Įkraunama...
Įkraunama...

Antakalnio pol. ginekologai

Nenarokova tikrai faina gydytoja, visa nestuma pas ja lankiausi, bet pora kartu teko ir pas Maziliauskiene pabuvot, kai Nenarokova atostogavo - tai ji man netgi labiau patiko uz Nenarokova, nes Nenarokova kazkodel neskyre keliu tyrimu, kuriu man pasirodo labai reikejo, o Maziliauskiene paskyre - suzinojus rezultatus net kelis kartus teko ligoninej pabuvot, bet uztai sunelis gime sveikas ir nelabai sunkiai.
Atsakyti
Lankiausi pas Nenarokova ir privaciai ir Antakalnio poliklinikoje. Nusiskundimu neturiu,puiki gydytoja. Dovaneliu niekada nenesiau,bet visada apziuredavo kruopsciai ir gyde tikrai gerai.
Atsakyti
Mes su mama kartu lankomes pas Nenorokova. Pasakyti kad labai gera gydytoja negaliu, mamai irgi nenuziurejo cistos, kol ta pati neprisiprase grieztai echoskopijos. Bet kai jai buvo meoma, tai puikiai gyde ir siunte kur reikejo ir t.t. Tai as be supratimo kas jai kliuna kartais... g.gif
Atsakyti
QUOTE(visokio skonio pupelės @ 2009 08 06, 16:49)
Sveiki
Klausimas - kas iš gydytojų yra dievas ir nedaro klaidų? Atrodo, kad, pasak jūsų posto, gydytoja SPECIALIAI suklydo.

siuose forumuose kiekvienas dalijasi savo patirtimi, issako savo nuomone.

tai va, as nesakau, kad ji specialiai suklydo, net savo istorijos neturiu noro pasakoti, nes nenoriu siai gydytojai nieko blogo, noriu kad si gydytoja turetu pacientu.

tiesiog konstatuoju fakta is savo ir kitu patirties, kad ji gydytoja, kuri klysta...

o apie klaidas ka galiu pasakyti, visada smagu kai tos klaidos aplenkia tave pati biggrin.gif
Atsakyti
pernai profilaktiniam pasitikrinimui apsilankiau pas kivilsaite... rado kaip ji pati pasake - kiausinio dydzio cista ir liepe ateiti po triju menesiu.. as aisku tokiu gydytojo atsakymu patenkinta nelikau ir kreipiausi i kita santariskese dirbancia ginekologe ir man intensyviai stebint cista po keliu menesiu isoperavo jas dvi is abieju kiausidziu... po operacijos apsilankiau pas maziliauskiene - pasirode kompetentinga, atidi..
taciau dabar esu pusiaukeleje nestuke.gif ir apie ja nieko gero pasakyti negaliu. prieziura atmestina, nieko nepasakoja, napasiteirauja apie savijauta , bendra bukle. echo paziurejo tik nestumo pradzioj. as vis laukiu kitu apsilankymu galvoju gal ji pasikeis, bet panasu kad reikia keisti gydytoja..
gal kas zino ar galima antakalnio gimdymo namuose lankytis nestumo prieziurai? g.gif
Atsakyti
QUOTE(daliukasva @ 2009 09 16, 12:42)
gal kas zino ar galima antakalnio gimdymo namuose lankytis nestumo prieziurai? g.gif

Tikrai taip. Mano drauge pries metus pagimde ir turejo labai gera daktare is gimdymo namu. Visa laika stebejo ja ir galejo net atvaziuoti i namus. Gimde irgi pas ja. Jeigu reikia galiu suzinoti pavarde ir telefoniuka ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Snzk @ 2009 09 17, 02:00)
Tikrai taip. Mano drauge pries metus pagimde ir turejo labai gera daktare is gimdymo namu. Visa laika stebejo ja ir galejo net atvaziuoti i namus. Gimde irgi pas ja. Jeigu reikia galiu suzinoti pavarde ir telefoniuka  ax.gif

Butu labai miela, jei Jums nesunku ax.gif 4u.gif
Atsakyti
Gerai. Siandien suzinosiu ir parasysiu smile.gif))
Atsakyti
Na va, daktare-akusere Jolanta nr. 865622067
Atsakyti
Lankiausi pas Maziliauskiene. Na ji labai rupestingai kalba, tik dirba ne taip rupestingai smile.gif bet jeigu paprasai kokius tyrimus atlikt ar siuntima - tai be problemu smile.gif tik reik zinot paciai kokius biggrin.gif
na o jos sesele - doh.gif
Atsakyti
Lankiausi privaciai pas p-os gin. skyriaus vedeja - gyd. Mekiene, superine daktare ir profesionalumo ir bendravimo atzvilgiu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(musik @ 2009 11 19, 20:40)
Lankiausi privaciai pas p-os gin. skyriaus vedeja - gyd. Mekiene, superine daktare ir profesionalumo ir bendravimo atzvilgiu  thumbup.gif

Ačiū D, nebebus skyriaus vedėja, nes nei prodesionalumo, nei bendravimo superinio jos nepastebėjau biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vinga: 21 lapkričio 2009 - 11:19