QUOTE(iewootia @ 2012 01 17, 12:37)
labukas, gal galit man parasyt i az kuri uzsiima lakavimu Vilniuje?
Jolkuce-mano Metų atradimas-drąsiai rekomenduoju
Tikiuosi, nesupyksi, Jolkuce, kad savo trigrašį įkišau
QUOTE(zaika @ 2012 01 17, 13:22)
Va ka parase viena forumiete: "Jeigu prekiu verte be transporto islaidu nevirsija 75 Lt jokie mokesciai nebus taikomi. " Vadinasi siuntimo kaina nesiskaiciuoja.
netiesa
QUOTE(Jolkuce @ 2012 01 17, 14:07)
Kad ir kiek mokesit uz siuntima ir 15% tarpininkei, vistiek produktas kainuos pigiau nei pirkti lt
Bent jau nagu prekes - tikrai
Patikėk, ne tik nagų prekės
QUOTE(viliuosi @ 2012 01 17, 16:24)
Nes tikrai prieš gerus du metus esu pati siuntusi iš VS tai man skaičiavo nuo kainos su siuntimu mokesčius
niekas nepasikeitę-ta pati tvarka galioja. Citata iš muitinės tinklapio: "Vadovaujantis 1993-07-02 Komisijos reglamento Nr. 2454/93, išdėstančio Tarybos reglamento (EEB) Nr. 2913/92, nustatančio Bendrijos muitinės kodeksą, įgyvendinimo nuostatas, 165 straipsniu, visos išlaidos, susijusios su pašto siunta siunčiamų prekių pristatymu iki jų paskirties vietos, turi būti įskaitomos į šių prekių muitinę vertę, išskyrus tuos atvejus, kai pašto siuntomis siunčiamos nekomercinio pobūdžio prekės). Šį Reglamentą galima rasti Lietuvos Respublikos Seimo interneto svetainės www.lrs.lt rubrikoje ,,ES teisės aktų paieška adresu
http://www3.lrs.lt/p...paieska.forma_l "
QUOTE(Jolkuce @ 2012 01 17, 17:15)
Nieko blatno, alia kazkaip siandiena patiko man prancuza daryt, tokie ilgi nagai pas mergina, atrodo kaip priauginimas padarytas
Nors nesu prancūzo fanė, bet pas Tave ir jį išbandysiu-labai gražiai padaryta