QUOTE(ingeborgita2 @ 2012 01 17, 20:51)
Aš jau seniai būčiau nusipirkus jį, bet man nagavitoj pasake kad tipo mano tos klientės problemos jis neatlaikys, nes pas ją perpusę nagas skečiasi, eina tokia išilginė juostelė ir ji skyla.
Aš pamenu turėjau tokį klientą kuriam buvo ta pati problema tai jis sake kad geriausiai jam padėdavo akrilas, o daugiau niekas niekas, nei šilkas , nei gelis na žodžiu niekas, tik akrilas.
Pabandysiu ryt ir bus matyt. O klausyk kaip su $ , ar imi papildomai kažką? Nes aš už šilką imu, o už struktūriniu geliu padengimą nagų?
Gali tada bandyt kietuoju geliu dengt ta naga, jei darai priauginimus
Zinoma papildomai turi paimti, nes tai papildomas darbas.Mes skaiciuodavom atskiras kainas, nes dengimas strukturiniu geliu=bio gelio dengimui, nes tai yra nagu stiprinimas + dar kaina u ilgalaiki lakavima ant virshaus,tai taupydamos moterys buna renkas tik stiprinima, nes paprastas lakas ant to gelio laikosi irgi apie gera savaite, pusantros
Papildyta:
QUOTE(zaika @ 2012 01 17, 20:54)
Susidomejau ir as tuo strukturiniu geliu.
Turiu ir as panasia problema, tik pas mane abieju nyksciu nagai skyla horizontaliai, nago sonuose.
Kai nuauga, pradeda kliuti, neimanoma pasiauginti nagu, nes vos tik vienas skilimas nuauga, jau ziuriu vel skiles nagas.
Gal tas strukturinis gelis padetu... O gal cia kazkokiu medziagu truksta? Bet kiti nagai tai normalus, tik nyksciai tokie.
Oi kokia dazna problema ir daugeliui butent nyksciai, deja strukturinis yra lankstus gelis, dengiant juo ir dedant silko juostele tik kuriam laikui pades(aishku kai kurioms atlaiko),o poto vistiek iskilimas kartosis jau is praktikos isbandyta...tokiam variante as geriau kietuoju geliu padengiu
su armavimu tokius nagus.