Įkraunama...
Įkraunama...

Antakių priežiūra.

QUOTE(S@lsa @ 2012 09 28, 13:53)
Aciu jums labai, nusipirkau siandien cascadoj meginuka, kaip tik man, pradedanciajai, be to didesniu pakuociu ir neturejo, nei oksidanto nei rudu dazu, sake nepakankamai prekiu uzssisake tai nieko nebeturi. Bandysiu siandien dazyt  biggrin.gif

O jie ten vienos rūšies turi ar kokius skirtingus dažus?
Atsakyti
Turi visokiausiu, maciau dar martinoj didelis pasirinkimas yra. As nenorejau nugrybaut pirma karta perkant tai imiau isgirtus Refectocil ir tikrai nenusivyliau, siandien nusipirkau Vilniaus g. normalia pakuote ir oksidanta. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(angelute @ 2012 10 01, 11:34)
Sveikos merginos,

Skambinau i Viva noredama uzsirasyti pas Lijana,bet ji ten nedirba unsure.gif . Gal kas gali parasyti kur ja rasti 4u.gif .

Tomo g. 16 (Nagų dizaino studija). Ji ten turi vietą. Tel. Nr. 8699-97107
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2012 10 01, 20:27)
Tomo g. 16 (Nagų dizaino studija). Ji ten turi vietą. Tel. Nr. 8699-97107

Aciu Vitulkai uz informacija 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(S@lsa @ 2012 10 01, 19:22)
Turi visokiausiu, maciau dar martinoj didelis pasirinkimas yra. As nenorejau nugrybaut pirma karta perkant tai imiau isgirtus Refectocil ir tikrai nenusivyliau, siandien nusipirkau Vilniaus g. normalia pakuote ir oksidanta.  biggrin.gif

Kiek kainuoja jie? smile.gif pilna pakuotė?
Atsakyti
jei neklystu dazai apie 16lt
Atsakyti
Aš antakius tvarkausi pati, dažausi su dažais iš Cascados, kainuoja 16 Lt..
Atsakyti
QUOTE(FrostyFrosty @ 2012 09 26, 12:50)
O kaip atsiauginti antakius ?  .....  unsure.gif

Amerikoje tai yra Latisse, taciau tai blakstienoms, o gal ir antakiams tiktu, plaukas juk panasus? Atsisiusti reiktu kazkaip.
Atsakyti
Prisiskaičiau apie Jurgitą ir po kelerių mėnesių (tikiuosi ne metų ;D ) reikės pas ją apsilankyti. Prieš savaitę viena kosmetologė man taip "išravėjo" antakius, kad norisi tik žliumbt. Išpešiojo iš viršaus. Vienas antakis dar kaip antakis, bet kitas. Nesuprantu kaip iš antakio vidurio sugebėjo išraut plaukus. Iš viršaus tai dar suvokiu, na, bet vidurys..Kai nusiplovė dažai nuo odos atrodo klaikiai. Pradėjau tepti ricinos aliejumi ir tikėtis, kad ataugs.. Bet galvoju gal nueit bent nusidažyt juos po kokios savaitės? Vis oda bus tamsensė tai gal ne taip matysis, kad vietomis nieko nėra doh.gif sad.gif vaizdas košmariškas (neperdedu)
Atsakyti
O tai kaip jūs, jaučiat, kad pešioja iš viršaus, sėdit ir tylit? g.gif
Nežinau mano nuomonė būtų tokia, kad tokioms moterims kurios bijo išsižioti, matydamos, jausdamos, kad daroma kažkas blogai, išvis nėra reikalo salonuose lankytis. Nei pas kirpėjas, nei pas antakių pešiotojas. schmoll.gif Sėdi tyli, o paskui tik forumuose pasiguodžia.
Apskritai, kai viskas yra aptariama iš anksto, niekas nepridaro jokių nesąmonių, nebent einama pas visiškas nevykėles, daugiaaukščių kirpyklose. Juk kalbos dovaną ta visos turit, naudokitės ja. Tai padeda išvengti daugelio nesusipratimų.
Atsakyti
jau gavau artdeco antakiu flamasteri clap.gif clap.gif clap.gif clap.gif clap.gif clap.gif clap.gif clap.gif
Atsakyti
QUOTE(Balalaika. @ 2012 12 03, 19:47)
O tai kaip jūs, jaučiat, kad pešioja iš viršaus, sėdit ir tylit?  g.gif
Nežinau mano nuomonė būtų tokia, kad tokioms moterims kurios bijo išsižioti, matydamos, jausdamos, kad daroma kažkas blogai, išvis nėra reikalo salonuose lankytis. Nei pas kirpėjas, nei pas antakių pešiotojas.  schmoll.gif  Sėdi tyli, o paskui tik forumuose pasiguodžia.
Apskritai, kai viskas yra aptariama iš anksto, niekas nepridaro jokių nesąmonių, nebent einama pas visiškas nevykėles, daugiaaukščių kirpyklose. Juk kalbos dovaną ta visos turit, naudokitės ja. Tai padeda išvengti daugelio nesusipratimų.

no offence bet kartais daugiaauksciu kirpyklose dirba profesonaliau uz geriausius salonus ax.gif
Atsakyti