilgiau paskaitinek, tai visko prisireikia.  doh.gif  biggrin.gif  Bet jo kaina tai turbut irgi kandziojasi? Nzn ar verta man del dvieju nagu ji pirkti... Nors siaip tai tikrai negaliu pasigirti super nagais, tai gal ir kitiems nagams profilaktiskai neblogai butu. Siaip jie lygus pas mane, tik skyla, luzineja, sluoksniuojasi ir pan. Na silpni vienu zodziu.

Gaila kad sąskaita darbe liko, bet jei neklystu kad mokėjau tiek pat kiek ir už spalvą 70lt. Nagavitoj.
Atsakyti
QUOTE(zaika @ 2012 01 17, 22:49)
4u.gif
Ech, cia tik ilgiau paskaitinek, tai visko prisireikia.  doh.gif  biggrin.gif  Bet jo kaina tai turbut irgi kandziojasi? Nzn ar verta man del dvieju nagu ji pirkti... Nors siaip tai tikrai negaliu pasigirti super nagais, tai gal ir kitiems nagams profilaktiskai neblogai butu. Siaip jie lygus pas mane, tik skyla, luzineja, sluoksniuojasi ir pan. Na silpni vienu zodziu.

va butent kai paskaitineji tai visko reik smile.gif visko noriu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2012 01 17, 22:40)
Beja, didelis dekui mergaitems kurios keliat i musu albuma spalveles ir nagucius  4u.gif

prasom mirksiukas.gif visom manau tai naudinga, kai norisi nauja spalva pirktis, pasiziuri ir aisku thumbup.gif
Atsakyti
ikelsiu foto PN, bet ne visos spalvos realiai taip atrodo
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Kristalė* @ 2012 01 17, 22:11)
prasom  mirksiukas.gif visom manau tai naudinga, kai norisi nauja spalva pirktis, pasiziuri ir aisku  thumbup.gif

drinks_cheers.gif aga, tik kad daugiau entuziazmo sulauktume thumbup.gif

justina* bigsmile.gif Opa kiek spalvyciu padave thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jolkuce: 17 sausio 2012 - 22:29
QUOTE(Jolkuce @ 2012 01 18, 00:14)
drinks_cheers.gif aga, tik kad daugiau entuziazmo sulauktume  thumbup.gif

justina*  bigsmile.gif Opa kiek spalvyciu padave  thumbup.gif

tik foto gavosi dideles blink.gif
o ten kad dulkiu yra- nekreipkit demesio, nes visa diena dirbau, tai ciupinejo tas paletes visos, ir dar apdulkejo doh.gif
Atsakyti
Dar norejau paklausti del to strukturinio gelio, jei juo uztepti nagai, tai po to galima lakuoti iprastai - baze, lakas, topas? Ar bazes jau nereikia? Ar isvis negalima ant jo lakuoti? blush2.gif
Atsakyti
Justina, o kokia ten spalva prie baltos? Ne ta rusva o tie blizguciai. Nesu macius niekur.
Atsakyti
Merginos prie prancuzo kokias naudojate spalvytes g.gif
jau isbandziau vegas night, ligt elegant, ambience ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Pentarda @ 2012 01 17, 23:47)
Merginos prie prancuzo kokias  naudojate spalvytes g.gif
jau isbandziau vegas night, ligt elegant, ambience ax.gif

Little Princesses 01422 thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(ingeborgita2 @ 2012 01 18, 08:17)
Little Princesses 01422  thumbup.gif

drinks_cheers.gif + Gelish "Pink Smoothie" thumbup.gif