Įkraunama...
Įkraunama...

Antakalnio pol. ginekologai

QUOTE(bryyla @ 2010 01 25, 22:09)
Tai kad ginekologė tikrai pagal šeimos gydytoją  g.gif
Aš esu pas šeimos gydytoją Kasinavičienę, tai man priklauso 4 ginekologės (iš jų galiu rinktis): ALBERTAVIČIENĖ VIOLETA, MEKIENĖ REGINA GENĖ,  POŠKIENĖ BIRUTĖ, MAZILIAUSKIENĖ GRAŽINA.

Tai kad pas kokią nori, pas tokią ir registruojiesi g.gif Visai neseniai užsiregistravau pas Maziliauskienę ir niekas nieko nepasakė. Net nepaklausė kokia šeimos gydytoja g.gif
Atsakyti
QUOTE(liniote @ 2010 01 29, 09:51)
Tai kad pas kokią nori, pas tokią ir registruojiesi g.gif Visai neseniai užsiregistravau pas Maziliauskienę ir niekas nieko nepasakė. Net nepaklausė kokia šeimos gydytoja g.gif

Tai gal dabar jau galima ir pas kokią nori smile.gif
Atsakyti
QUOTE(skruzdeliukas11 @ 2010 01 16, 19:03)
Sveikos  mirksiukas.gif
persirasiau i Antakalnio poliklinika. gal zinot, ar ginekologe paskiriama pagal seimos gydytoja? Bandau registruotis internetu, o sarase tik dvi ginekologes - Mekiene ir Poskiene. tai reiskia, kad pas jokia kita negaliu registruotis?

Įtariu tai reiškia, kad tik pas šitas gydytojas yra laisvų vietų, o btai jau kai ką pasako apie jų darbo kokybę tongue.gif
Atsakyti
Lankausi pas Giliaseviciene, man ji patinka, gal tiesiog reikia priprasti prie jos budo. Taciau tos eiles! doh.gif Kaip ziuriu man pasiseke, ir atsilaisvino laikas kita savaite pas Nenarokova. Tai gi isbandysiu ir turesiu galimybe palyginti smile.gif Na tikiuosi viskas bus gerai ax.gif Parasysiu savo atsiliepimus, sekmes visoms! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Piccola @ 2010 04 19, 11:15)
Lankausi pas Giliaseviciene, man ji patinka, gal tiesiog reikia priprasti prie jos budo. Taciau tos eiles! doh.gif Kaip ziuriu man pasiseke, ir atsilaisvino laikas kita savaite pas Nenarokova. Tai gi isbandysiu ir turesiu galimybe palyginti smile.gif  Na tikiuosi viskas bus gerai ax.gif Parasysiu savo atsiliepimus, sekmes visoms! 4u.gif

as irgi uzsiregistravau pas Nenarokova, eisiu si penktadieni ax.gif taigi, laukit atsiliepimu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(skruzdeliukas11 @ 2010 04 20, 19:25)
as irgi uzsiregistravau pas Nenarokova, eisiu si penktadieni  ax.gif  taigi, laukit atsiliepimu  mirksiukas.gif

As antradieni varysiu ax.gif Parasyk kaip sekesi, gerai? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(skruzdeliukas11 @ 2010 04 20, 19:25)
as irgi uzsiregistravau pas Nenarokova, eisiu si penktadieni  ax.gif  taigi, laukit atsiliepimu  mirksiukas.gif

Niu gal galetum jau papasakoti kaip sekesi? 4u.gif
P.S. savo paskutineje zinuteje prasiau kad papasakotum kaip seksis, kazkaip nepastebejau jog parasei kad lauktumem atsiliepimu doh.gif doh.gif tai gavosi sioks toks off topic'as biggrin.gif Sorry 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Piccola @ 2010 04 23, 17:19)
Niu gal galetum jau papasakoti kaip sekesi? 4u.gif
P.S. savo paskutineje zinuteje prasiau kad papasakotum kaip seksis, kazkaip nepastebejau jog parasei kad lauktumem atsiliepimu doh.gif  doh.gif tai gavosi sioks toks off topic'as biggrin.gif Sorry 4u.gif

tik siandien prisedau prie kompo tongue.gif
sekesi gerai smile.gif visos moteriskes, buvusios koridoriuj, lauke eiles pas Nenarokova. Is anksto buvau nusiteikusi pasedeti ir palaukti (kaip jau anksciau kazkas rase - pazistamas priima be eiles). tai pora tokiu pazistamu buvo.. rolleyes.gif talona turejau 14.30, tai nuo 14.10 laukiau iki mazdaug 14.45. na, nematau tame problemos. o gydytoja tai thumbup.gif labai maloniai snekejo ir sypsojosi. O sesele irgi nepasakyciau kad ziezula (kaip kazkas rase). tikrai neusivyliau, gavau atsakymus i visus kalusimus ir vizitas buvo malonus mirksiukas.gif taip kad eik drasiai 4u.gif
P.S. Gal prisidejo ir tai, kad pasakiau, kad ja man rekomendavo kolege rolleyes.gif naudok tokia taktika ir tu thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo skruzdeliukas11: 24 balandžio 2010 - 19:43
QUOTE(skruzdeliukas11 @ 2010 04 24, 20:42)
tik siandien prisedau prie kompo  tongue.gif
sekesi gerai  smile.gif  visos moteriskes, buvusios koridoriuj, lauke eiles pas Nenarokova. Is anksto buvau nusiteikusi pasedeti ir palaukti (kaip jau anksciau kazkas rase - pazistamas priima be eiles). tai pora tokiu pazistamu buvo..  rolleyes.gif talona turejau 14.30, tai nuo 14.10 laukiau iki mazdaug 14.45. na, nematau tame problemos. o gydytoja tai  thumbup.gif  labai maloniai snekejo ir sypsojosi. O sesele irgi nepasakyciau kad ziezula (kaip kazkas rase). tikrai neusivyliau, gavau atsakymus i visus kalusimus ir vizitas buvo malonus  mirksiukas.gif  taip kad eik drasiai  4u.gif
P.S. Gal prisidejo ir tai, kad pasakiau, kad ja man rekomendavo kolege  rolleyes.gif naudok tokia taktika ir tu  thumbup.gif

thumbup.gif Super, man tikrai palengvejo smile.gif Aciu labai uz visa info, butinai pasinaudosiu tavo patarimais! 4u.gif Sekmes tau! 4u.gif
Atsakyti
Na ka, buvau siandien pas Marina Nenarokova ir esu visai patenkinta thumbup.gif Patiko ir pari daktare ir sesele, sesele net prajuokino biggrin.gif Maloniai bendravo, matosi jog tikrai ismano savo darba, o eilej prasedejau gal 15 min, tai cia yra niekas bigsmile.gif Ir net neteko sakyti kad "man jus rekomendavo" ar "perskaiciau apie jus geru atsiliepimu" ir pan. Ketvirtadieni eisiu tyrimo rezultatu tai butinai iteiksiu sokoladuka, nes tikrai patiko. Dabar turesiu galimybe visada rinktis tarp dvieju gydytoju ir nepergyvent: tarp Giliasevicienes ir Nenarokovos - abi geros! smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Piccola: 27 balandžio 2010 - 19:00
thumbup.gif
Atsakyti
Labas visoms. Hm įvairių nuomonių čia forume, aš visai neseniai pradėjau lankytis pas gyd. G. Maziliaukienę ir labai likau patenkinta ir dėl echo jokių problemų nekilo... Ir šiaip begalo šiltas žmogus ir kompetetingas.
Atsakyti