aš turiu Baby bliss 2073E su plačiom plokštėm ir juo galima drėgnus plaukus tiesinti
planavau išleisti mažiau (kainavo virš 250lt), bet kai parduotuvėje išbandžiau keletą tiesintuvų, šis be jokių abejonių man buvo geriausias.
o kalbant apie temperatūras, tai sunku įsivaizduoti,kaip galima garbanotus plaukus su 150laipsnių ištiesinti
o jūs šiaip vadovaujatės tom knygelėm,kur prie tiesintuvo pridėta, dėl temperatūrų,ar tiesiog šiaip?
nes prie mano tiesintuvo instrukcijoje parašyta,kad garbanotiems išvis 230laipsnių.
mano šiek tiek banguojasi, tiesinu su 170 ar 200, bet dažniau su 200,nes tik vieną kartą perbraukti reikia ir nieko plaukams neatsitiko, kaip tik pagražėjo:)
jei ir netiesinu, po plovimo vistiek gražiai gula, nesišiaušia.
ir dar norėjau paklausti, kokiam pavidale pas jus apsauga nuo karščio?turiu babybliss,tai kaip vanduo
QUOTE(Mitsouko @ 2012 01 31, 10:52)
o kalbant apie temperatūras, tai sunku įsivaizduoti,kaip galima garbanotus plaukus su 150laipsnių ištiesinti
o jūs šiaip vadovaujatės tom knygelėm,kur prie tiesintuvo pridėta, dėl temperatūrų,ar tiesiog šiaip?
nes prie mano tiesintuvo instrukcijoje parašyta,kad garbanotiems išvis 230laipsnių.
mano šiek tiek banguojasi, tiesinu su 170 ar 200, bet dažniau su 200,nes tik vieną kartą perbraukti reikia ir nieko plaukams neatsitiko, kaip tik pagražėjo:)
ir dar norėjau paklausti, kokiam pavidale pas jus apsauga nuo karščio?turiu babybliss,tai kaip vanduo
Garbanotas plaukas, garbanotam nelygus mano labai lengvai pasiduoda ir plonas gan, todel daug pastangu nereik.. su 150 temp jau tiesus buna 1k perbraukus, bet kadangi noriu dar tiesiau, braukiu kelis kartus.. vadovaujuos ne knygute, o tuom, ka man sake parduotuveje, nusimanantis zmogus: reik pabandyt tiesint su minimaliausia temp, ir jei su jei issitiesina normaliai, tai kam degint su auksciausia..? vien del to, kad taip parasyta knyguteje? jie raso tokias temperaturas, kad pasiekt geriausia rezultata.. jiems jusu plaukas dzin aisku, dabar suprantu, kad per mazai naudoju tempt, nelieka tas tiesumas idealus, bet man jei seip tiesinu uztenka, o progai padidinsiu.. bet tiesint visalaik su tokia auksta, tai nematau reikalo
Turiu Babybliss nr 3 priemone.. bet ten tikrai ne vanduo.. o skystis su aliejuku kazkoks.. toks lipnokas is pradziu net kazkiek.. p.s rasot, kad tiesinat 200, ir nieko plaukam neatsitiko, tik pagrazejo..nu tai taip bet cia vizualine apgaule.. plaukai bligza nuo ploksciu, o ne todel, kad jie tokiu budu tiesinant patampa sveiki.. pazekit i plauka po ilgesnio tiesinimo ir i naturalu plauka, ka tik isplauta ir idziovinta.. pamatysit kaip jis bus issausejas ir be gyvybes zenklu.. aisku, nesakau, kad taip bus.. bet..
as tiesinu su 170 temp. (minimaliausia mano tiesintuve) tai reikia kelis kart perbraukti sruoga ir tiesumas issilaiko tik 1 diena. kazsdienai tokia temp ir naudoju
kad tiesumas issilaikytu iki kito plovimo man reikia mazdaug 185-200 temp. bet tokia sau leidziu naudoti tik ypatingom progom
kad tiesumas issilaikytu iki kito plovimo man reikia mazdaug 185-200 temp. bet tokia sau leidziu naudoti tik ypatingom progom
Babyliss priemonė nr3 tiesinimui nėra kaip vanduo, man kaip tik šią savaitę išaiškino. Tai yra aliejaus pagrindu pagaminta, jame kaip tik daug aliejaus. Todėl jeigu plaukas linkęs riebaluotis, patartina naudoti kažką kito: Krinonoj turi dar vieną priemonę (šitą), tai ji daugiau vandens pagrindu pagaminta. Tai tokį man skirtumą tarp jų apibrėžė, ir patarė rinktis tik pagal tai, ko noriu, ar daugiau aliejaus, ar jo mažiau, t.y. pagal plauko polinkį riebaluotis
o kaip jus vertinant apsauga nuo karscio, ar gera, ar ne..?
as siuo metu naudoju stai toki
tai negailedama jo tepu ant plauku, isskirdama sruoga po sruogos
ir nezinau ar cia mano fantazijos vaisius, ar ne, kai tiesinu tiesintuvu, jauciasi kad plaukai ,,nekaista,, kaip tarkim tiesinant be apsaugos perbrauki su tiesintuvu tai ta sruoga net dega nuo karscio
o va su sita priemone sruoga vos vos silta, ir issitiesina gerai
tai klausimas ar galima taip vertint priemone nuo karscio, kad jei ja patepus sruoga nekarsta, tai ji jau gera..?
as siuo metu naudoju stai toki
tai negailedama jo tepu ant plauku, isskirdama sruoga po sruogos
ir nezinau ar cia mano fantazijos vaisius, ar ne, kai tiesinu tiesintuvu, jauciasi kad plaukai ,,nekaista,, kaip tarkim tiesinant be apsaugos perbrauki su tiesintuvu tai ta sruoga net dega nuo karscio
o va su sita priemone sruoga vos vos silta, ir issitiesina gerai
tai klausimas ar galima taip vertint priemone nuo karscio, kad jei ja patepus sruoga nekarsta, tai ji jau gera..?
QUOTE(Etama @ 2012 01 30, 19:25)
O kaip jūs planuote aliejų naudoti tiesinimui?
Labas, na man paaiskino, kad jis yra neriebus struktura keiciantis aliejus, kurio pagrindas yra ultra lengva formulė, idealiai tinkantis visu tipu plaukams ir argano savybiu dėka uztikrinantis plauku blizgesi, minkstuma ir maitinima, plaukai pasidaro kaip silkiniai, nebesivelia, si priemone visiskai neriebalina plauko (na aisku jos ir reikia tik keliu laseliu, jei uzpilsi su sauja tai aisku riebalins )
As naudoju EMME DICIOTO italu firmos, LUXURY ARGAN 22 numeri, šeip dar naudoju ir sios firmos sampuna ir kondicionieriu, jie be visokiu nereikalingu parabenu ir t.t kaina didoka, bet kokybe nepriekaištinga.
QUOTE(amber123 @ 2012 01 31, 12:21)
p.s rasot, kad tiesinat 200, ir nieko plaukam neatsitiko, tik pagrazejo..nu tai taip bet cia vizualine apgaule.. plaukai bligza nuo ploksciu, o ne todel, kad jie tokiu budu tiesinant patampa sveiki.
turiu omeny,kad atrodo sveikesni, jei pvz netiesinu kad ir dvi savaites, o ne iškart po tiesinimo
manyčiau,kad tai dėl to jog, tieisnimas priguldo žvynelius ir jie matyt dar ir po keliu plovimų neatsistato į pradinę padėtį
Papildyta:
QUOTE(invisible_shadow @ 2012 01 31, 14:22)
Jau 4 metus tiesinu su 200 temperatura,ir kaip bebutu keista ,mano plaukai pagrazjo..Kadangi jie labai veldavosi ,sukuodama ju daug netekdavau.Dabar istiesinus tiesumas laikosi 3 dienas,nereikia plauku pesti,del to man gavosi i nauda
o kaip dažnai naudojate tiesintuvą?
QUOTE(Mitsouko @ 2012 01 31, 17:15)
turiu omeny,kad atrodo sveikesni, jei pvz netiesinu kad ir dvi savaites, o ne iškart po tiesinimo
manyčiau,kad tai dėl to jog, tieisnimas priguldo žvynelius ir jie matyt dar ir po keliu plovimų neatsistato į pradinę padėtį
Gali but irgi varijantas
QUOTE(teresiukas3 @ 2012 01 30, 21:23)
negi niekas tokio
neturit?
QUOTE(Mitsouko @ 2012 01 31, 17:15)
Papildyta:
Papildyta:
Naudoju kas antra plovima,gaunasi 1 arba 2 kart i savaite
truputį pareklamuosiu bet dalinuosi mums aktualia info: Krinonoje plaukų apsaugos nuo karščio priemonei OSMO dabar taikoma 30proc nuolaida ir dabar ji kainuoja 23,80
OSMO priemonė apsauganti nuo karščio
OSMO priemonė apsauganti nuo karščio