QUOTE(Jukituke @ 2009 04 22, 09:32)
Taip pat esu ne iš Kauno, tad turiu dviejų endokrinologų pavardes - V.Šidlauskas ir A.Markauskas. Vienas ne va tai labai brangus, o kitas nemokamai su siuntimu (čia tik kalbos girdėtos). Gal kas ką pasakytumėt šiuo klausimu (ne pinigine), o apie kokybę? Būsiu labai labai dėkinga, nes skubiai noriu registruotis, tik nežinau pas kurį geriau...
pas Markauska klinikose lankausi nuo 2002 metu. Kol jis gyde - jauciausi puikiai, tyrimai visalaik normoj. Pernai grizau gyvent i Druskininkus, kad nereiktu i Kauna vazinet lankiausi Medea klinikoj, bet taip nugyde, kad teko grizt atgal i Kauna pas ta pati Markauska.
Pas Markauska pakliut - keblu, ilgos eiles, bet daktariukas vertas to, kad palauktum

Dabar as laukiuosi, talonelio negavau kelis kartus - prieme nemokamai, be eiles, be talonelio, tik reikejo siuntima turet. Tyrimu atsakymus ir tolimesni gydyma suzinau pasiskambinusi - liepia nevaziuot ir nevargint saves kelionem
Papildyta:
QUOTE(NaujokeS @ 2009 01 28, 16:00)
Dar vienas OPUS klausimelis, ar jus ka nors "duodate" gydytojams 1ojo vizito metu? Nes mama vis liepia duok duok pinigus, tai kaip sako tikiesi kad tave normaliai istirs, apziures

net nekilo minciu endokrinologui i kisene duot

O ir is daktaro puses jokio spaudimo duot nejauciu

Apziuri lygiai taip pat ar esu uzsiregistravusi ar neuzsiregistravusi
QUOTE(jogiene @ 2009 02 17, 12:21)
Sakykit gal kuri lanketes pas Vosyliene KMUK ? Labai lauksiu atsakymo, mane cia gana greit pas ja uzregistravo

.
kai Markauskas atostogaudavo, ar eiles po 2-3 menesius reikdavo laukt - pas Vosyliene ar kitas registruodavo, bet si moteriske man nepatiko