Įkraunama...
Įkraunama...

Laminuotos grindys

QUOTE(Gloom @ 2013 11 01, 23:31)
Noriu pilko laminato ir rudų durų,ar darote kas taip?

Hm, man gal ir nelabai pilka su ruda derinasi, nezinau jusu kitu interjero detaliu, bet gal tinka? Arba jei jums grazu, tai irgi darykit mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(slyva @ 2013 11 02, 09:45)
Hm, man gal ir nelabai pilka su ruda derinasi, nezinau jusu kitu interjero detaliu, bet gal tinka? Arba jei jums grazu, tai irgi darykit mirksiukas.gif

Nelygu kokia ta pilka ir kokia ruda 4u.gif . Prie pilkos spalvos nemažai kitų dera ax.gif .
Va - labai gražu:
user posted image

arba čia:
user posted image

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Juodai: 02 lapkričio 2013 - 11:11
Kalbu apie tokios spalvos duri
http://images02.olx....rys-vidaus-.jpg
ir tokias grindis mazdau
http://www.parquet.l...1410-1247-4.jpg
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gloom: 03 lapkričio 2013 - 00:12
QUOTE(Gloom @ 2013 11 03, 01:12)

Is tikruju kiek esu pati ieskojus to derinimo, tai visaip daro. Matyt kaip kam patinka.
Atsakyti
pilkas eko laminatas su ruda interjere suderintas: user posted image
Atsakyti
QUOTE(Gloom @ 2013 11 01, 23:31)
Noriu pilko laminato ir rudų durų,ar darote kas taip?

Pas mus panasiai ir padaryta ax.gif
user posted image
gal tik foto mazai grindu pilkumo matosi, bet man ziurisi graziai, ypac kai priderinom kitus akcentus interjere, tai viskas mano akiai malonu ir grazu mirksiukas.gif
Atsakyti
Labai ačiū visoms už foto ir pvz., man šitas derinys labai gražiai žiūrisi, planuoju ir kitus baldus rudos spalvos kažką, tai man atrodo derės smile.gif
Atsakyti
pas mus bus pilkos grindis, tik medines, ir rudos durys..tikiuos graziai atrodys smile.gif

traskutek, matau balta pupsikeli (ar kaip ji vadint biggrin.gif )
sakykit, kur ji isigijot, gal i ji galima kazka isidet? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lipnuske @ 2013 11 05, 15:11)
pas mus bus pilkos grindis, tik medines, ir rudos durys..tikiuos graziai atrodys smile.gif

traskutek, matau balta pupsikeli (ar kaip ji vadint biggrin.gif )
sakykit, kur ji isigijot, gal i ji galima kazka isidet? 4u.gif

Taip, tas "pupsikelis" labai talpus, ten galima issideti daug visko biggrin.gif mirksiukas.gif
Pirkom is "Magres baldu", pavyko nusipirkti naturalios odos per nuolaidas, tai tikimes, kad tarnaus ilgai.

O siaip pas mus rudos spalvos sviestuvu detales, komodos rankeneles, paveikslu remai, ir kedziu sedimoji dalis, tai ziurisi visuma visai neblogai.

Sekmes visiems isikurinejant mirksiukas.gif

Atsakyti
Šiek tiek ne į temą 4u.gif Traskutek užkliuvo jūsų durys. Sakykite kokio pločio varčia pas jus? Čia kambario durys? Su MB labai diskutuojame dėl pločio. Noriu minimalaus, o kaip pas jus matau gražiai atrodo ax.gif
Atsakyti
Gal kas nors yra susidejes ekologiska Elesgo laminata, niekur nerandu ne vieno atsiliepimo. Is aprasymo jis visai gundanciai atrodo ir kaina nedidele. Buciau dekinga uz bet kokia nuomone.
Atsakyti
Renkuosi laminuotas grindis.
Svarstau tarp šių variantų:
1. Krono Original - Super Natural Classic - Aspen Eik
2. Quick step perspective wenge passionata

Gal kas turite? kaip dėvisi? kuris gamintojas geriau? g.gif
Atsakyti