Gal yra turinciu babystyle-oyster vezimeli ?
Ar patenkinti ir rekomenduotumet isigyti ? Visai patiko jo isvaizda , kad nera griozdiskai didelis , bet ziurint i sportine dali iskyla klausimas ar neperdaug atviras ? Ar vaikuciams patogu ? Lopsys nepermazas, nepersiauras ? Iki kelinto menesiuko tilpot ? Na ir visi kiti pastebeti +/- domina
QUOTE(Mazulytee @ 2012 01 12, 20:46)
Gal yra turinciu babystyle-oyster vezimeli ?
Ar patenkinti ir rekomenduotumet isigyti ? Visai patiko jo isvaizda , kad nera griozdiskai didelis , bet ziurint i sportine dali iskyla klausimas ar neperdaug atviras ? Ar vaikuciams patogu ? Lopsys nepermazas, nepersiauras ? Iki kelinto menesiuko tilpot ? Na ir visi kiti pastebeti +/- domina
Laba
Man irgi butu idomu isgirsti daugiau nuomuoniu
Pati jau buvau apsisprendus kad pirksim Oyster'iuka bet kuo daugiau ziurineju tuo labiau neapsisprendziu MB uzsiciklino ant sito, o as nei nzn jau Man truputi uzkliuvo tai kad pirkiniu krepsys labai zemai
Gal atsiras kas yra naudoje si vezimeli ir pasidalins patirtim
Del pirkiniu krepsio tai atkreipk demesi pardese , kaip ir visu vezimu panasiam aukstyje
Isbandysim parasysim veliau ar patinka Kiek pardej ir namie stumdem maloniai , lengvai riedantis ir svarbiausia ner sunkus , ner platus puikiai manau pratilpsim autobusuose ar metro
Isbandysim parasysim veliau ar patinka Kiek pardej ir namie stumdem maloniai , lengvai riedantis ir svarbiausia ner sunkus , ner platus puikiai manau pratilpsim autobusuose ar metro
Mes turime Oysteri jau virs metu, kol kas nuosirdziai dar ne vieno nusiskundimo neturim.... Perkant vezima man buvo svarbu svoris, kaip lengvai lankstosi, manevringumas ir zinoma isvaizda... Galima sukineti sedimaja kad matytu tevus arba gatve, tinka maxi cosi masinine kedute. Sakiau kai rasiu ta ideala, i kaina neziuresiu ir mokesiu kiek jis bekainuotu Bugaboo buvo pirmenybe kol neradau Oysterio
Sedimoji dalis yra labai patogi ir erdvi, pora draugiu mamyciu turejo keisti vezimus mazyliams paaugus nes tapo ankstoki, ypatingai virsutinej dalyje kur petukai.
Lopsio ilgai nenaudojom kadangi mano sunui jis baisiai nepatiko, bet tik del to kad jis nemego miegoti ant tiesaus pavirsiaus, turejo buti biskiuka pakeltas... Siaip mums jis buvo pakankamai erdvus
Daugiau ir net nebezinau kaip girti Zodziu rudeni jie isleidzia dviguba vezima (mes turesim broli arba sese ) ,taigi laukiu nesulaukiu nes kitokio jokio nenoreciau
Klauskite i az
Sedimoji dalis yra labai patogi ir erdvi, pora draugiu mamyciu turejo keisti vezimus mazyliams paaugus nes tapo ankstoki, ypatingai virsutinej dalyje kur petukai.
Lopsio ilgai nenaudojom kadangi mano sunui jis baisiai nepatiko, bet tik del to kad jis nemego miegoti ant tiesaus pavirsiaus, turejo buti biskiuka pakeltas... Siaip mums jis buvo pakankamai erdvus
Daugiau ir net nebezinau kaip girti Zodziu rudeni jie isleidzia dviguba vezima (mes turesim broli arba sese ) ,taigi laukiu nesulaukiu nes kitokio jokio nenoreciau
Klauskite i az
Vežimėlio išsirinkimas tikrai didelis ir atsakomybės reikalaujantis darbas 😊 jau dagiau nei metai laiko naudojuosi oyster vežimėliu ir esu juo visiškai patenkinta. Lengvas, manevringas, gerai valosi ir didelis krepšys. Tik minusas kad su lopšiu labai nepatogu ten pasidėti daiktus. O daugiau vieni pliusai. Tikrai rekomenduoju👍 dar paminėsiu kad komplekte iškart yra tinkliukas nuo vanzdžiu kas bent jau mums labai pravertė 😊
Keliu diskusiją aukštyn
Gal yra daugiau mamyčių, naudojančių šios firmos vežimėlį? Ar rekomenduojat LT orams ir keliams? Ir ar pakankamai lengvas, kad galėtum užnešti laiptais į butą?
Gal yra daugiau mamyčių, naudojančių šios firmos vežimėlį? Ar rekomenduojat LT orams ir keliams? Ir ar pakankamai lengvas, kad galėtum užnešti laiptais į butą?