Įkraunama...
Įkraunama...

Kunigiškės ir Monciškės

gal kas galite rekomenduoti kur apsistoti Kunigiskese? (arciau juros) ACIU UZ INFO 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Amelijana @ 2012 06 13, 13:29)
Mes gyvenom didžiajam kotedže. Tai labai jauku, šilta. Gyvatukas šiltas. Grynas medis, tikrai ekologiškai padaryta, todėl basom kojom net šilta ant grindų. Buvo minėję, kad statys dar namukų, tada dar nebuvo. Bet manau tikrai nepadarys prasčiau, nes matosi kad žmonės atsakingi, mėgsta kokybę.

gal galite pasidalinti, kokia kaina buvo?
Atsakyti
QUOTE(Pingvinukas @ 2012 05 29, 19:48)
Tyla,

Mes labai pamėgome Kunigiškes  wub.gif  Jau 10 metus ten važiuojame. Trečius metus ilsėsimės PASAULIO KRAŠTE Jaučiamės kaip namie  wub.gif  Labai šaunūs šeimininkai  thumbup.gif Kiemas uždaras, vaikams yra supynės, batutas, atskira virtuvė  4u.gif

Laba diena,
ka tik cia rezervavome kambari. Tik nepaklausiau seimininkes su kuria kalbejau - indai, patalyne yra? veztis nereikia? Ilsesimes rugpjucio pradzioje, laiko dar yra viskam issiaiskinti, bet gal dar daugiau kokiu atsiliepimu parasysite. Tai bus pirmas musu seimos poilsis, tad norisi kad viskas vyktu sklandziai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mmeda @ 2012 06 25, 14:34)
Laba diena,
ka tik cia rezervavome kambari. Tik nepaklausiau seimininkes su kuria kalbejau - indai, patalyne yra? veztis nereikia? Ilsesimes rugpjucio pradzioje, laiko dar yra viskam issiaiskinti, bet gal dar daugiau kokiu atsiliepimu parasysite. Tai bus pirmas musu seimos poilsis, tad norisi kad viskas vyktu sklandziai smile.gif

Mes irgi rezervavom čia kambarį rugpjūčio pabaigoje. Taip pat labai norėtųsi daugiau atsiliepimų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mmeda @ 2012 06 25, 16:34)
Laba diena,

Indai yra. Patalynė yra. Vežtis nereikia. Šaldytuvai maži yra kiekviename kambaryje ir bendras virtuvėje.

Nebent mėgstate miegoti ant savo pagalvės. Aš sau vežuosi, nes esu pripratusi prie savo ax.gif

Mmeda, Žanetyte, parašykite, kai grįšite, ar jums patiko mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Pingvinukas @ 2012 06 26, 14:17)
Indai yra. Patalynė yra.  Vežtis nereikia. Šaldytuvai maži yra kiekviename kambaryje ir bendras virtuvėje.

Nebent mėgstate miegoti ant savo pagalvės. Aš sau vežuosi, nes esu pripratusi prie savo  ax.gif

Mmeda, Žanetyte, parašykite, kai grįšite, ar jums patiko  mirksiukas.gif

Pingviniukai ačiū už AŽ 4u.gif Tikiuosi bus viskas puikiai o mums daug ir nereik, viskas kas svarbiausia rodos yra, o kas dar svarbiau važiuos kartu smile.gif)
Atsakyti
QUOTE(Pingvinukas @ 2012 06 26, 16:17)
Indai yra. Patalynė yra.  Vežtis nereikia. Šaldytuvai maži yra kiekviename kambaryje ir bendras virtuvėje.

Nebent mėgstate miegoti ant savo pagalvės. Aš sau vežuosi, nes esu pripratusi prie savo  ax.gif

Mmeda, Žanetyte, parašykite, kai grįšite, ar jums patiko  mirksiukas.gif

aciu uz atsakyma. Butinai parasysiu kaip ten mums sekes. Jei viskas bus puiku - tikrai nepagailesiu rekomendaciju ir pagyru smile.gif ir, be abejo, kitais metais vel ten vaziuosime smile.gif
Atsakyti
mes vaziuojame cia http://www.zaliejikotedzai.visiems.lt/ jau daug vasaru, faini seimininkai, jura salia, dviraciu takas thumbup.gif thumbup.gif clap.gif
Atsakyti
Labai patiko bent jau is foto si sodyba www.uzkanave.lt thumbup.gif
Gal kas esate poilsiave tenais?
Atsakyti
Gal kas esat poilsiave cia 7 sakalai g.gif Domina atsiliepimai 4u.gif
Atsakyti
Visgi uzsisakem cia Pajuriovingis.lt Ka domins - galesiu parasyti atsiliepimus. Vaziuosim liepos vidury smile.gif
Atsakyti
Na va, mes irgi rezervavomes kambari "Pasaulio kraste" liepos pabaigoj. Pirma karta ilsesimes ten, bet mano akimis ziurint ten yra viskas, ko reikia, ilsintis su vaiku: uzdara aptverta teritorija, smeliadeze, supynes, batutas, virtuve ir arti jura. Fantastika. Nieko daugiau nereikia. O jei yra zmoniu, kurie ten grizta jau trecius metus, tai matyt tikrai nenusivilsim.

Mane dar labai suzavejo seimininku bendravimas. Teko visai neseniai koreguoti atvykimo datas, o viena kambari visai atsaukti - tai jokiu priekaistu is ju puses. Labai malonus ir profesionalus bendravimas.

O kada Jus, Pingvinuk, ilsesites ten? Ziuriu 3 vaikucius turit. As vaziuosiu su 7 metuku dukryte, tai labai tikiuosi, kad bus jai kokios nors vaiku kompanijos :-)
Atsakyti