Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis gelinis lakavimas

QUOTE(Gladness @ 2012 01 17, 13:40)
Kas gerai bendrauja angliskai, galetu parasyti jiems, pasidometi apie tokius niuansus kaip ar ieina siuntimo islaidos i kaina, ar gal galetu ant voko nerasyti tikrosios kainos g.gif 4u.gif

galetu nerasyti, bet kai eina is juridinio, o ne is fizinio asmens, vistiek muitine labai krato ir finale prisikabina doh.gif

Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2012 01 17, 14:07)
Kad ir kiek mokesit uz siuntima ir 15% tarpininkei, vistiek produktas kainuos pigiau nei pirkti lt  thumbup.gif  Bent jau nagu prekes - tikrai  ax.gif

As turejau galvoje paciai pirktis is svetur. smile.gif Apie pirkima Lietuvoj tai net kalbos nera. doh.gif Nors va susigundziau tuo ORLY valikliu. biggrin.gif Reik is pasto pasiimt. Berods ir baze su topu atejo, tai dar reik spalvos sulaukt, ir imsiuos darbo. nail.gif

QUOTE(Jolkuce @ 2012 01 17, 14:15)
Nu ja, pritariu viskam 4u.gif Mokyk cia ir mokyk jaunikles lotuliukas.gif ania biggrin.gif

hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(zaika @ 2012 01 17, 13:22)
Va ka parase viena forumiete: "Jeigu prekiu verte be transporto islaidu nevirsija 75 Lt jokie mokesciai nebus taikomi. " Vadinasi siuntimo kaina nesiskaiciuoja.  4u.gif

Na gal dabar pasikeitę. Nes tikrai prieš gerus du metus esu pati siuntusi iš VS tai man skaičiavo nuo kainos su siuntimu mokesčius 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2012 01 17, 15:07)
user posted imageuser posted image
Tiesa palyginimui asmenishkai man- labiau patiko gelish remoweris  smile.gif  Pirma Olry butelaityje 118ml(Gelish 120ml) ir kaklelis atviras, neturi dozavimo kamstelio, kas iskart byloja apie nesaiku produkto vartojima biggrin.gif Aishku cia nebeda, bele kada galima i pompas susipilstyti, astrus kvapas, gerokai rezia nosi , kai tuomkart Gelish man isvis rozem kazkokiom kvepia biggrin.gif Ir sakykim gelisho laikymo trukmes man pakanka turmpesni laika laikyti-greiciau nusema.O dabar laikem ORLY-tai kaip cia pasakius ax.gif

Aš juos abu naudojau, ir man gal jie vienodi, gal net ir Orl'io geriau man tirpina lygtais doh.gif ,nebepamenu kaip gelsiho tirpinasi.
Aš iš Vitrinos pasiemiau pradžioje mažiuką pabandyti kiekį, o poto antrą nuo mažiausio, kiekį, susipyliau į pompą ir labai gerai naudojasi mirksiukas.gif
Na tik pastebėjimas, nžn ar nuo tirpiklio ar nuo Cleanserio man išsausėjo dešinės rankos trys pagrindiniai pirščiukai doh.gif
Atsakyti
Nieko blatno, alia kazkaip siandiena patiko man prancuza daryt, tokie ilgi nagai pas mergina, atrodo kaip priauginimas padarytas wub.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2012 01 17, 18:15)
Nieko blatno, alia kazkaip siandiena patiko man prancuza daryt, tokie ilgi nagai pas mergina, atrodo kaip priauginimas padarytas wub.gif

Gražu wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ingeborgita2: 17 sausio 2012 - 17:17
QUOTE(ingeborgita2 @ 2012 01 17, 17:14)
Aš juos abu naudojau, ir man gal jie vienodi, gal net ir Orl'io geriau man tirpina lygtais  doh.gif  ,nebepamenu kaip gelsiho tirpinasi.
Aš iš Vitrinos pasiemiau pradžioje mažiuką pabandyti kiekį, o poto antrą nuo mažiausio, kiekį, susipyliau į pompą ir labai gerai naudojasi  mirksiukas.gif
Na tik pastebėjimas, nžn ar nuo tirpiklio ar nuo Cleanserio man išsausėjo dešinės rankos trys pagrindiniai pirščiukai  doh.gif

Nezinau kodel man toks ispudis, bet man lyg Orly "piktesnis" remuveris g.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2012 01 17, 18:18)
Nezinau kodel man toks ispudis, bet man lyg Orly "piktesnis" remuveris g.gif

Na šiaip gal ir pritarčiau Tau. O kainos skirtumas Nagavitoj Gelish 70lt., o Orly-45lt.
Atsakyti
QUOTE(ingeborgita2 @ 2012 01 17, 17:21)
Na šiaip gal ir pritarčiau Tau. O kainos skirtumas Nagavitoj Gelish 70lt., o Orly-45lt.

Aga Orly del kainos labiau vilioja ax.gif Bet pabaigus ji vistiek jamsiu Gelish manau g.gif O gelish didele tara kokia talpa? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2012 01 17, 18:28)
Aga Orly del kainos labiau vilioja ax.gif Bet pabaigus ji vistiek jamsiu Gelish manau g.gif  O gelish didele tara kokia talpa? g.gif

g.gif hmmmmmmmm daba paklausei ir nžn, gal pusę litro kaip ir Orlio, nes pas Orly eina poto 1l, ir jau 5 l. kanistriukas.
http://www.smaltiorl...mp;prodotto=536
va cia matosi koks tas kanistriukas mirksiukas.gif

Na jei gerai foto įžiūrėjau tai Gelisho didžiausia talpa 450 ml.
O Orly : 118ml. ir 473 ml.

http://nailline.test...mover_wraps.php

O gal kas žinote kiek jos Lietuvoje kainuoja? Ar apsimoka?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ingeborgita2: 17 sausio 2012 - 17:45
QUOTE(ingeborgita2 @ 2012 01 17, 17:41)
g.gif  hmmmmmmmm daba paklausei ir nžn, gal pusę litro kaip ir Orlio, nes pas Orly eina poto  1l, ir jau 5 l. kanistriukas.

Na jei gerai foto įžiūrėjau tai Gelisho didžiausia talpa 450 ml.
O Orly : 118ml. ir 473 ml.
http://nailline.test...mover_wraps.php

O gal kas žinote kiek jos Lietuvoje kainuoja? Ar apsimoka?

Kainuoja nepigiai, bet oi kaip as ju nerekomenduoju !!!!!!!!!! Apsipazorinimas pries klienta, nesusipratimas kazkoks, na gal tai buvo tik partija tokia - nezinau,bet seminaro metu jas naudojant, merginai isjuodino visus pirstus nuo uzrasu ant folgos, zodz rankos murzinos, vaizdelis tikrai nekoks schmoll.gif Beto jos man pasirode kietokos ax.gif
GEL FX FOIL REMOVER WRAPS, PAK 20VNT nainuoja 23 lt, su nuolaida 17lt.
PAK 100VNT-115lt doh.gif su nuolaida 85.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jolkuce: 17 sausio 2012 - 17:49
http://www.beautyfor...gu-lako-sistema
radau puslapy Vitrinos ax.gif 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Jolkuce @ 2012 01 17, 18:47)
Kainuoja nepigiai, bet oi kaip as ju nerekomenduoju !!!!!!!!!! Apsipazorinimas pries klienta, nesusipratimas kazkoks, na gal tai buvo tik partija tokia - nezinau,bet seminaro metu jas naudojant, merginai isjuodino visus pirstus nuo uzrasu ant folgos, zodz rankos murzinos, vaizdelis tikrai nekoks  schmoll.gif Beto jos man pasirode kietokos ax.gif
GEL FX FOIL REMOVER WRAPS, PAK 20VNT nainuoja 23 lt, su nuolaida 17lt.
PAK 100VNT-115lt  doh.gif  su nuolaida 85.

Siaubas kažkoks doh.gif

Na bet ir kainytė irgi gera doh.gif verysad.gif doh.gif
Atsakyti