Įkraunama...
Įkraunama...

Antakalnio pol. ginekologai

g.gif Bukit geros, padekit! Gal kuri zinote kokia gera finekologe Antakalnio poliklinikoj?
Atsakyti
Aš lankausi pas Nenorokovą. Nueik ir tu. Kai nueisi, klausimų nebekils, kodėl ją rekomendavau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(sigira @ 2006 03 31, 13:36)
g.gif Bukit geros, padekit! Gal kuri zinote kokia gera finekologe Antakalnio poliklinikoj?

doh.gif oi, t.y. norejau pasakyt ginekologe smile.gif
Atsakyti
Tai aš viską supratau biggrin.gif
Atsakyti
Albertavičienė man dar patinka.
Atsakyti
thumbup.gif Nenerokova thumbup.gif
Atsakyti
ir as visom keturiom NENAROKOVA smile.gif fajnulka!!!! thumbup.gif clap.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif , As taip pat kadaise lankiausi pas gyd. Nenorokovą, buvo lyg ir nieko kol neatsitiko toks dalykas. Nuejau pas gyditoją, nes turėjau problemų, labai skaudėjo pilvo apačią. Ji apžiūrėjusi pasakė, kad viskas gerai thumbup.gif . Na ką gi išėjau laiminga. Bet po savaitės teko sugrįžti su nepakeliamu skausmu. JI apžiūrėjo, išrašė siuntimą į ligoninę gultis. Sakė nieko rimta. Aš tą pačią akimirką, nuvykau į antakalnio klinikas. Po apžiūros, kuri man ten buvo atlikta sekė tokie klausimai: Kur jūs anksčiau buvote? Ar pas ginekologą nesilankote? Gydytoja man sako, kad operuos ekstra atveju ir prašo mano sutikimo, kad galėtų pašalinti vieną kiaušidę, nes būklė ne išgerųjų. Man viskas akyse aptemo , galvoju, Dieve, aš su dviem kiaušidėm negaliu pastoti, o kai liks viena, tai šansų išvis jokių. cry.gif
Aš sutikau. Bet atsitiko taip, kad prieš operaciją įėjo gyditoja, pažvelgė į mane ir sako: kodėl nesakėt, kad negalite pastoti? Mes padarysime viską, kad galėtume išsaugoti kiaušidę. Kaip sakė taip ir padarė. Už tai esu jai be galo dėkinga.
Bet ar taip būtų, jei gyd. Nenorokova būtų laiku pastebėjusi? Man sakė, kad cista žaibiškai smaugė kiaušidę ir jei bučiau laukusi bent dieną, tai jie nieko padaryti negalėtų. O juk Nenorokova sakė "NIEKO RIMTA". Bet tai tik mano istorija.
Nuo to laiko pas gyd. Nenorokovą nesigydau. Atradau nepaprastą gydytoją ir žmogų, tai gyd. Maziliauskienė.
P.S Bet kaip yra sakoma- visiems vienodai geras nebūsi.
Atsakyti
o juk ir aš noriu pagirti Nenarokovą.Jei nebijai didelių eilių pas ją.Aš net savo šeimos gydytoją dėl jos pakeičiau.Bet kartais ,manau,labai sveika pakeisti gydytoją.Beje,pas ją lankosi A.Zuokienė nuo pat pirmo vaiko iki trečio ir daugelis kitų moterų. wub.gif
Atsakyti
Nežinau ar atakalnyje dar dirba Giliasevičienė ar panašiai. Tik pas ja neikit, nors gali būti ir kitokių nuomonių. Buvau pas ją nuėjus viena kartą, nes negalėjau pastoti, o ji man "esi stora todėl ir negali, sportuot daugiau reikia" tik ,kad to storumo nelabai daug buvo 69kg ūgis 170cm, tik lašinukų ant pilvo susikaupę blush2.gif Vietoj žeminimo ir moralų skaitymo jai tereikėjo mėnesines sureguliuoti ir dar pavardė užkliuvo "-ytė o vaikų nori" tai va toks ir nuotykis su šita gydytoja
Atsakyti
QUOTE(gintaved @ 2006 05 15, 16:50)
Nežinau ar atakalnyje dar dirba Giliasevičienė ar panašiai. Tik pas ja neikit, nors gali būti ir kitokių nuomonių. Buvau pas ją nuėjus viena kartą, nes negalėjau pastoti, o ji man "esi stora todėl ir negali, sportuot daugiau reikia" tik ,kad to storumo nelabai daug buvo 69kg ūgis 170cm, tik lašinukų ant pilvo susikaupę blush2.gif Vietoj žeminimo ir moralų skaitymo jai tereikėjo mėnesines sureguliuoti ir dar pavardė užkliuvo "-ytė o vaikų nori" tai va toks ir nuotykis su šita gydytoja

Siūlau tokiom gydytojom rėžti tiesą į akis ir eiti pas kitas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vildži @ 2006 05 16, 01:44)
Siūlau tokiom gydytojom rėžti tiesą į akis ir eiti pas kitas 4u.gif

Tai taip ir padariau, nuėjau pas sk. vedėją Mekienę. Tiesa kai buvau nėščia pirmą kartą, tai priežiūra buvo idiali, galvojau atradau sau ginekologę, bet kai pastojus antrą kartą nuėjau, tai galvojau ,kad pas kitą gydytoją pakliuvau. Vien ką reiškia, kad per visą nėštumą buvau pas ją 5 kartus, nes pasak jos jau ir pati viską žinau, šlapimo tyrimas buvo darytas 1kartą, o kraujas tik tada kai pati griežtai pareikalavau. Po gimdymo pakeičiau polikliniką.
Atsakyti