Įkraunama...
Įkraunama...

Antakalnio pol. ginekologai

Butu labai miela jeigu pasidalintumete informacija kur galima apsilankyti pas gyd. Nenorokova privaciai 4u.gif Labai dekoju mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Morepink @ 2007 11 07, 09:05)
Butu labai miela jeigu pasidalintumete informacija kur galima apsilankyti pas gyd. Nenorokova privaciai 4u.gif Labai dekoju mirksiukas.gif

UAB EUGENIJOS GINEKOLOGIJOS KLINIKA
Įmonės kodas 1259 17488
Savanorių pr. 11E, Vilnius 03116, Lietuva
Tel. (8~5) 233 20 98
Mob. (8~699) 83 827
El. paštas: info@ginekologas.lt

Registracija telefonu (8~5) 233 20 98

mirksiukas.gif
Atsakyti
Niekada nesirinkciau Maziliauskienes. Lankiausi laukdama antrojo. Paskaiciau daug geru atsiliepimu, bet taip ir nesupratau uz ka ji taip giriama. Gal tos, kurios turejo geru atsiminimu, Maziliauskienei kokiu nors dovaneliu nesdavo? Eiles pastovios. Gali apie 2 valandas pralaukti. Bet cia tik toms, kurios nera drauges, gimines ar siaip vienaip ar kitaip artimos Maziliauskienei. Tos eina be eiles. Kaip kokioje privacioje klinikoje: ka noriu priimu, ko nenoriu - tegu laukia. Gerai, kad laukiausi jau antro - pati zinojau, del ko galima nerimauti, del ko nereikia. Pirma karta atejus ji nieko nedare - nei matavo kraujo spaudima, nei svere. Patikrino ir pasake, kad tikrai laukiuosi (ot tai naujiena pasake:)). Ir liepe ateiti kita karta, nes ta karta neturejo laiko kortelei uzvesti. Antra karta uzvede kortele, pamatavo pilva. Apie kraujo spaudima ir svori, tikriausiai pamirso. Vėl. Kadangi turejau kur ir spaudima pamatuoti ir svori - tai per daug ir nesijaudinau. Padarydavau ir priduodavau analizus ir viskas. Trecia karta pakeliau koridoriuje skandala. Kai teko laukti 2 val., o ji jau pora kartu prieme moteris be eiles ir su jomis kabinete praplepedavo po puse valandos, tai paeme siutas. O nesciajai nervintis negalima. Tai kai jau trecia moteri kviete be eiles, as ramiai pasakiau, kad dabar mano eile. Labai gydytojai ir seselei tai nepatiko. Bet man kas. Jos nei drauges, nei ka. Man is ju tereikia tik kad patikrintu kad vaikelis vystosi normaliai. Nereikia jokiu lia-lia-lia. Ir dar tikriausiai blogai tai - kad nedaviau jokiu dovaneliu. Bet uz ka duoti? Sekanti karta vel nepraleidau kazkokios tai Maziliauskienes drauges, draugiu dukters ar dar kazko be eiles, tai tapau tikriausiai visai nepageidaujama. Po to buvau nuejusi pas Albertaviciene. Nes pas Maziliauskiene nebenorejau. Patiko gydytoja. Bet geriausia buvo, kai jau buvau bebaigianti astunta menesi. Paklause manes sesele, ar skaiciuoju vaiko judesius. Galvoju - o tu ar man is vis sakei, kad juos reikia skaiciuoti? Pasakiau, kad skaiciuoju. tai sesele supyle man i nesciosios knygele nuo septinto menesio ten, kur jai norejosi kryzelius, kad buvo skaiciuoti vaisiaus judesiai. Grizusi namo pamaciau kad mano kraujo spaudimas nurodytas 120/70. O mano visa nestuma buvo 110/50 ar 100/50, zodziu pazemintas. Tai sesele kabinete man prisake buti gryname ore daug, pasiule vakarais isgerti konjako, o pati i knygute irase normalu spaudima. Bet juk uz toki dalyka ja reiketu apskusti. I tyrimu rezultatus paziuredavo tik paklausus, o siaip tai iklijuodavo tik i savo zurnala. Taip as po to astunto menesio ten daugiau nesirodziau. Nepatiko ir tai, kad pasikviesdavo i kabineta po dvi moteris - su viena sesele kalbasi, o su kita gydytoja. O gal man nesinori nei issirengti, nei pasakoti apie save prie kitu. Ir tuo labiau - tokie dalykai draudziami istatymo. O viena karta net ir tris is karto kabinete laike. Nes trecia buvo be eiles. Aktore I.Balsyte juk koridoriuje su paltu nepalauks, ar ne? Butinai i kabineta reikia pakviesti.
Patarimas is patirties - geriausia apziura gausite Antakalnio ligonineje. Viena penktadienio nakti nejauciau vaisiaus judesiu. ryte lyg judejo, bet vangiai. Buvo koks astuntas menuo. Tai ryte nuvariau i Antakalnio ligonine. Va ten tai apziura buvo. Valanda (ne taip kaip pas Maziliauskiene - 5 min.). Ir vaisiu gydytojas (tiesa sakant net du) apziurejo, ir prie aparato pajunge vaiko sirdies ritma skaiciavo ir per echoskopa atidziai ziurejo, matavo viska. Buvo nuostabu. Taip kad jei neramu - geriausia sestadieni, kai nedirba atsainios ginekologes, nuvaziuoti i ligonine.
Apie Maziliauskiene - tik blogi prisiminimai.
Atsakyti
Aš taip pat pas Maziliauskienę lankiausi, besilaukdama antro vaikelio. Šiaip gyd labai maloni ir rami. Tik eilės ...........siaubingos, kartą atsimenu pralaukiau dvi valandas, o valandą prasėdėti prie kabineto, tai čia normalu, nors ir talonas buvo, prisimenu net tos kurios vėliau atėjusios, jas greičiau priima, nesamonė. Visada eidavau nusiteikus ilgai pasėdėti, o man tas labai nepatiko. Ir dar ekoskopiją man taip pat darė tik 24 savaičių, nebent prašyt reikėjo g.gif . Dabar tikrai jau ten nebeeisiu, ieškausi Žirmūnuose gyd kabineto.
Atsakyti
Man irgi Maziliauskiene schmoll.gif
O jos sesute tai dar labiau schmoll.gif Apkalbineja visas blink.gif Ir siaip nelabai maloni unsure.gif O dar tos eiles doh.gif
Ir del nestumo prieziuros irgi visiskai sutinku su Kendal drinks_cheers.gif
O kai dar nezinai kada tave priims tai tikrai nervina aggressive.gif
Visiskai nesinori daugiau pas juos eiti schmoll.gif
Kita karta eisiu arba pas Giliasiaviciene arba pas Nenarokova. Tik turbut pas Nenarokova eiles irgi nerealios doh.gif
Atsakyti
Gal kas zinote ginegologe B.Poskiene is Antakalnio poliklinikos? ka galetumet pasakyti apie jos kompetencija?

Aciu is anksto wink.gif
Atsakyti
QUOTE(drogmina @ 2008 06 02, 23:01)
Gal kas zinote ginegologe B.Poskiene is Antakalnio poliklinikos? ka galetumet pasakyti apie jos kompetencija?

Aciu is anksto wink.gif

Galiu pasakyti, kad Antakalnio poliklinikoje pvz man rekomendavo ginekologe Grazina Maziliauskiene. Pora draugiu pas ja lankosi, labai patenkintos. Ir siaip yra forume tema apie Antakalnio poliklinika, ten irgi geri atsiliepimai smile.gif , jeigu nerasiu kur arciau savo namu gero ginekologo, tai reikes i Antakalnio poliklinika registruotis.

Atsakyti
Gal kas galit į AŽ gyd. Nenorokovos mob. tel. atsiųst, pamečiau doh.gif
Atsakyti
As gimdziau pas gyd. Roberta Pozera tai superinis gydytojas!!!! thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bambukas*: 04 sausio 2009 - 23:58
as pas Giliaseviciene vaiksciojau kai laukiausi. man ja rekomendavo kaip thumbup.gif: daktare. tai as del jos is naujamiescio i antakalni vazinejau.. (kas ziauriausia ,kad dar sese savo ikalbejau pas ja nezinodama) po keliu apsilankymu baisiausiai nusivyliau.blink.gif unsure.gif unsure.gif unsure.gif po gimdymo pakeiciau poliklinika:)
Atsakyti
Na as irgi noreciau parasyti del daktares Maziliauskienes.
Prisiskaiciau kazkur geru atsiliepimu ir drauge rekomendavo, tai del jos persirasiau is kitos poliklinikos. Pirmas apsilankymas buvo taip sakant malonus, nes darbo pabaiga buvo ir zmoniu nebuvo (buvau paskutine). Sakiau noriu lialiuko- tak noreciau pasitikrint ar viskas gerai.
Paziurejo. Tepinelio nepaeme nei ka- sako viskas gerai, sveika esi. Pastojau. Kai tik suzinojau galvoju beksiu pas ja pasigirsiu- tiegul duoda instruktaza, tyrimus ir t.t. Buvo 6 sav. nuejau. sedi visa surugusi, net galvos nepakele. sakau as nescia- o ji na gerai. ir tyli sau kazka raso. poto pabudo ir tradiciskai apziura+echo, isvada taip tu nescia echo rodo 5 sav. Sako ateik po 2 savaiciu ziuresim. Nepaskyre nei tyrimu nei ka.
Lygiai po 2 savaiciu as gulejau lygonijeje ir man dare ambrazija, nes pasirodo lialiukas nesivyste. verysad.gif
Tai as tos daktares net matyti nenoriu.
Atsakyti
lankiausi pas Maziliauskiene, Nenarokova, Geliaseviciene, is visu triju nepatiko nei viena. turejau rimta problema - tai tiek N, tiek G - sake nieko cia baisaus, stebekime, kas bus doh.gif bash.gif o tuo metu jau seniai metas gydyti buvo, o ne stebeti doh.gif
dabar susiradau SAVO ginekologe, kuria negaliu atsidziaugti, ir kuri man geriausia, gaila, kad ne is Antakalnio poliklinis, tai tenka vaziuoti per visa miesta, nu bet verta, zinau, kad tikra gydytoja, o ne "dovanu megeja" doh.gif
Atsakyti