Įkraunama...
Įkraunama...

Plaukų tiesintuvai

QUOTE(Metaxa @ 2012 02 03, 16:42)
truputį pareklamuosiu bet dalinuosi mums aktualia info: Krinonoje plaukų apsaugos nuo karščio priemonei OSMO dabar taikoma 30proc nuolaida ir dabar ji kainuoja 23,80 4u.gif
OSMO priemonė apsauganti nuo karščio

O ar gera si priemone?
Atsakyti
QUOTE(teresiukas3 @ 2012 02 03, 20:13)
O ar gera si priemone?

na aš ją dar tik kartą purškiausi tai sunku pasakyti blush2.gif nors man ją rekomendavo anksčiau šioje temoje išgirta už savo darbo išmanymą Krinonos pardavėja ax.gif
Atsakyti
As taip pat ieskau gero tiesintuvo. Is youtube susidariau ispudi, kad vieni geriausiu yra GHD tiesintuvai ir dabar noriu vieno is ju - ghd IV Mark 4 Styler Hair Straightener. niekas nenaudojat sios firmos? kazin kur Lietuvoje ju galima isigyt. kaina didele, svarstau ar verta. taip pat youtube pastebejau, kad daug kas naudoja Tresemme apsaugini purskala. tik ju Lietuvoj irgi neuzmaciau niekur ohmy.gif
Atsakyti
Sveikos,

sutaisė mano suntachi tiesintuvą, rytoj kurjeris atvež tiesiai į darbą thumbup.gif sakė, kažkoks kontaktas buvo atšokęs irnesakyk.gif
dar nusipirkau iš krinonos džiovintuvą ir macadamia kaukę, tai jaučiu - ryt sulauksiu dviejų kurjerių wub.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Skaiciau skaiciau ir pasiklydau informacijos gausoj doh.gif lotuliukas.gif
Mano senuciukes znyples jau moraliskai paseno, apsitryne jau ta danga, tai gimtadienio proga uzsiprasiau pas vyra nauju znypliu, sake issirink,o o cia ir sunkiausia dalis doh.gif Nelabai as zinau dabar tas "madas". Na supratau, kad geriau keramikines, nei tik dengtos keramika, teisingai?Jonai...vienom patinka, kitom tas pats kas ir be ju? g.gif Krinonoj konsultante gyre kazkokia nano techomolgoja, bet ziuriu kad su ta Nano kainos apie 250 litu, kazkaip gaila tokios sumos blush2.gif Tai vat gal kas glaustai ir aiskiai paaiskintu i ka atkreipti demesi renkantis tas znyples?Kokie gamintojai verti demesio?Ziurinejau biski Krinonoj, tai ten daug tu Babyliss, bet drauge sake, kad pas juos UK ta Babyliss piguma,o pas mus po 200 litu g.gif Kazkart issiplovus galva plauku netiesinu, tik kirpcius,o visa galva na koki karta i 1-2 savaites smile.gif Is anskto dekoju uz patarimus blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -Braskeele: 12 vasario 2012 - 10:32
QUOTE(-Braskeele @ 2012 02 12, 10:29)
<...>Ziurinejau biski Krinonoj, tai ten daug tu Babyliss, bet drauge sake, kad pas juos UK ta Babyliss piguma,o pas mus po 200 litu g.gif

Nu tikrai LT kainos užkeltos, aš atsisiunčiau iš amazon.co.uk babyliss tiesintuvą su nano titano plokštėm-tai jau su siuntimu 125 Lt. išėjo mirksiukas.gif
Maniškis BaByliss 2082U Pro 230 Styler:
user posted image
Tiesina idealiai 4u.gif

Pasižvalgykit čia
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mrs.mama: 12 vasario 2012 - 12:12
klausimelis: o babyliss tiesintuvai kokioj saly pagaminti? ziurejau pardej, raso p.r.s ar panasiai kazkaip. baisoka pirkti..
Atsakyti
As Jau 1,5 metu naudoju Remington su teflonu. Kolkas jokiu minusu neizvelgiau, ir nemanau, kad izvelgsiu ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zagsuliukas: 14 vasario 2012 - 15:26
QUOTE(mrs.mama @ 2012 02 12, 14:11)
Nu tikrai LT kainos užkeltos, aš atsisiunčiau iš amazon.co.uk babyliss tiesintuvą su nano titano plokštėm-tai jau su siuntimu 125 Lt. išėjo  mirksiukas.gif
Maniškis BaByliss 2082U Pro 230 Styler:
user posted image
Tiesina idealiai 4u.gif
Pasižvalgykit čia

O jo plokstes dengtos keramika ar keramikines?

QUOTE(zagsuliukas @ 2012 02 14, 17:26)
As Jau 1,5 metu naudoju Remington su teflonu. Kolkas jokiu minusu neizvelgiau, ir nemanau, kad izvelgsiu  ax.gif

Koki modeli turite?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -Braskeele: 14 vasario 2012 - 15:59
S - 2044 smile.gif
Atsakyti
QUOTE(-Braskeele @ 2012 02 14, 15:58)
O jo plokstes dengtos keramika ar keramikines?

Iš aprašymo:
...Advanced Ceramics technology for fast heat up and ultra fast heat recovery...
Atsakyti
Tai GHD nieks neturi? huh.gif
Atsakyti