Įkraunama...
Įkraunama...

Antakių priežiūra.

QUOTE(Portishead @ 2014 02 20, 01:32)
drinks_cheers.gif  as pati irgi nepadaryciau tokios negrazios formos, net budama labai girta biggrin.gif

lotuliukas.gif bet tikrai kaip keista,kad salonu antakiu pesiotojos dar sugeba siais laikais tokias formas daryti. jau taip nugenejo antakiu prieki plaukeliu apacioje. linkiu ,kad kuo greiciau ataugtu plaukeliai 4u.gif
Atsakyti
sveikos, ar yra kuri naudojusi šitą antakių flomasteri? ar užpildo tarpelius? kokie būtų atsiliepimai?
http://www.douglas.l...brow-color-pen/
4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Akacija- @ 2014 02 19, 00:40)
bet nenusiminkit, atsiauginkit plaukelius ir eikit pas kitą, tikrai gerą  4u.gif

O ka daryt, jei neatauga doh.gif Mano vienas antakis normalus, kitas nenori normaliai atauginet ir viskas doh.gif Gal kas zinot kokiu augima skatinanciu priemoniu, nes jau turbut pusmetis, kaip negaliu ataugint ten, kur reikia doh.gif O gal kas susidures mane isvis "nuramins", kad jie jau ir nebeataugs biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo YoSoy: 03 kovo 2014 - 15:13
QUOTE(YoSoy @ 2014 03 03, 15:12)
O ka daryt, jei neatauga doh.gif Mano vienas antakis normalus, kitas nenori normaliai atauginet ir viskas doh.gif Gal kas zinot kokiu augima skatinanciu priemoniu, nes jau turbut pusmetis, kaip negaliu ataugint ten, kur reikia doh.gif O gal kas susidures mane isvis "nuramins", kad jie jau ir nebeataugs biggrin.gif

Oj žinokit nežinau ką patarti, manau reikia kantrybės. Merginos naudoja ricinų aliejų, daugumai padeda ax.gif
Atsakyti
Gal kas galite parekomenduoti gerą antakių meistrę Klaipėdoje ?
Lankydavausi pas Lijaną, tačiau kuo toliau tuo vis labiau nusiviliu.. paskutinį kartą, taip antakius sutvarkė, jog po savaitės atrodo kaip netvarkyti. Ankščiau labiau patiko, dabar pasigendu kruopštumo...
Atsakyti
Ne nuo jos vienos priklauso. Nuo mėnulio, jūsų dienų. Man irgi skirtingai antakiai išsilaiko, tiek formą, tiek ryškumas.
https://m.facebook.c...119056154866428 bandykit Ameli make up. Antakių korekcija 40 lt
Atsakyti
Sveikos, gal galite rekomenduoti, kas atliktų antakių korekcija Kaune, geriausia vašku.
Reikia tinkamos spalvos, formos, žodžiu, kokybės. Labai lauksiu atsakymo, nes kažkaip nesiseka man šios srities meistrės atrast smile.gif
Atsakyti
Ka manot apie permanentini antakiu dazyma? Kada geriau ji darytis ir ar nekenkia? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Siaip @ 2014 03 11, 15:23)
Sveikos, gal galite  rekomenduoti, kas atliktų antakių korekcija Kaune, geriausia vašku.
Reikia tinkamos spalvos, formos, žodžiu, kokybės. Labai lauksiu atsakymo, nes kažkaip nesiseka man šios srities meistrės atrast  smile.gif

Man irgi reiktų rekomendacijų ax.gif Daug kur lankiausi, bet niekur netraukia sugrįžti antrą kartą unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Pikciurna_ @ 2014 03 10, 15:39)
Gal kas galite parekomenduoti gerą antakių meistrę Klaipėdoje ?
Lankydavausi pas Lijaną, tačiau kuo toliau tuo vis labiau nusiviliu.. paskutinį kartą, taip antakius sutvarkė, jog po savaitės atrodo kaip netvarkyti. Ankščiau labiau patiko, dabar pasigendu kruopštumo...

Kai gyvenau Lt lankydavausi pas Katerina ameli studijoje. taip pat esu girdejusi daug geru atsiliepimu apie dzestina is tos pacios studijos, o bet taciau, manau per daug uzsikele kaina mergaites. kai pradejau lankytis buvo 15 lt, dabar 40. bet siaip antakius sutvarko tobulai, bet nebeiciau uz tokia kaina.
Atsakyti
Ameli make up Klaipėdoje dabar dažnai ieško tų, kurios pasiryžusios savo antakius patikėti mokinėms. Ir kaina 15 lt. FB yra foto prieš ir po korekcijų.
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2014 03 10, 17:20)
Ne nuo jos vienos priklauso. Nuo mėnulio, jūsų dienų.

o kaip žinoti, kada menulis palankus kirpimuisi? smile.gif
Atsakyti