Kai buvau prisiregistravusi Antakalnio poliklinikoje, vaikščiojau pas Giliasevičienę. Ji man labai patiko. Po to kai išsikrausčiau į kitą rajoną, vaikščiojau pas ją į Šeimos medicinos centrą. Bet, aišku, pinigėliai daro savo.
QUOTE(vildži @ 2006 05 07, 23:11)
o juk ir aš noriu pagirti Nenarokovą.Jei nebijai didelių eilių pas ją.Aš net savo šeimos gydytoją dėl jos pakeičiau.Bet kartais ,manau,labai sveika pakeisti gydytoją.Beje,pas ją lankosi A.Zuokienė nuo pat pirmo vaiko iki trečio ir daugelis kitų moterų.
O kokia seimos gyd. jai priklauso, nes ir as planuoju persirasyti pas Nenarokova.
mamytes,gal zinot ,kas,pas koki seimos gudytoja uzsirasyti,kad priklausytum Nenorokovai ???
QUOTE(inguska26 @ 2006 11 23, 13:59)
mamytes,gal zinot ,kas,pas koki seimos gudytoja uzsirasyti,kad priklausytum Nenorokovai ???
Dabar jau nera skirtumo kuriai seimos gyd.priklausai,Ateini i poliklin.ir pasirenki pati ginekologa.
O del Nenarokovos tai taip gera gyd.,kai "duodi i kisene"jai. Na bet nieko nepadarysi,visur tas pats.
QUOTE(natylli @ 2006 11 28, 14:42)
Dabar jau nera skirtumo kuriai seimos gyd.priklausai,Ateini i poliklin.ir pasirenki pati ginekologa.
O del Nenarokovos tai taip gera gyd.,kai "duodi i kisene"jai. Na bet nieko nepadarysi,visur tas pats.
Na tai, kad ne Poliklinikoje bandziau uzsirasyti, tai tik pagal terapiauta leido pasirinkti (is 3).
Nebent cia nesenai tokia tvarka isigaliojo
Noreciau busimas mamytes perspeti del gyd. R.Giliasevicienes, dirbancios Antakalnio mot. kons.-je, kompetencijos ir poziurio i darba. Pries 5 dienas pagimdziau dukryte po cezario operacijos, taciau saunioji gydytoja nesugebejo per visa nestumo prieziura pastebeti tokio paprasto fakto, kad mano maziuke pilvuke sedi. Nuvykusi apziurai i gimdymo namus tiesa sakant apturejau "nedideli" soka suzinojusi toki fakta. Juo labiau, kad vaikutis buvo ir pernesiotas...O ir siaip visa nesciosios prieziura buvo labai atmestina, nors man jau virs 35 m.
QUOTE(Mamy35 @ 2007 07 16, 12:17)
Noreciau busimas mamytes perspeti del gyd. R.Giliasevicienes, dirbancios Antakalnio mot. kons.-je, kompetencijos ir poziurio i darba. Pries 5 dienas pagimdziau dukryte po cezario operacijos, taciau saunioji gydytoja nesugebejo per visa nestumo prieziura pastebeti tokio paprasto fakto, kad mano maziuke pilvuke sedi. Nuvykusi apziurai i gimdymo namus tiesa sakant apturejau "nedideli" soka suzinojusi toki fakta. Juo labiau, kad vaikutis buvo ir pernesiotas...O ir siaip visa nesciosios prieziura buvo labai atmestina, nors man jau virs 35 m.
Pritariu dėl Giliasevičienės, nors nuo mano istorijos jau praėjo 5m bet niekaip nepamirštu apsilankymo pas ją
Nenorokova tikrai gydytoja. eičiau pas ją ir eičiau
QUOTE(natylli @ 2006 11 28, 19:42)
Dėl Nenarokovos nepritariu -tikrai puiki ginekologė ir be jokių kišių. Deka jos išnešiojau ir pagimdžiau savopirmą vaiką. Gaila tik, kad per antrą nėštumą jau per vėlu pas ją eit (ir dėl to gailiuosi). Kad tik daugiau tokių daktarų būtų.
As lankausi pas Albertaviciene. Ir pirma ir antra isnesiojau pas ja. jos su Silva Ivanilova puikus duetas. Ir paguodzia, ir apramina ir pabara jei reikia. Trecia nesiot butina pas jas eisiu. Viena karta buvau pas Nenarokova. Be jokiu kisiu -ir labai patiko. O kazkada pries 4 metus patekau pas Liaudiniene Sokas buvo nuo tokios apziuros. Ir dar moterys darbe sake "bjauri boba"
QUOTE(gintaved @ 2007 07 16, 14:41)
Pritariu dėl Giliasevičienės, nors nuo mano istorijos jau praėjo 5m bet niekaip nepamirštu apsilankymo pas ją
Nu nezinau man tai Giliaseviciene labai patiko, su abiem nestumais pas ja lankiausi ir nepastebejau jokio abejingumo, ar nekompetensijo. Kai lygiai po metu nuo pirmo gimdymo atejau pas ja pastojus antra karta, ji puikiai mane prisimine. Ir prieziura buvo tikrai gera, ir apziuros svelnios
As lankiausi pas drauges isgirta Giliasaviciene ir apturejau nerealiai daug streso del jos poziurio i pacientsu ar jo nuotaiku priklausomybes nuo menulio....Apogejus buvo pasiektas tada, kai man rado kazkokius "negiamus pakitimus" apie kuriuos pranese sesele, nes gydytoja tuo metu nezinia ka dare, nors man buvo paskirtas laikas. Atejus po 1 men del tu pakitimu ir atlikus papildomus tyrimus, jie kazkur buvo pamesti, o gydytoja neprisimine del ko mane tyre ir liepe ateiti po 6 men. Usirasiau mokamoj klinikoj pas Nenarokova ir suzinojau, kad visi tyrimai yra uzrasomi i zurnala ir tokiu tipo' neprisimenu del ko jus tyriau" is principo negali buti......dabr laikysiuos principo, kad nemokamas tik suris pelekautuose:)