Įkraunama...
Įkraunama...

Antakių priežiūra.

QUOTE(Rykute @ 2012 08 07, 13:51)
drinks_cheers.gif

Su vasku nudepiliuojama dauguma plauku nuo voko, bet idealiai formai padaryti manau reikia ir pinceto pagalbos  4u.gif  15 min. yra labai normalus laikas, aisku priklausomai kiek plaukeliu yra  g.gif

Visiskai pritariu drinks_cheers.gif , 15 min labai normalus laikas, as kai kada ir 20-30 min uztrunku, nuo voko tai labai lengva ir greitai su vasku pasisalina, bet norint idealia linija padaryti, tikrai reikia pinceto 4u.gif
Atsakyti
http://www.youtube.c...8&feature=g-u-u

Kaip prisižiūrėti antakius namie 4u.gif
Atsakyti
O kaip atsiauginti antakius ? ..... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(FrostyFrosty @ 2012 09 26, 12:50)
O kaip atsiauginti antakius ?  .....  unsure.gif

Kaikurioms ricinos aliejus padeda mirksiukas.gif
Atsakyti
Merginos, rekomenduokite kokius gerus dazus, kuriuos galeciau isigyti Kaune ar Vilniuje. Dar noriu paklausti, kai maisosi, reik dar pilti oksidanta? Ji reik pirkt atskirai ar buna pakuoteje? Auksaranke, kuri man tvarko antakius labai serga ir artimiausia pusmeti nedirbs, niekas man nesugeba taip tobulai sutvarkyti antakiu, kaip ji, tai nusprendziau nebeeksperimentuoti ir belaukiant pasidazyt pati unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(S@lsa @ 2012 09 27, 22:12)
Merginos, rekomenduokite kokius gerus dazus, kuriuos galeciau isigyti Kaune ar Vilniuje. Dar noriu paklausti, kai maisosi, reik dar pilti oksidanta? Ji reik pirkt atskirai ar buna pakuoteje? Auksaranke, kuri man tvarko antakius labai serga ir artimiausia pusmeti nedirbs, niekas man nesugeba taip tobulai sutvarkyti antakiu, kaip ji, tai nusprendziau nebeeksperimentuoti ir belaukiant pasidazyt pati  unsure.gif

Geri bei manau kokybiški dažai - Refectocil. Šios firmos būna ir mėginukų vienkartinių (pakuotėj kartu ir dažai ir oksidantas). Jei perkat tik dažus, atskirai reikia nusipirkti ir oksidanto.
Aš irgi dabar pradėjau pati dažytis nuo to karto, kai mano antakių tvarkytoja negalėjo manęs priimti, o man skubiai reikėjo nusidažyti ax.gif
Atsakyti
Aciu jums labai, nusipirkau siandien cascadoj meginuka, kaip tik man, pradedanciajai, be to didesniu pakuociu ir neturejo, nei oksidanto nei rudu dazu, sake nepakankamai prekiu uzssisake tai nieko nebeturi. Bandysiu siandien dazyt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(S@lsa @ 2012 09 28, 13:53)
Aciu jums labai, nusipirkau siandien cascadoj meginuka, kaip tik man, pradedanciajai, be to didesniu pakuociu ir neturejo, nei oksidanto nei rudu dazu, sake nepakankamai prekiu uzssisake tai nieko nebeturi. Bandysiu siandien dazyt  biggrin.gif

Tikrai nėra už ką mirksiukas.gif sėkmės. Paskui papasakokit kaip sekėsi mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveiki.As antakius dazausi pati,seniau pesiodavau,o dabar darausi ta vadinama threading(pesiojimas su siulu).Man visai patinka,daug greiciau,ir leciau ataugineja tie plaukeliai.
Atsakyti
QUOTE(S@lsa @ 2012 09 27, 21:12)
Merginos, rekomenduokite kokius gerus dazus, kuriuos galeciau isigyti Kaune ar Vilniuje. Dar noriu paklausti, kai maisosi, reik dar pilti oksidanta? Ji reik pirkt atskirai ar buna pakuoteje? Auksaranke, kuri man tvarko antakius labai serga ir artimiausia pusmeti nedirbs, niekas man nesugeba taip tobulai sutvarkyti antakiu, kaip ji, tai nusprendziau nebeeksperimentuoti ir belaukiant pasidazyt pati  unsure.gif

gal galima suzinot kas per auksaranke, ir kur dirba? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(akacijaorama @ 2012 09 28, 16:22)
Tikrai nėra už ką  mirksiukas.gif sėkmės. Paskui papasakokit kaip sekėsi  mirksiukas.gif

Pavyko puikiai, nesitikejau, kad paciai taip galima graziai padazyt. Tiesa pasiskrsto dazai gana sunkiai, bet kantriai piesiant isejo idealiai tiesios linijos thumbup.gif
Mano auksaranke, tai Rita, ji dirba netoli Girstucio, Chemijos pr. 9. Bet kadangi, susirgo rimta liga, niekas nezino kada gris i darba ir ar isvis gris verysad.gif
Atsakyti
Sveikos merginos,

Skambinau i Viva noredama uzsirasyti pas Lijana,bet ji ten nedirba unsure.gif . Gal kas gali parasyti kur ja rasti 4u.gif .
Atsakyti