Įkraunama...
Įkraunama...

Laminuotos grindys

Susidaro įspūdis, kad prieš griovelius pasisako tik tie, kurie jų neturi biggrin.gif aš irgi įsidrasinau ir užsisakiau grindis su grioveliais (Kronopol, jau minėjau) smile.gif
Atsakyti
QUOTE(melynas dangus @ 2013 04 12, 13:34)
Susidaro įspūdis, kad prieš griovelius pasisako tik tie, kurie jų neturi  biggrin.gif  aš irgi įsidrasinau ir užsisakiau grindis su grioveliais (Kronopol, jau minėjau) smile.gif

drinks_cheers.gif
dar grioveliu pliusas tas, kad jei del nelygiu grindu prasiskės lentelės, tai nekris į akis didesnis ar mazesnis tas griovelis. o jeigu jos labai lygios, tai tie atsiradę "grioveliai" tai labai nekaip atrodytu..
Atsakyti
Kaip jūs darot su tom atskyrimo juostelėm? kažkur skaičiau, kad iki 10 metrų galima be skirtukų dėti. pas mus gaunasi apie 9 metrus ilgiausioj vietoj, nes dėsim virtuvėj, koridoriuj ir svetainėj vientisą laminatą. Ar reiktų dėti skirtukus?
user posted image
Atsakyti
Kas turi virtuvej laminata? Kazkaip nenoriu plyteliu, man salta.
Atsakyti
QUOTE(mazojiR @ 2013 04 14, 20:41)

Mes turim, pas mus visam ebute suklotas vienodas laminatas, neiskiriant erdviu.
Atsakyti
QUOTE(mazojiR @ 2013 04 14, 20:41)

Pas mus laminatas virtuvej, jokiu nusiskundimu neturiu jau 7 metai. Niekas neissiklaipe, nenusitryne, nenusibraize, ir tikrai dziaugiuosi, kad nedejom plyteliu.
Man daug jaukiau ir silciau ax.gif
Beje, mes susideje laminata vientisai per visa buta, be jokiu sudurimu ar slenksciuku ir niekas neissivaiksciojo. Naujame bute taip pat planuojam kloti ta pati laminata visame bute, nes mums tai pasiteisines dalykas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ariogala @ 2013 04 12, 13:11)
Jeigu klasė žema, tai manau negalima, nes kambaryje turim 31 kl. laminatą tai sofos ištraukiamos dalies ratukas įspaudė duobę (sofa buvo visada išskleista)
Bet jeigu laminatas 33 ar 34 kl. ir atsparus vandeniui tai virtuvei jisai tikrai labai tinka.

keista, būtent Alloc laminato gamintojai, kurie bene vieninteliai gamina aukščiausios klasės laminatą (pataisykit kas, jei klystu), nerekomenduoja jo dėti po virtuvės spintelėmis g.gif
paieškosiu kur buvo taip rašyta, gal atrasiu 4u.gif

kažką radau va čia, bet panašu kad čia rašo dėl pritvirtinamų grindyse virtuvės spintelių, jei tokios būna išvis g.gif

ai, nekreipkit dėmesio irnesakyk.gif , turbūt be reikalo triukšmauju lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Juodai: 19 balandžio 2013 - 00:46
QUOTE(melynas dangus @ 2013 04 14, 20:03)
Kaip jūs darot su tom atskyrimo juostelėm? kažkur skaičiau, kad iki 10 metrų galima be skirtukų dėti. pas mus gaunasi apie 9 metrus ilgiausioj vietoj, nes dėsim virtuvėj, koridoriuj ir svetainėj vientisą laminatą. Ar reiktų dėti skirtukus?
user posted image

Nereikia juosteliu. jos dedamos tuomet, kai kambariuose keiciasi dejimo kryptis, arba pacios grindys. pvz, kai vienam kambary grindys detos horizontaliai, o koridoriuj vertikaliai, arba kai koridoriuj parketas o virtuvei plyteles. tada reikia det profili (juostele) kad paslept sujungima, sutvirtint. jei desite visur viena ir ta pati laminata, jokiu juosteliu nereikia smile.gif
Atsakyti
QUOTE(SabaMode @ 2013 04 19, 17:38)
Nereikia juosteliu. jos dedamos tuomet, kai kambariuose keiciasi dejimo kryptis, arba pacios grindys. pvz, kai vienam kambary grindys detos horizontaliai, o koridoriuj vertikaliai, arba kai koridoriuj parketas o virtuvei plyteles. tada reikia det profili (juostele) kad paslept sujungima, sutvirtint. jei desite visur viena ir ta pati laminata, jokiu juosteliu nereikia smile.gif

o pas mus bute sudėta... nors ir nesikeičia dėjimo kryptis... yra du atskyrimai ties miegamojo ir vaikų kambario durimis. butas 76 m2
įdomu, kodėl sudėjo? g.gif

va ką radau šitam tinklapy:
"*Prie durų, prieškambariuose, labai kampuotose patalpose taip pat patalpose, kurių ilgis ir/arba plotis yra daugiau nei 10 m, būtina pritvirtinti dekoratyvines juosteles, dengiančias siūles."

... tad kur teisybė? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Juodai: 19 balandžio 2013 - 17:32
Arba čia irgi rašo, kad reikia skiriamų sujungimų:

"Visur, kur laminuotų grindų masyvas atsiremia į stacionarią atramą (koloną, sieną, slenkstį ar pan.) palikite 10 mm plyšius, kadangi keičiantis oro sąlygoms lentelės gali išsiplėsti arba susitraukti. Jeigu patalpa yra ilgesnė kaip 6 m ir (arba) platesnė kaip 5 m, šie plyšiai padidinami iki 15 mm. Ilgesnėse kaip 10 m ir (arba) platesnėse kaip 8 m patalpose turi būti numatyti papildomi plyšiai. Juos uždengsite specialiomis juostelėmis."
Atsakyti
QUOTE(ankata @ 2013 04 12, 14:59)
drinks_cheers.gif
dar grioveliu pliusas tas, kad jei del nelygiu grindu prasiskės lentelės, tai nekris į akis didesnis ar mazesnis tas griovelis. o jeigu jos labai lygios, tai tie atsiradę "grioveliai" tai labai nekaip atrodytu..

turiu as griovelius 1 aukste svetainej, o miegamuosiuose ir II aukste be grioveliu.
Patogu prie lauko duru, kai sukrenta visas smelis i griovelius ir akiu nebado smile.gif Dar patogu apsimesti, kad nereik grindu plaut, nes ka tik jas issiurbiau (pas mus siurbti pries plovima butina, nes kitaip i tuos griovelius prilenda ir trupiniu ir gyvunu plauku). Ir atsirade tarpai nekrenta i akis.
QUOTE(melynas dangus @ 2013 04 14, 19:03)
user posted image

pas mus 10 metru ilgis ir 13 metru i ploti eina be skiriamuju juostu. Atsirade keli tarpeliai sildomu grindu zonoj, bet i ilgi (t.y. tie trumpuciai) ir vietose, kur ilgis 7 metrai.
Atsakyti
QUOTE(ankata @ 2013 04 10, 15:09)
mes tai turim toki:
user posted image
user posted image
esu laaabai patenkinta. mokėjom apie 30-40 lt/m2, 33 klase, 10 mm storio. Visiskai nesimato nesvarumu, dulkių, labai gerai valosi, nelieka dryziu, o spalva  bent jau man tai tobula  wub.gif visi ateje pastebi smile.gif

ooo, mes tokių labai panašaus norime, tik foto nesimato to pilkumo:

user posted image

Skaitau ir nerandu info kas blogai su grioveliais g.gif aš noriu tik su grioveliais.
Dėl kainų: senukai kažkaip užsiplėšę kainas, parketas toks apie 54, medžio centre 35 LT. g.gif
Atsakyti