QUOTE(Sidabrija @ 2014 04 15, 15:24)
Labai vėlyvas atsakymas, bet jeigu kam reikės žinoti - aš pas Šimkų mokėjau 300 lt už apsilankymą, skydliaukės echoskopiją...
LABAI ATSIPRASAU UZ KLAIDINGA INFO - MOKEJOM 150LT.
Susimaisiau, nes tuo laiku lankiausi daugybeje kliniku... Tikrai nuosirdziai atsiprasau uz suklaidinima.
Papildyta:
QUOTE(ikristute @ 2014 04 17, 13:34)
Man asmeniskai nekaip jis, seni gydymo metodai, vos ne visiems vaistus nuo tuberkuliozes skiria, arba antibiotikus, gal kada ir buvo geras gydytojas, bet dabar jau nekaip... As pati prisirasius pas jo sunu seimos gydytoja Vytauta, tai kai man reikejo pas endikrinologa prasiau siuntimo ir ejau i klinikas, man ten patikimiau, nei pas sita
Mano tokia patirtis. Geriau antibiotikus pora menesiu, vieni is ju buvo nuo tuberkuliozes.
Bet kai as buvau pas Simku, buvo jis pats ir jo sunus. Abu konsultavo.
As turejau hiperaktyvia skydliauke. Po Simkaus gydymo (jo deka, ar atsitiktinumo) skydliauke pasitvarke. Praejus dar pusmeciui vel pakriko, tik si karta skydliauke jau nepakankamai aktyvi (hipotiroze/hipotiroiditas).
Su sita diagnoze jauciuosi daug prasciau. Atsirado kruva sveikatos problemu.
Gyvenu ne Lietuvoje, vietos gydytojai vaistu kol kas neskyre. Laukia, kiek kis hormonai, veliau skirs gydyma.
Simkaus antibiotiku kursa jie nelabai giria... Nors zinoma, kiekvienas gydytojas turi savo gydymo metodus...
O as pati nezinau ka ir galvoti
Tiesiog labai noretusi kazkokiu budu susitvarkyti sveikata ir savijauta...