[quote=ingeborgita2,2012 01 17, 22:06]
Aš kaip suprantu niekuom, tik dydžiu
O struktūrinis gelis:"Bio" (arba struktūrinis) gelis- vienintelis pasaulyje išrastas gelis, kurio sudėtis labai artima natūralių nagų sandarai. , nes sukuria patvarią, greitai džiūstančią, vandeniui nepralaidžią plėvelę.
aciu
[quote=sau_lu_te,2012 01 17, 22:13]
O struktūrinis gelis:"Bio" (arba struktūrinis) gelis- vienintelis pasaulyje išrastas gelis, kurio sudėtis labai artima natūralių nagų sandarai. , nes sukuria patvarią, greitai džiūstančią, vandeniui nepralaidžią plėvelę.
aciu
[/quote]
Nėr už ką Kad tik mačitų
aciu
[/quote]
Nėr už ką Kad tik mačitų
QUOTE(Jolkuce @ 2012 01 17, 20:59)
Oi kokia dazna problema ir daugeliui butent nyksciai, deja strukturinis yra lankstus gelis, dengiant juo ir dedant silko juostele tik kuriam laikui pades(aishku kai kurioms atlaiko),o poto vistiek iskilimas kartosis jau is praktikos isbandyta...tokiam variante as geriau kietuoju geliu padengiu su armavimu tokius nagus.
Taip, ta problema jau seniai pas mane. Kuri laika lyg buvo apstoje skilinet, o dabar vel istisai. Pries kelis metus nusipirkau visa dezute to silko ir klijuodavau ant skilimu, bet atsibodo, kazkodel visai nelaikydavo. Klijuodavau kazkokiais ale klijais (man jie buvo panasus i super glue, labai smirdejo. Gaila jau ismestas buteliukas, neatsimenu kas ten buvo). Nelabai as ten gaudausi tuose nagu reikaluose, tai gal man koki s... ikiso. Dabar gal jau geresniu priemoniu israsta, va pvz tokiu kaip strukturinis gelis ar kazkas panasaus
o tas bondas labai itakoja lako laikyma?
QUOTE(Ditele @ 2012 01 17, 21:10)
Sorrius už -paskutinis komentaras ne į temą - neteisingai suprantate nekomercinio pobūdžio siuntos sąvoką
Na nesigincysiu daugiau. Bet lieku prie savo nuomones. Kai turesiu rankose savo siuntinuka (jei turesiu), tada dar gal pasigincysiu. P.S. O del siuntimo islaidu nurodymo as ne taip jus supratau, ar raso ant dezutes, negaliu pasakyt, nes neturiu, gal ten ir neraso. Viskas, daugiau kalbam tik apie nagus ir lakus.
QUOTE(zaika @ 2012 01 17, 21:25)
Na nesigincysiu daugiau. Bet lieku prie savo nuomones. Kai turesiu rankose savo siuntinuka (jei turesiu), tada dar gal pasigincysiu. P.S. O del siuntimo islaidu nurodymo as ne taip jus supratau, ar raso ant dezutes, negaliu pasakyt, nes neturiu, gal ten ir neraso. Viskas, daugiau kalbam tik apie nagus ir lakus.
tik, man rodos, kad mes diskutuojam, o ne ginčijamės-aš siuntusis ne vieną kartą iš ten (ir ne tik), todėl taip gana drąsiai ir diskutuoju O, kad Jums nebus ko ginčytis, nes neviršijat 75 Lt (99% esu tikra, kad ant dėžutės nenurodo siuntimo kainos ir tai daro sąmoningai kažkur jų puslapyje prie Customer Servise skaičiau), tai Jums negersia importo PVM
Jolkuce, garsiai pasakok kada dadam ta strukturini?? Kiek as zinau, kada ypac nekokie nagai, ar kazka susapnavau...... Niekada jo nebandziau, bet buna su toookiais nagais ateina, kad galvoju, kad duok Dieve, kad bent 3 dienas tas ilgalaikis atlaikytu va tokiom klientem reikai kazka sugalvoti, gal tikrai tas strukturinis butu issigelbejimas
QUOTE(LAILA @ 2012 01 17, 21:32)
Jolkuce, garsiai pasakok kada dadam ta strukturini?? Kiek as zinau, kada ypac nekokie nagai, ar kazka susapnavau...... Niekada jo nebandziau, bet buna su toookiais nagais ateina, kad galvoju, kad duok Dieve, kad bent 3 dienas tas ilgalaikis atlaikytu va tokiom klientem reikai kazka sugalvoti, gal tikrai tas strukturinis butu issigelbejimas
Nesiparink Strukturinis=bio geliui.Jis naudojamas gi rase, silpnu nagu stirpinimui ir ivairiom problemom spresti.Tikrai jo nereikia kiekvienai ir visada-tai tik extra atveju.Plius nepamirshkit kainos, kad tai yra atskira paslauga Cia gi kaip priauginime yra savus nagus padengti geliu..tai ir cia galima ta pati gi, tik bio geliu
QUOTE(Jolkuce @ 2012 01 17, 22:37)
Nesiparink Strukturinis=bio geliui.Jis naudojamas gi rase, silpnu nagu stirpinimui ir ivairiom problemom spresti.Tikrai jo nereikia kiekvienai ir visada-tai tik extra atveju.Plius nepamirshkit kainos, kad tai yra atskira paslauga
o jis nusiima kaip lakas?
QUOTE(sau_lu_te @ 2012 01 17, 21:39)
o jis nusiima kaip lakas?
Taip - tirpdomas kaip ir lakai
Beja, didelis dekui mergaitems kurios keliat i musu albuma spalveles ir nagucius
QUOTE(Ditele @ 2012 01 17, 21:30)
tik, man rodos, kad mes diskutuojam, o ne ginčijamės-aš siuntusis ne vieną kartą iš ten (ir ne tik), todėl taip gana drąsiai ir diskutuoju O, kad Jums nebus ko ginčytis, nes neviršijat 75 Lt (99% esu tikra, kad ant dėžutės nenurodo siuntimo kainos ir tai daro sąmoningai kažkur jų puslapyje prie Customer Servise skaičiau), tai Jums negersia importo PVM
QUOTE(Jolkuce @ 2012 01 17, 21:40)
Taip - tirpdomas kaip ir lakai
Ech, cia tik ilgiau paskaitinek, tai visko prisireikia. Bet jo kaina tai turbut irgi kandziojasi? Nzn ar verta man del dvieju nagu ji pirkti... Nors siaip tai tikrai negaliu pasigirti super nagais, tai gal ir kitiems nagams profilaktiskai neblogai butu. Siaip jie lygus pas mane, tik skyla, luzineja, sluoksniuojasi ir pan. Na silpni vienu zodziu.