Įkraunama...
Įkraunama...

Antakių priežiūra.

QUOTE(dominica @ 2015 03 08, 20:32)
Siaures miestelyje "silkinej bangoj" puikiai dirba Vaiva, pas ja lankiausi metus laiko.

Užsirašiau čia vietoj hd brows, visgi keliskart pigiau.
Atsakyti
QUOTE(jearmaine @ 2015 08 07, 10:42)
Užsirašiau čia vietoj hd brows, visgi keliskart pigiau.

Išbandžiau ir visgi nelikau patenkinta sad.gif nebrangu, moteris maloni, bet išpiese gan plona, griežta linija, lauksiu, kol atsiplaus, nes dabar grynai nupiešti antakiai. HD Brows daug natūraliau visgi, negi reikes ten grįžt už ta nenormalia kaina...
Atsakyti
Siandien FB uzmaciau antakiu HD proceduros aprasyma ir foto, pagalvojau WOW. Bet db pasiskaiciau kad matyt cia tas pats antakiu sutvarkymas, tik didesnis darbas su pacia kliente:)) gaila, nes foto atrodo tikrai ispudingai!

Beje, gal galite patarti, kuom tepti antakius, kad greiciau ataugtu? As jau du men kaip auginu auginu ir nieko gero smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vikdul @ 2015 09 21, 21:12)
Beje, gal galite patarti, kuom tepti antakius, kad greiciau ataugtu? As jau du men kaip auginu auginu ir nieko gero smile.gif

ricina
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2015 09 22, 12:30)

thumbup.gif ir antakiams, ir blakstienoms, o ir nagams sveika! žodžiu, puiki priemonė grožiui. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ceroc @ 2015 09 28, 23:43)
thumbup.gif ir antakiams, ir blakstienoms, o ir nagams sveika! žodžiu, puiki priemonė grožiui.  4u.gif

Aciu wink.gif bandysiu
Atsakyti
Aš išbandžiau HD brows ir nuo to karto nieko nebeieškau cool.gif Abejoju ar dar kada eisiu pas moterėles, kurių nepažįstu ir kaskart rizikuoju, jog rezultatas nuvils. Labai nemaži pinigai, bet negaila nė vieno euro, nes puikiai sutvarkė antakius, dar aiškiau, kiek kur trūksta plaukelių, labai patiko vaizdas po sutvarkymo (labai tvarkinga ir tuo pačiu natūralu). Mėnesį laiko tikrai rami ax.gif Kartais atrodo geriau nieko nedaryt su antakiais, nei sudarkyt veidą nemokšiškai išpešiojant ir pan. Anksčiau tvarkydavau kas dvi savaites, bet net aš pastebėdavau asimetriją, ir nuplonindavo..visko buvo doh.gif
Atsakyti
Labai puikai antakius tvarko B. Pajedienė, tikrai pigiau nei HD,o efektas tas pats 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, gal zinot kas kaune daro hd brows? Aciu
Atsakyti
QUOTE(Rasma @ 2015 10 04, 23:18)
Aš išbandžiau HD brows ir nuo to karto nieko nebeieškau cool.gif Abejoju ar dar kada eisiu pas moterėles, kurių nepažįstu ir kaskart rizikuoju, jog rezultatas nuvils. Labai nemaži pinigai, bet negaila nė vieno euro, nes puikiai sutvarkė antakius, dar aiškiau, kiek kur trūksta plaukelių, labai patiko vaizdas po sutvarkymo (labai tvarkinga ir tuo pačiu natūralu). Mėnesį laiko tikrai rami ax.gif Kartais atrodo geriau nieko nedaryt su antakiais, nei sudarkyt veidą nemokšiškai išpešiojant ir pan. Anksčiau tvarkydavau kas dvi savaites, bet net aš pastebėdavau asimetriją, ir nuplonindavo..visko buvo doh.gif

kur darėtės? parašykit, ar pats dažymas (spalva) laikė ilgiau? Tai man aktualiau nei forma..

gal tiesiog nepasisekė su moterėlėmis ir pasisekė su HD..? Man atvirkščiai biggrin.gif matyt, esu skūpi, tai dar ir pinigų gaila buvo doh.gif

Dėl veido sudarkymo - sutinku, tik kad sudarkyti gali ir viena, ir kita. Nenoriu nusistatyti prie hd, bet kažko nesuprantu - ar man tiesiog hd blogai padarė, ar mergina, kuri daro dabar, dirba labai gerai g.gif
Atsakyti
Man vis dar labai skauda, kai pesioja antakius. A dar kam taip ya?
Atsakyti
QUOTE(RitaRazi @ 2016 04 15, 15:38)
kur darėtės? parašykit, ar pats dažymas (spalva) laikė ilgiau? Tai man aktualiau nei forma..

spalva tikrai ilgai nelaiko. man nusiplauna per savaite- desimt dienu, bet as visad prasau naturalia spalva dazyti, neryskiai, nes vis tiek kasdien seselius antakiams naudoju.
Atsakyti