Įkraunama...
Įkraunama...

Antakalnio pol. ginekologai

Merginos, svarstau ar pereiti į Antakalnį iš Centro poliklinikos Pylimo g., ir svarbiausia man ginekologė. Čia prirašyta apie įvairias, bet mane nustebino, kad kaip suprantu nuėjus nurodytu laiku gali dar prasėdėti kelias valandas??? Pylimo gatvėj na kartais max 30 min tekdavo laukti, ir tai ne visada, bet tai pas tą ginekologę, kuri buvo labai populiari.

Ar čia įprasta šioje poliklinikoje bendrai, kad reik ilgai laukti?

Ką visgi siūlytumėt rinkti nestuke.gif priežiūrai iš visų (radau sąrašą jų puslapyje)

Violeta ALBERTAVIČIENĖ
Regina GILIASEVIČIENĖ
Vida KIVILŠAITĖ
Rita LUKŠIENĖ
Gražina MAZILIAUSKIENĖ - kaip supratau ilgai laukti, ir paskutinia atsiliepimai nekokie?
Regina Genė MEKIENĖ
Marina NENAROKOVA - populiari, ilgos eilės?
Birutė POŠKIENĖ - griežta, kas dar?
Atsakyti
Sveikos,

Kaip matau kiek žmonių tiek nuomonių.
Bet man tai MEKIENĖ thumbup.gif wub.gif nereali... tik jos dėkas aš išnešiojau vaikutį. Ir iki šiol ją galiu paminėti tik pačiais geriausiais žodžiais. Labai šilta, miela ir supratinga... thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Dikute @ 2009 01 09, 16:29)
as pas Giliaseviciene vaiksciojau kai laukiausi. man ja rekomendavo kaip thumbup.gif: daktare. tai as del jos is naujamiescio i antakalni vazinejau.. (kas ziauriausia ,kad dar sese savo ikalbejau pas ja nezinodama) po keliu apsilankymu baisiausiai nusivyliau.blink.gif  unsure.gif  unsure.gif  unsure.gif  po gimdymo pakeiciau poliklinika:)

smile.gif
vaje vaje...labai pritariu!!!! Aš lankiausi privačioje klinikoje pas ginekologe, tačiau netekau darbo ir tai pasidarė per brangus malonumas, taigi užsiregistravau į Antakalnio polikliniką. Aišku, galbūt pati kalta esu, nes registratūroje pasakiau, jog man jokio skirtumo pas kokią ginekologę pateksiu, nes niekada nebuvau išranki gydytojams. Ir čia aš LABAI suklydau. Kadangi jau ėjo šeštas nėštumo mėnuo, tai talonėlį gavau jau kitai dienai.Pasak registratorės pas "labai gerą gydytoją R.Giliasevičienę" . Dar tą pačią dieną nunešiau į kabinetą savo kortelę (taip liepė registratūroje)padaviau ją seselei, ji tikrai labai miela moteriškė. Tai labai apsidžiaugiau, kaip čia faina ir pan.Tik kitą rytą teko labai nusivilti.Buvau pati pirmoji pacientė ta dieną, tai kai tik atėjau, gydytoja iškart išėjo iš kabineto pasakiusi "tai einu pasivaikščioti, kol jūs čia pakalbėsit". tada kokių 10 min seselė visko klausinėjo, surašė ir tada laukėm gydytojos. laukėm dar 10minučių. Tada ji atėjo, paėmė tepinėlį, seselė pamatavo spaudimą, pasvėrė, gydytoja paklausė vaikelio širdies plakimo, tada su kažkuo pakalbėjo telefonu, paklausė ar neturiu klausimų ir išėjo. Klausti ko nors jau tikrai nedrįsau...

Na pagalvojau,kad nėra čia ko daug tikėtis, valstybinė poliklinika ir tikrai niekam čia neturiu rūpėt aš ar mano vaikelis. Tą kartą gavau kalną tyrimų pasidaryt, siuntimų pas terapeutus, nors sakiau, kad puikiai jaučiuosi ir kad viskas man gerai. Kai apsilankiau pas visus gydytojus ir pasidariau visus tyrimus, supratau, kad pigiau nesigavo nei kad privačioj klinikoj, nes valstybė nefinansuoja daugumos tyrimų.

Tada dar du kartus ėjau pas R.Giliasevičienę. Antrąjį kartą užtrukau tris minutes. Gavau dar vieną mokamą tyrimą smile.gif

Trečią kartą buvau prieš savaitę. Atėjau paskirtu laiku. Prie kabineto buvo dar šešios moterys ir visos pas Giliasevičienęsmile.gif Na aš kaip visada kantri, laukiau ir sulaukiau savo eilės smile.gif Vėl trys minutės. Tą dieną buvo beveik aštuoni mėnesiai kai laukiuosi ir labai norėjau sužinoti vaikelio lyti, taigi paprašiau, galbūt galėtų padaryti echoskopiją.Be to 36 savaitę kaip ir normalu yra daryti echoskopiją, bent jau kiek skaičiau internete.Gydytoja atsakė "Žinokit nelabai galiu jums ką nors pasiūlyti, nes gydytoja kuri daro echoskopijas susilaužė ranką" (ar koją, nepamenu).Sėdėjau "apšalus" ir nesupratau kas vyksta. Tada seselė paklausė ar 23d. turėsiu laiko, pasakiau, kad TAIP< ŽINOMA ir užrašė mane echoskopijai. Pasakė, kad ateiti į tą ir tą kabinetą, jos su gydytoja jau ten bus.

Taigi, šiandien atsikėliau gerai nusiteikusi , kad pagaliau žinosiu kas ten mano pilvely per gyventojas, per visa miestą važiavau į polikliniką, nuėjau 10min anksčiau, laukiau laukiau..tada kai jau buvo mano laikas, pasibeldžiau ir !!!! Kabinetas buvo užrakintas...Na pagalvojau gal vėluoja..tada palaukiau dar PUSVALANDĮ. Per tą laiką atėjo kažkokia kita gydytoja su savo pacientėmis, išėjo...
Galybę kartų žiūrėjau į talonėlį ar tikrai tą dieną atėjau, ar tikrai tą valandą...viskas buvo tvarkoj...nusileidau žemyn, foje mačiau seselę, bet jau neturėjau nei noro, nei jėgų kažką aiškintis. Dabar man pas gydytoją po kitą savaitę, tik atspėkit ar aš ten eisiu...

Taigi, aš nežinau kas tai gydytojai yra:
1. galbūt ji nemėgsta jaunų žmonių, nes pastebiu, kad palyginus su dauguma pas ją besilankančių būsimų mamyčių esu labai jauna.
2. galbūt ji mano, jog turėčiau kažką jai atnešti.
3. galbūt nesu "saldi" ar pleputė. ir neatrodau malonus žmogus.
4. galbūt jos atlyginimas yra mažas ir jai niekas nerūpi.

BET, aš dirbau, mokėjau valstybei mokesčius ir manau turiu teisę į minimalią priežiūrą bent jau nėštumo metu. Ir į minimalią pagarbą, nes visų pirma esu žmogus ir būsima mama. Tuo labiau kai aš su ja elgiausi gražiai, pagarbiai ir maloniai.

Čia yra tik mano nuomonė ir mano patirtis. Galbūt Jums ji labai patiks, tačiau tikrai nesiūlyčiau lankytis pas ją, ypač nėštumo metu, nes tikrai pasijausit, jog esat kažką skolingos ar išvis nenusipelniusios jos dėmesio.

Nors liko tik mėnesiukas, o gal ir mažiau, bet tikrai daugiau pas ją nesilankysiu. Paaukosiu šiek tiek pinigėlių, bet bent jau žinosiu, kad manim ir svarbiausia mano vaikeliu yra tinkamai pasirūpinta.
Atsakyti
taip mielosios, cia tik valstybine p-ka. bet nenarokova- super gyd!!!
nunesu kartais kavos su saldainiais, bet nuo to nei geriau, nei blogiau.
ja pasitikiu. o klysti zmogiska. pvz su pirmu nestumu viskas buvo ciki, o baiges ekstrine operacija cezariu, nes nei nenarokova, nei antakalnio klinikose, per gimdyma, niex nepastebejo mano dvirages gimdos.
ir nenarokova man duoda 100 proc, kad ir antras bus cezaris. as aisku, bandysiu kitaip smile.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif kelis kartus lankiaus pas Maziliauskiene, bet tai... reikejo isskyras paziuret tai ji nei tepinelio paeme nei ka, "pakrapscius" nustate, kad viskas pas mane gerai smile.gif ir dabar kaip suprantu is visu paskaitymu ir draugiu patirties, kad man kiausides skauda (nezmoniskai) tai man ji pasake kad pas mane ten viskas gerai, mazdaug skaida nezinia is ko, nieko cia rimto (kai drauges gine jai nedelsiant skyre gydyma) smile.gif .. nezinau siaip malonumo tai nors prie sirdies dek, bet su tais savo tyrimais tai nezinau smile.gif reiks i kita poliklinika persirasyt smile.gif ai dar kaip kt israse biggrin.gif cia lb faini ir lia lia lia... net stampa ju turi biggrin.gif
Atsakyti
O as dauk metu jau pas gyd. Albertaviciene lankausi, superine, neisko zodziu kiseneje moterikse. Visada radome bendra kalba. O sesute Silva pati nuostabiausia, labai maloni ir demesinga. Jos visada ir nestumo metu labai manimi rupinosi ir iki dabar kai ateinu profilaktiniai apziurai, visi tyrimai paimti netgi sms zinute paraso tyrimu atsakymus. Esu joms labai dekinga ir tikrai nekeisciau i kita gydytoja.
Atsakyti
Sveikos mirksiukas.gif
persirasiau i Antakalnio poliklinika. gal zinot, ar ginekologe paskiriama pagal seimos gydytoja? Bandau registruotis internetu, o sarase tik dvi ginekologes - Mekiene ir Poskiene. tai reiskia, kad pas jokia kita negaliu registruotis?
Atsakyti
QUOTE(skruzdeliukas11 @ 2010 01 16, 20:03)
Sveikos  mirksiukas.gif
persirasiau i Antakalnio poliklinika. gal zinot, ar ginekologe paskiriama pagal seimos gydytoja? Bandau registruotis internetu, o sarase tik dvi ginekologes - Mekiene ir Poskiene. tai reiskia, kad pas jokia kita negaliu registruotis?

Ginekologę renkiesi pati. Tiesiog gali pasiskambint į registratūrą ir pasakyt pas kokią gydytoją norėtum užsiregistruot 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(skruzdeliukas11 @ 2010 01 16, 19:03)
Sveikos  mirksiukas.gif

Tai kad ginekologė tikrai pagal šeimos gydytoją g.gif
Aš esu pas šeimos gydytoją Kasinavičienę, tai man priklauso 4 ginekologės (iš jų galiu rinktis): ALBERTAVIČIENĖ VIOLETA, MEKIENĖ REGINA GENĖ, POŠKIENĖ BIRUTĖ, MAZILIAUSKIENĖ GRAŽINA.

Lankiausi pas Poškienę, bet nebenoriu pas ją, nes labai grubi ir neatidi gydytoja, man nepatiko schmoll.gif O dar, kai paskutinį kartą ėjau profilaktiškai pasitikrinti, sesutė mano tepinėlį pametė blink.gif Daktarė sako: "Tai galėsiu dar paimt tepinėlį" biggrin.gif Na ne, ačiū, joks čia malonumas... Nebuvo problemų, tik profilaktiškai tikrinausi, tai dar kartą apžiūrima nesileidau schmoll.gif

O dabar renkuosi pagal atsiliepimus pas Mekienę arba pas Maziliauskienę g.gif Labai daug atsiliepimų apie įvairias gydytojas yra www.pincetas.lt 4u.gif
Atsakyti
Šiandien buvau pas ginekologę Mekienę ir visai nenusivyliau thumbup.gif Labai švelni, miela gydytoja, visko klausinėja, pasakoja, sužinojau daug daugiau nei pas Poškienę... blush2.gif Mekienė daug atidesnė smile.gif
Atsakyti
g.gif
aisku.. bet teko girdeti apie Mekiene, kad ji labai senamadiska.. ar tiesa?
Atsakyti
QUOTE(skruzdeliukas11 @ 2010 01 26, 19:25)
g.gif
aisku.. bet teko girdeti apie Mekiene, kad ji labai senamadiska.. ar tiesa?

Tikrai nepasirodė, kad senamadiška schmoll.gif Geriu KT, tai manęs ji daug apie tai klausinėjo, klausė, ar tinka, ar viskas gerai. Liepė gerti vitaminus su nakvišų aliejumi, kad būtų kaip antioksidantas, mažintų KT pašalinį poveikį smile.gif Man ji thumbup.gif
Atsakyti