Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis gelinis lakavimas

QUOTE(ingeborgita2 @ 2012 01 17, 17:53)
http://www.beautyfor...gu-lako-sistema
radau puslapy Vitrinos  ax.gif  4u.gif
Papildyta:
Siaubas kažkoks  doh.gif 

Na bet ir kainytė irgi gera  doh.gif  verysad.gif  doh.gif

tai va, o poto klientai stebis kodel uz nagu nutirpinima imama 10,15,20 lt..va ir atsakymas, kokia priemoniu kaina gi doh.gif
Atsakyti
Na keletas mno darbelių Jūsų teismui ax.gif blush2.gif 4u.gif

01420 Jet Set 2sluoksniai+ 01367 Vegas Nights
user posted image
user posted image

01338 Star Burst 3sluoksniai
user posted image
user posted image

01348 Black Shadow 2sluoksniai+01369 Rose Garden 1 sluoksnis. Dėkui kažkuriai mergaitei už šią paslapty kaip padaryti panašią į My Forbidden Love spalvą mirksiukas.gif drinks_cheers.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(iewootia @ 2012 01 17, 12:37)
labukas, gal galit man parasyt i az kuri uzsiima lakavimu Vilniuje?  4u.gif

Jolkuce-mano Metų atradimas-drąsiai rekomenduoju thumbup.gif Tikiuosi, nesupyksi, Jolkuce, kad savo trigrašį įkišau blush2.gif ax.gif

QUOTE(zaika @ 2012 01 17, 13:22)
Va ka parase viena forumiete: "Jeigu prekiu verte be transporto islaidu nevirsija 75 Lt jokie mokesciai nebus taikomi. " Vadinasi siuntimo kaina nesiskaiciuoja.  4u.gif

schmoll.gif netiesa ax.gif

QUOTE(Jolkuce @ 2012 01 17, 14:07)
Kad ir kiek mokesit uz siuntima ir 15% tarpininkei, vistiek produktas kainuos pigiau nei pirkti lt  thumbup.gif  Bent jau nagu prekes - tikrai  ax.gif

Patikėk, ne tik nagų prekės mirksiukas.gif
QUOTE(viliuosi @ 2012 01 17, 16:24)
Nes tikrai prieš gerus du metus esu pati siuntusi iš VS tai man skaičiavo nuo kainos su siuntimu mokesčius  4u.gif

drinks_cheers.gif niekas nepasikeitę-ta pati tvarka galioja. Citata iš muitinės tinklapio: "Vadovaujantis 1993-07-02 Komisijos reglamento Nr. 2454/93, išdėstančio Tarybos reglamento (EEB) Nr. 2913/92, nustatančio Bendrijos muitinės kodeksą, įgyvendinimo nuostatas, 165 straipsniu, visos išlaidos, susijusios su pašto siunta siunčiamų prekių pristatymu iki jų paskirties vietos, turi būti įskaitomos į šių prekių muitinę vertę, išskyrus tuos atvejus, kai pašto siuntomis siunčiamos nekomercinio pobūdžio prekės). Šį Reglamentą galima rasti Lietuvos Respublikos Seimo interneto svetainės www.lrs.lt rubrikoje ,,ES teisės aktų paieška“ adresu http://www3.lrs.lt/p...paieska.forma_l " ax.gif
QUOTE(Jolkuce @ 2012 01 17, 17:15)
Nieko blatno, alia kazkaip siandiena patiko man prancuza daryt, tokie ilgi nagai pas mergina, atrodo kaip priauginimas padarytas wub.gif

Nors nesu prancūzo fanė, bet pas Tave ir jį išbandysiu-labai gražiai padaryta wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ditele: 17 sausio 2012 - 18:23
QUOTE(Jolkuce @ 2012 01 17, 17:15)
Nieko blatno, alia kazkaip siandiena patiko man prancuza daryt, tokie ilgi nagai pas mergina, atrodo kaip priauginimas padarytas wub.gif

Eina sau kaip grazu. wub.gif Butumet kauniete, tai tikrai eiciau pas jus darytis prancuziska. smile.gif Noreciau pati pabandyt pasidaryt, bet nzn kada isdrisiu, nes neisivaizduoju kaip graziai padaryti ta balta galiuka ... tongue.gif

QUOTE(Ditele @ 2012 01 17, 18:22)
drinks_cheers.gif niekas nepasikeitę-ta pati tvarka galioja. Citata iš muitinės tinklapio: "...

Na nzn, mane kolkas domina buten siuntimas is iHerb. Ir kas is ten siuncia, visos sako, kad siuntimo kaina neieina i bendra suma. Pati jau virs menesio negaunu is ten siuntinio, kurio verte apie 73lt be siuntimo, bet negaunu ir is muitines jokio pranesimo. Jei gausiu siuntini (kuo jau pradedu abejoti), tai bus aisku, kad siuntimo kaina tikrai nesiskaiciuoja i tuos 75lt.
Atsakyti
QUOTE(ingeborgita2 @ 2012 01 17, 18:19)
Na keletas mno darbelių Jūsų teismui  ax.gif  blush2.gif  4u.gif

Dailus pilkuciai zerintys ir 01348 Black Shadow 2sluoksniai+01369 Rose Garden 1 mishinys-tikrai jega wub.gif wub.gif Na kai neturiu black shadow-tai gerai kad forbiden love emiau biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Ditele @ 2012 01 17, 18:22)

Patikėk, ne tik nagų prekės mirksiukas.gif

Nors nesu prancūzo fanė, bet pas Tave ir jį išbandysiu-labai gražiai padaryta wub.gif  thumbup.gif

Ojei, ga nesireklamuojam mes cia abi-da gausim i kupra blush2.gif biggrin.gif
tai tikiu, kvepalai irgi zymiai pigiau doh.gif Lietuviai nesveikai 5 antkainius uzmeta, kad net su akcijom tikrai i minusa neina schmoll.gif
Butinai darysim, noriu tave ne tik ryshkia matyt, bet ir sviesesne kada biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(zaika @ 2012 01 17, 18:59)
Na nzn, mane kolkas domina buten siuntimas is iHerb. Ir kas is ten siuncia, visos sako, kad siuntimo kaina neieina i bendra suma. Pati jau virs menesio negaunu is ten siuntinio, kurio verte apie 73lt be siuntimo, bet negaunu ir is muitines jokio pranesimo. Jei gausiu siuntini (kuo jau pradedu abejoti), tai bus aisku, kad siuntimo kaina tikrai nesiskaiciuoja i tuos 75lt.

Žinau, iherb - pati iš ten siunčiuos neretai mirksiukas.gif Yra tekę ir iš ten mergaitėm mokėt muitus ax.gif Beje, iherb, jei gerai pamenu, niekad nerašo siuntimo išlaidų, todėl taip ir kalba, kad siuntimo išlaidos neįsiskaičiuoja-įsiskaičiuoja jos tikrai-galit net pašte klusterėt mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(zaika @ 2012 01 17, 18:59)
Eina sau kaip grazu.  wub.gif Butumet kauniete, tai tikrai eiciau pas jus darytis prancuziska.  smile.gif Noreciau pati pabandyt pasidaryt, bet nzn kada isdrisiu, nes neisivaizduoju kaip graziai padaryti ta

Dekui 4u.gif Ir be reikalo nedrystat, kuo daugiau igudziu tuo prancuzai poto grazesni butu, rankyte igustu ir pati prancuzu meistre butumet thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2012 01 17, 19:52)
Ojei, ga nesireklamuojam mes cia abi-da gausim i kupra blush2.gif  biggrin.gif
tai tikiu, kvepalai irgi zymiai pigiau doh.gif Lietuviai nesveikai 5 antkainius uzmeta, kad net su akcijom tikrai i minusa neina  schmoll.gif
Butinai darysim, noriu tave ne tik ryshkia matyt, bet ir sviesesne kada biggrin.gif

blush2.gif ax.gif nu, aš tai niekuo nesuinteresuota-tiesiog džiūgauju, bet jei reik, tai tyliu censored2.gif dirol.gif Ir ne tik kvepalai, bet ir rūbai, batai-aš jau kokius antrus-trečius metus nei sau, nei šeimynai beveik nieko nebeperku blush2.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ditele @ 2012 01 17, 19:57)
blush2.gif  ax.gif nu, aš tai niekuo nesuinteresuota-tiesiog džiūgauju, bet jei reik, tai tyliu censored2.gif dirol.gif  Ir ne tik kvepalai, bet ir rūbai, batai-aš jau kokius antrus-trečius metus nei sau, nei šeimynai beveik nieko nebeperku blush2.gif  ax.gif

Nu tylet nereik, smagu kai kas papliurpia ir nemiega tema tik nuo skaitanciuju biggrin.gif
Atsakyti
o jau grozybiu pridejot. super 4u.gif
Atsakyti
Va vakar nusipirkau gelisho struktūrinį gelį, ir šiandien pabandžiau sau thumbup.gif žiūrėsiu kaip laikysis, kaip nusiims ir t.t. Na bet čia bus gal po kokios 1,5 savaitės

O gal kas jau ji naudoja?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ingeborgita2: 17 sausio 2012 - 20:31
QUOTE(ingeborgita2 @ 2012 01 17, 20:30)
Va vakar nusipirkau gelisho struktūrinį gelį, ir šiandien pabandžiau sau  thumbup.gif  žiūrėsiu kaip laikysis, kaip nusiims ir t.t. Na bet čia bus gal po kokios 1,5 savaitės

O gal kas jau ji naudoja?

Visada ji naudoju kai matau butinybe smile.gif
Atsakyti