Įkraunama...
Įkraunama...

Antakių priežiūra.

QUOTE(Leveret @ 2013 10 15, 20:09)
Dabar naudoju MAC. Neturiu su kuo palyginti, bet labai patinka, nesulipina, išsilaiko visą dieną. Vienintelis minusas - kaina, nors kita vertus, naudoju jau labai labai ilgai kasdien, o pirkau tikrai daugiau nei prieš metus  mirksiukas.gif

kokia kaina gaunasi?
Aš girdėjau pagyrų anastasia antakių priemonėms, bet kainytė irgi doh.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ereba @ 2013 10 15, 20:42)
kokia kaina gaunasi?
Aš girdėjau pagyrų anastasia antakių priemonėms, bet kainytė irgi doh.gif  smile.gif

Dabar net pasižiūrėjau, su visais mokesčiais ir siuntimu gavosi 54Lt.
Atsakyti
As labai patenkinta Amway Artistry antakiu piestuku, vienam gale piestukas, kitam -sepetelis. Laikosi visa diena.
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Graciella: 07 gruodžio 2013 - 05:12
Gal kuri po naujųjų lankėsi pas Lijaną ? Girdėjau jog žadėjo pakelti kainas... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Pikciurna_ @ 2014 01 22, 14:08)
Gal kuri po naujųjų lankėsi pas Lijaną ? Girdėjau jog žadėjo pakelti kainas...  g.gif

žadėjo ir manau pakėlė biggrin.gif Pratino prie tos minties jau kelis mėnesius biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif Gal kas galėtų parekomenduoti, kur Šiauliuose būtų galima nebrangiai pasitvarkyti antakius?
Atsakyti
pries, atsiprasau uz nekokybiska nuotrauka:
user posted image

po:
user posted image

buvau pas skirtingas kosmetikes bet nei viena nera taip nuploninus antakiu...sedejau pas kirpeja ir nusprendziau pasigrazint dar labiau kol dazai ant galvos buvo, nupedinau antakius susitvarkyt pas moteri, kuri man bikini depiliacija daro. po tokio darbo kojos nebekelsiu pas ja, net ir del bikini doh.gif cia Klaipedoje, Studlendo Princese Audrone, kosmetike Daiva, kuri dar depiliacijom ir masazais uzsiima. Dirbo tuo metu ir manikiurininke Daiva, ji taip pat antakius tvarko bet, deja, buvo tuo metu uzimta, geriau pas ja pakliuciau nes ji tikrai taip nesugrybautu doh.gif verysad.gif
Atsakyti
Portishead>>> ne visos daro geras antakių formas console.gif užtat ir reikėtų eiti pas tokią, kuri tikrai gerų ir daug atsiliepimų turi. Gaila, sugadino buvusią gražią Jūsų formą verysad.gif kad net aš, nebūdama profesionalė, taip neperdaryčiau formos doh.gif bet nenusiminkit, atsiauginkit plaukelius ir eikit pas kitą, tikrai gerą 4u.gif
Atsakyti
ojei, prieš tai kokie gražūs antakiai buvo, dabar nenoriu liūdint, bet labai nekoks vaizdas...
Atsakyti
gal kas vilniuje gali parekuomenduoti gera specjalyste antakiu formai pasidaryti?
Atsakyti
QUOTE(Akacija- @ 2014 02 19, 00:40)
Portishead>>>

drinks_cheers.gif as pati irgi nepadaryciau tokios negrazios formos, net budama labai girta biggrin.gif na bet pasimokiau- dabar is anksto rasysiuos pas gera, sioj temoj isgirta, kur seniai eidavau, bet tiesiog tingejau uzsirasyt is anksto ir padariau kai tik sove i galva, t.y. sedint kirpykloj...

Prietarai, zinau verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Portishead: 20 vasario 2014 - 01:33
QUOTE(Portishead @ 2014 02 20, 01:32)
drinks_cheers.gif  as pati irgi nepadaryciau tokios negrazios formos, net budama labai girta biggrin.gif na bet pasimokiau- dabar is anksto rasysiuos pas gera, sioj temoj isgirta, kur  seniai eidavau, bet tiesiog tingejau uzsirasyt is anksto ir padariau kai tik sove i galva, t.y. sedint kirpykloj...

Spontaniškumas kartais negerai mirksiukas.gif sėkmės mirksiukas.gif
Atsakyti