Įkraunama...
Įkraunama...

Antakių priežiūra.

QUOTE(Vitulka @ 2014 05 09, 15:52)

kokia tau spalva dazo? gan sviesiai atrodo, bet prie plauku gerai. as tai nors ir sviesinu plaukus bet antakius megstu ryskesnius biggrin.gif sutinku del Lijanos apibudinimo, labai siltai bendraujanti meistre, mylinti savo darba wub.gif bet as va iki siol nenuvaziuoju iki jos, kaip suprantu nebedirba nagu dizaino studijoj? naujoj vietoj nesu buvus. kiek dabar uz darbeli ima? anksciau 20 mokedavau, skaiciau kad pabrango? man beje irgi sakydavo atsiagint siek tiek reikia bet kad neaugdavo vienoj vietoj nors nusisauk, tai piestukas padeda.
o mano antakiai ataugo po pries tai aprasytos "super" meistres, kazkur 6 savaiciu prireike. tvarke man pora kartu mergaite pas kuria blakstienas darau, tai pirma karta daze su kazkokiais idomiais dazais, kuriais laikinas tatuiruotes daro, visai nieko smile.gif

anksciau:
user posted image
dabar:
user posted image
Atsakyti
Sveikos. smile.gif Kas pasidalinsit geromis antakių tvarkytojomis Šiauliuose? smile.gif
Atsakyti
Vitulkos tobuli antakiai. kaip aš pasiilgau Lijanos verysad.gif

Portished, oho, kokie tankūs antakiai, gražūs dabar, net liūdna pasidarė pamačius 'prieš' foto, įsivaizduoju koks jausmas buvo pamačius smile.gif
Atsakyti
merginos, paaiskinkit kas yra HD antakiai unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(smalsuole_as @ 2014 05 12, 12:05)
merginos, paaiskinkit kas yra HD antakiai  unsure.gif

Googlas visagalis teigia, kad HD BROWS tai 7 žingsnių orientuota į dizainą antakių korekcijos programa. Preocedūra apima skirtingus antakių korekcijos metodus, tokius kaip dažymas, plaukelių šalinimas vašku, pincetu ir siūlu. Procedūros esmė ne tik plaukelių šalinimas, bet ir antakių formavimas, naudojant šiuolaikines makiažo priemones, taip pat pamokoma, kaip toliau prižiūrėti antakius namuose.
Atsakyti
Mergaites nagi pasidalinkite geromis anrakiu meistremis Kaune, matau buvo keli uzklausimai, bet nieks taip nieko ir nerekomendavo 4u.gif paciai matau nieko nepavyks su pasidaryt, MAN REIKIA PAGALBOS biggrin.gif
Atsakyti
Laba diena .labai atsiprašau, jei rašau ne į tą temą,na neradau kur daugiau brūkštelti klausimėlį.. 4u.gif Gal galite kažkas patarti ,kur Klaipėdoje galima rasti gerą meistrę antakių permanentiniam makiažui pasidaryti.Pati esu ne Klaipėdiete,tad internete sunku kažką rasti pačiai..Jei kas atsilieps,būsiu labai dėkinga.. smile.gif
Atsakyti
Dėl parmanentinio makiažo rašykite čia, greičiau patars
Atsakyti
sveikos mergaites jau kokius 4 metus antakius tvarkausi pati g.gif deja nei form nei spalva man nepatinka doh.gif noriu pagaliau susitvarkyti profesionaliai.
Gal kas Vilniuje kokia tikrai gera meistre pasiulytu kuri ir nudazytu ir sutvarkyti forma padetu. Niekad nesu ejus pas jokia meistre.
Atsakyti
QUOTE(Saldzioji18 @ 2014 06 01, 15:02)
sveikos mergaites jau kokius 4 metus antakius tvarkausi pati  g.gif  deja nei form nei spalva man nepatinka  doh.gif  noriu pagaliau susitvarkyti profesionaliai.
Gal kas Vilniuje kokia tikrai gera meistre pasiulytu kuri ir nudazytu ir sutvarkyti forma padetu. Niekad nesu ejus pas jokia meistre.

ir as ieskau vilniuj meistres geros kad sutvarkytu su vasku. Lankiausi lb senai Lotus salone tai neblogai tavarko bet norisi kasko naujesnio blush2.gif
Atsakyti
Gal kas gali ką parekomenduoti Vilniuje centre ar žirmūnuose? Specialiai bandau atsiauginti, gerai, kad kirpčiukai slepia, neturiu streso didelio biggrin.gif
Atsakyti
Susitvarkiau antakiukus studia late Vilniuje smile.gif likau patenkinta 4u.gif aisku dariausi pirma kart tai nezinau kaip kitur daro smile.gif
Atsakyti