Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis gelinis lakavimas

QUOTE(Jolkuce @ 2012 01 17, 20:02)
Nu tylet nereik, smagu kai kas papliurpia ir nemiega tema tik nuo skaitanciuju biggrin.gif

Aš turėjau omenyje reklamą mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2012 01 17, 21:34)
Visada ji naudoju kai matau butinybe smile.gif

O klausyk g.gif , turiu tokią vieną klientę kuriai išilgai skyla nykštys dešinės rankos,jau daugybę metų, tai aš jai šilką klijuoju tai šiektiek jis apsaugo jai nuo kabinimosi į visokius daiktus, o jei nededam tik gelishą užliejam tai nesilaiko. Tai kaip manai ar padės jis jai? Nes ji kaiptik ryt ateina vakare mirksiukas.gif Sakau gal jai uždėti šilko ir tą geliuką ir poto jau gelishą? g.gif
Atsakyti
QUOTE(ingeborgita2 @ 2012 01 17, 20:40)
O klausyk g.gif , turiu tokią vieną klientę kuriai išilgai skyla nykštys dešinės rankos,jau daugybę metų, tai aš jai šilką klijuoju tai šiektiek jis apsaugo jai nuo kabinimosi į visokius daiktus, o jei nededam tik gelishą užliejam tai nesilaiko. Tai kaip manai ar padės jis jai? Nes ji kaiptik ryt ateina vakare mirksiukas.gif Sakau gal jai uždėti šilko ir tą geliuką ir poto jau gelishą? g.gif

Drasiai, as tokias bedas kaip tik vo su strukturiniu sprendziu, kartais dedu silka kartasi ne, tiesiog ant virshaus uzliejus ir islyginus nebesikabindavo manishkei.Geras daigtas strukturinis ir kai dideis nagu banguotumas ar dryzuotumas,viska suygini, o poto uzlakuoji drinks_cheers.gif Netgi su juo galima kelis milimetrus dapildyt ilgi ant formeles, ar koki nuskilusi galiuka aishku laabai minimaliai, bet puikiai laiko, kol vel savi nagai pasiveja ilgi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ditele @ 2012 01 17, 18:22)
drinks_cheers.gif niekas nepasikeitę-ta pati tvarka galioja. Citata iš muitinės tinklapio: "Vadovaujantis 1993-07-02 Komisijos reglamento Nr. 2454/93, išdėstančio Tarybos reglamento (EEB) Nr. 2913/92, nustatančio Bendrijos muitinės kodeksą, įgyvendinimo nuostatas, 165 straipsniu, visos išlaidos, susijusios su pašto siunta siunčiamų prekių pristatymu iki jų paskirties vietos, turi būti įskaitomos į šių prekių muitinę vertę, išskyrus tuos atvejus, kai pašto siuntomis siunčiamos nekomercinio pobūdžio prekės). Šį Reglamentą galima rasti Lietuvos Respublikos Seimo interneto svetainės www.lrs.lt rubrikoje ,,ES teisės aktų paieška“ adresu http://www3.lrs.lt/p...paieska.forma_l " ax.gif

Na ne vieta cia mums diskutuoti, reiktu keltis i iHerb tema, bet negaliu nepasisakyti. smile.gif Idejote nuoroda, kur sakote, kad siuntimo islaidos skaiciuojasi i bendra suma, bet va jusu citatoje pazymejau raudonai, kur parasyta, kad neisiskaiciuoja. smile.gif Mums siunciamos prekes yra butent nekomercinio pobudzio, nes skirta fiziniams asmenims, skirta asmeniniam naudojimui, nera akciziniu prekiu ir pan. (daugiau apie tai yra muitines puslapyje). Faktas tas, kad siuntimo mokestis mums nesiskaiciuoja. smile.gif Ir beje, iHerb raso siuntimo islaidas: Shipping and Handling:$4.00
Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2012 01 17, 21:46)
Drasiai, as tokias bedas kaip tik vo su strukturiniu sprendziu, kartais dedu silka kartasi ne, tiesiog ant virshaus uzliejus ir islyginus nebesikabindavo manishkei.Geras daigtas strukturinis ir kai dideis nagu banguotumas ar dryzuotumas,viska suygini, o poto uzlakuoji drinks_cheers.gif Netgi su juo galima kelis milimetrus dapildyt ilgi ant formeles, ar koki nuskilusi galiuka aishku laabai minimaliai, bet puikiai laiko, kol vel savi nagai pasiveja ilgi smile.gif

Aš jau seniai būčiau nusipirkus jį, bet man nagavitoj pasake kad tipo mano tos klientės problemos jis neatlaikys, nes pas ją perpusę nagas skečiasi, eina tokia išilginė juostelė ir ji skyla.
Aš pamenu turėjau tokį klientą kuriam buvo ta pati problema tai jis sake kad geriausiai jam padėdavo akrilas, o daugiau niekas niekas, nei šilkas , nei gelis na žodžiu niekas, tik akrilas.

Pabandysiu ryt ir bus matyt. O klausyk kaip su $ , ar imi papildomai kažką? Nes aš už šilką imu, o už struktūriniu geliu padengimą nagų?
Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2012 01 17, 20:46)

Susidomejau ir as tuo strukturiniu geliu. bigsmile.gif Turiu ir as panasia problema, tik pas mane abieju nyksciu nagai skyla horizontaliai, nago sonuose. doh.gif Kai nuauga, pradeda kliuti, neimanoma pasiauginti nagu, nes vos tik vienas skilimas nuauga, jau ziuriu vel skiles nagas. verysad.gif Gal tas strukturinis gelis padetu... O gal cia kazkokiu medziagu truksta? Bet kiti nagai tai normalus, tik nyksciai tokie.
Atsakyti
QUOTE(ingeborgita2 @ 2012 01 17, 20:51)
Aš jau seniai būčiau nusipirkus jį, bet man nagavitoj pasake kad tipo mano tos klientės problemos jis neatlaikys, nes pas ją perpusę nagas skečiasi, eina tokia išilginė juostelė ir ji skyla.
Aš pamenu turėjau tokį klientą kuriam buvo ta pati problema tai jis sake kad geriausiai jam padėdavo akrilas, o daugiau niekas niekas, nei šilkas , nei gelis na žodžiu niekas, tik akrilas.

Pabandysiu ryt ir bus matyt. O klausyk kaip su $ , ar imi papildomai kažką? Nes aš už šilką imu, o už struktūriniu geliu padengimą nagų?

Gali tada bandyt kietuoju geliu dengt ta naga, jei darai priauginimus 4u.gif Zinoma papildomai turi paimti, nes tai papildomas darbas.Mes skaiciuodavom atskiras kainas, nes dengimas strukturiniu geliu=bio gelio dengimui, nes tai yra nagu stiprinimas + dar kaina u ilgalaiki lakavima ant virshaus,tai taupydamos moterys buna renkas tik stiprinima, nes paprastas lakas ant to gelio laikosi irgi apie gera savaite, pusantros smile.gif
Papildyta:
QUOTE(zaika @ 2012 01 17, 20:54)
Susidomejau ir as tuo strukturiniu geliu.  bigsmile.gif Turiu ir as panasia problema, tik pas mane abieju nyksciu nagai skyla horizontaliai, nago sonuose.  doh.gif Kai nuauga, pradeda kliuti, neimanoma pasiauginti nagu, nes vos tik vienas skilimas nuauga, jau ziuriu vel skiles nagas.  verysad.gif Gal tas strukturinis gelis padetu... O gal cia kazkokiu medziagu truksta? Bet kiti nagai tai normalus, tik nyksciai tokie.

doh.gif Oi kokia dazna problema ir daugeliui butent nyksciai, deja strukturinis yra lankstus gelis, dengiant juo ir dedant silko juostele tik kuriam laikui pades(aishku kai kurioms atlaiko),o poto vistiek iskilimas kartosis jau is praktikos isbandyta...tokiam variante as geriau kietuoju geliu padengiu ax.gif su armavimu tokius nagus.
Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2012 01 17, 21:57)
Gali tada bandyt kietuoju geliu dengt ta naga, jei darai priauginimus 4u.gif Zinoma papildomai turi paimti, nes tai papildomas darbas.Mes skaiciuodavom atskiras kainas, nes dengimas strukturiniu geliu=bio gelio dengimui, nes tai yra nagu stiprinimas + dar kaina u ilgalaiki lakavima ant virshaus,tai taupydamos moterys buna renkas tik stiprinima, nes paprastas lakas ant to gelio laikosi irgi apie gera savaite, pusantros smile.gif

Jo dariau 4u.gif dabar trupučiuką pertrauką darau, nes jaučiu kad nuo akrilo akim alergija būdavo nes nieštėdavo beproto pora savaičių.

Na dėkui za patarimus thumbup.gif bandysiu ryt kovoti su tuo nagučiu. Beto ji stomotologė tai pas ją rankos pastoviai pirštinėse ir burnoje lotuliukas.gif
Atsakyti
kas cia per strukturinis gelis?

kuo skiriasi sie removeriai?
http://www.amazon.co...mp;color_name=1

http://www.amazon.co...e...6817&sr=1-2
Atsakyti
QUOTE(sau_lu_te @ 2012 01 17, 21:01)

user posted image

bent jau kiek iziuriu ml tai abeji po 120 tai niekuom ten nesiskiria tie removeriai g.gif Vienas nebent is mini serijos ir tiek pavadinimu kitu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sau_lu_te @ 2012 01 17, 22:01)

Aš kaip suprantu niekuom, tik dydžiu thumbup.gif

O struktūrinis gelis:"Bio" (arba struktūrinis) gelis- vienintelis pasaulyje išrastas gelis, kurio sudėtis labai artima natūralių nagų sandarai. , nes sukuria patvarią, greitai džiūstančią, vandeniui nepralaidžią plėvelę.

* Nagai priauginti su „BIO“ geliu atrodo maksimaliai natūraliai;

* „BIO“ gelis nelūžta, nenusitrina, nenuskyla;

* Priaugintų nagų elastiškumas prilygsta natūraliems nagams;

* Gelio santykis su išoriniais faktoriais, tokiais kaip vanduo, yra identiškas natūraliam nagui- sušlapęs suminkštėja, išdžiuvęs vėl atgauna pradinį tvirtumą;

* Nago plokštelė minimaliai dildinama ir traumuojama (priauginant nagus reikia pašiaušti tik su blokeliu, nuimti ištirpdant specialiu minkštikliu ar acetonu);

* Nagų priauginimo procedūra užtrunka žymiai trumpiau;

* Priauginant nagus su „BIO “ geliu nėra įprastai priauginimui būdingų dulkių ir kvapo.

Nagų priauginimas su „BIO“ geliu yra pati saugiausia procedūra nagų priauginimo rinkoje!

Nukopinau ką radau internete thumbup.gif

http://www.youtube.c...h?v=1UxpORQonCU
Va čia kaip dar galima panaudoti struktūrinį geliuką
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ingeborgita2: 17 sausio 2012 - 21:13
QUOTE(zaika @ 2012 01 17, 20:47)
Na ne vieta cia mums diskutuoti, reiktu keltis i iHerb tema, bet negaliu nepasisakyti. smile.gif Idejote nuoroda, kur sakote, kad siuntimo islaidos skaiciuojasi i bendra suma, bet va jusu citatoje pazymejau raudonai, kur parasyta, kad neisiskaiciuoja. smile.gif Mums siunciamos prekes yra butent nekomercinio pobudzio, nes skirta fiziniams asmenims, skirta asmeniniam naudojimui, nera akciziniu prekiu  ir pan.  (daugiau apie tai yra muitines puslapyje). Faktas tas, kad siuntimo mokestis mums nesiskaiciuoja. smile.gif Ir beje, iHerb raso siuntimo islaidas: Shipping and Handling:$4.00

Sorrius už poster_offtopic.gif -paskutinis komentaras ne į temą ax.gif - neteisingai suprantate nekomercinio pobūdžio siuntos sąvoką blush2.gif ax.gif
Kl.: Kokios siuntos laikomos nekomercinio pobūdžio siuntomis? (2011-01-21)
Ats.:Nekomercinio pobūdžio siuntomis laikomos siuntos, jeigu jos nėra reguliariai siunčiamos; susideda tik iš gavėjo ar jo šeimos asmeniniam vartojimui skirtų daiktų, nei savo pobūdžiu, nei kiekiu nepanašių į komercinius; yra siuntėjo siunčiamos gavėjui be jokio užmokesčio

Kl.Kokius mokesčius Lietuvoje turi sumokėti internetu užsakytų prekių siuntos gavėjas? (2011-01-19)
Ats.:Siuntos, kurios skirtos juridiniams bei fiziniams asmenims ir kuriomis atsiunčiamos jų pačių įsigytos (užsakytos internetu, pagal katalogą, pirktos aukcione) prekės, neapmokestinamos importo muitais, jeigu siuntos savoji vertė neviršija 150 eurų. Importo PVM tokios siuntos neapmokestinamos tuo atveju, jeigu kiekvienos jų muitinė (bendra vertė) vertė neviršija 75 litų. Šios lengvatos netaikomos akcizais apmokestinamoms prekėms.
Nepamenu, kad ant dėžutės būtų parašytas Shipping and Handling, bet gal ir klystu dėl šito ax.gif
Atsakyti