Įkraunama...
Įkraunama...

Antakių priežiūra.

QUOTE(Sandrukas1 @ 2013 05 12, 13:09)
Sveikos, turiu klausimą  ax.gif

Dažnai antakius dažausi ir tvarkausipati, viskas ok, bet šį kartą nusipirkau Only looks antakių juodus dažus ir nesuprantu kodėl maišant man tie dažai gaunasi violetiniai ?  unsure.gif  Viską darau pagal instrukciją,  nesuprantu  doh.gif Gal turit kokios patirties su tuo ? g.gif

patys dažai dėl oksidatoriaus gali būti violetiniai, bet nudažys tai juodai manau
Atsakyti
Klaipėdietės,rekomenduokit kas gražiai sutvarko antakius biggrin.gif Anksčiau tvarkydavausi pas daugumos išgirtą Lijaną.Bet nepatiko,kad ji mano vieną antakį vis karpydavo,tad pabėgau biggrin.gif Ilgą laiką dabar buvau apsistojusi prie "Ameli".Na ten tikrai padarydavo gražiai ir viskas kaip ir tiko kol nepakėlė kanos iki 40 lt blink.gif Tad dabar vėl esu paieškose,nes tokią sumą mokėt man atrodo tikrai per daug doh.gif
Atsakyti
QUOTE(braskelina @ 2013 05 23, 12:12)
Klaipėdietės,rekomenduokit kas gražiai sutvarko antakius biggrin.gif Anksčiau tvarkydavausi pas daugumos išgirtą Lijaną.Bet nepatiko,kad ji mano vieną antakį vis karpydavo,tad pabėgau biggrin.gif Ilgą laiką dabar buvau apsistojusi prie "Ameli".Na ten tikrai padarydavo gražiai ir viskas kaip ir tiko kol nepakėlė kanos iki 40 lt blink.gif Tad dabar vėl esu paieškose,nes tokią sumą mokėt man atrodo tikrai per daug doh.gif

Jau 'Ameli' 40lt kainuoja? blink.gif As irgi ten tvarkiausi kol 20lt buvo smile.gif dabar kelis kartus buvau tiltu gatves pradzioj esanciam grozio salone lygtais 'Elze' vadinas. ten antakius vasku depiliuoja, tai visai patiko ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Milera: 28 gegužės 2013 - 17:07
QUOTE(braskelina @ 2013 05 23, 13:12)

Renata lapresoj (kauno g.) labai graziai tvarko antakius 4u.gif
Atsakyti
gal kas tvarkotes antakius salone Bomond Vilniuje? anksciau ten eidavau pas Beata, tvarke labai gerai, bet jos ten nebera... gal zinote, kas ten dar su antakiais dirba ir kokie atsiliepimai?
Atsakyti
Sakykit merginos ar Lijana Kamejoj dirba turgaus gatvej, ar taip?
Atsakyti
Mano pačios antakiai juodi, kai buvau jauna pasidariau tokią nesąmonę visam gyvenimui ir nepavyksta atsiaugint. Išpešiau tuos plaukelius, kur prieky antakių būna, jaunystė- kvailystė. biggrin.gif biggrin.gif , dabar abu antakiai skirtingi, stengiuosi tai paslėpti. Bet ir tie antakiai kokie, kažkaip pradžioj viskas tvarkoj, o gale išplonėję, beveik nėra plaukelių. doh.gif , vaizdas nepasidažius tragiškas, dažausi su juodais akių šešėliais ir 'teptuku'. Antakių pieštuku kai dažau, man per ryškiai gaunasi, šnipštas kažkoks. doh.gif , o gal tiesiog nemoku arba gal per pigus antakių pieštukas? g.gif Visgi norėčiau peršokt ant pieštuko, kokį patartumėt geriausiai?, kokios firmos? Ir man klausimukas kilo, kas kiek laiko pešiojat antakius?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Erikamamukas: 16 rugpjūčio 2013 - 02:07
QUOTE(Reese:) @ 2013 08 15, 15:47)
Sakykit merginos ar Lijana Kamejoj dirba turgaus gatvej, ar taip?

apie kurią Lijaną kalba eina? Klaipėdos?
jei Klaipėdos, tai ne, ji dirba ne Kamėjoj. Dabar Lijana dirba senamiestyje, šalia Kristianos, Beladona patalpose
Atsakyti
QUOTE(Erikamamukas @ 2013 08 16, 03:06)
Mano pačios antakiai juodi, kai buvau jauna pasidariau tokią nesąmonę visam gyvenimui ir nepavyksta atsiaugint. Išpešiau tuos plaukelius, kur prieky antakių būna, jaunystė- kvailystė. biggrin.gif  biggrin.gif , dabar abu antakiai skirtingi, stengiuosi tai paslėpti. Bet ir tie antakiai kokie, kažkaip pradžioj viskas tvarkoj, o gale išplonėję, beveik nėra plaukelių. doh.gif , vaizdas nepasidažius tragiškas, dažausi su juodais akių šešėliais ir 'teptuku'. Antakių pieštuku kai dažau, man per ryškiai gaunasi, šnipštas kažkoks. doh.gif , o gal tiesiog nemoku arba gal per pigus antakių pieštukas? g.gif Visgi norėčiau peršokt ant pieštuko, kokį patartumėt geriausiai?, kokios firmos? Ir man klausimukas kilo, kas kiek laiko pešiojat antakius?

Aš jūsų vietoje pasidaryčiau permanentinius antakius smile.gif Nes kas rytą žaisti su jais... Neturėčiau kantrybės smile.gif
Atsakyti
Permanentinių nenoriu. schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Erikamamukas @ 2013 08 16, 14:23)
Permanentinių nenoriu. schmoll.gif

Siūlyčiau pabandyti antakių šešėlius, pvz tokius:
user posted image user posted image mirksiukas.gif
Kai pati išbandžiau, į pieštukus net nebežiūriu ax.gif tiesa, mano rudi, jeigu Jums šešėliai per šviesūs, galit bandyti su akių matiniais šešėliais smile.gif
Atsakyti
Man antakių šešėliai irgi labiausiai patinka smile.gif Natūraliausiai atrodo.
Atsakyti