Tai kas nors gali atsakyt i mano klausimuka?
QUOTE(Satine @ 2012 05 14, 19:30)
Tai kas nors gali atsakyt i mano klausimuka?
siulyciau nusinesti si pvz kosmetologei, pas kuria vaikstote ir tiesiogiai jos paklausti, sugebes ji tai ar ne. Ji matys juk ir jusu antakius (vargu ar pavaizduoti piesinelyje ir tikrieji jusu antakiai identiski...)...
QUOTE(ewacka @ 2012 05 14, 17:47)
As pas jus su tokiu klausimu, gal kuri ka zinos?
kai kuri oda nesisavina dazu i oda, gali dazyt nedazes
QUOTE(jūros_akmenėlis @ 2012 04 20, 17:32)
Sveikos, prašau padėkit kas nors, turiu tokios formos antakius iš kurių nieko gero neišpešiosi.. jų forma kaip šitam paveikslėlyje (ten kur punktyrinė linija)
Turiu nuliudinti, bet deja...jei jusu antakiai tokie kaip punktyre tai tokiu kaip jus norite neiseis padaryti be permanento
QUOTE(Satine @ 2012 05 11, 19:15)
Sveiki, ar imanoma pas kosmetologe pasikeisti antakiu forma is 3 (vos vos lenktu) i 1 ar 4?
Nemacius jusu antakiu sunku atsakyti, bet nueikite pas patikima meistre ir paprasykit kad jums padetu. Manau, kad imanoma, jei jusu antakiai storesni ir turintys normaliai plaukiuku.
QUOTE(ewacka @ 2012 05 14, 17:47)
As pas jus su tokiu klausimu, gal kuri ka zinos?
Kaip kazkuri jau jums ir sake-oda daugiau nusidazo kai yra sausa, riebesne oda sunkiau isisavina daza. Bet ilgiau laikant-imanoma nudazyti ir oda.
O ta vadinamaji zuvedros sparna reikia formuoti darant is virsaus kamputi? Bent taip sake kosmetologe, nors man atrodo, kad reiktu tiesiog papesiot is apacios.
Iš viršaus negalima pešioti.
QUOTE(Milera @ 2012 03 24, 17:35)
Grozio studija "Ameli" visos meistres savo darba ismano ir gerai atlieka
O kokia kaina pešiojimo ir dažymo?
QUOTE(Sense @ 2012 05 26, 13:40)
Iš viršaus negalima pešioti.
O kodėl? Mano kosmetologė ten taip išgenėdavo
Na kaip ir galima pakoreguoti, bet reik labai atsargiai, kad nesugadinti iš viršaus antakio lanko. Dėl antakių nesu daug kosmetologių aplankius, bet visos sako negalima iš viršaus pešiot, labai lengva sugadinti formą.
Man kosmetologė irgi ankčiau iš viršaus pešiodavo. Oi, turėjau vargo, kol atsiauginau
Pasioti is virsaus negalima, nes neatauga arba labai sunkiai atauga plaukai.. maza to, kad neatauga ispesioti, bet ir likusieji isslinkti gali