QUOTE(Mitsouko @ 2012 01 31, 10:52)
o kalbant apie temperatūras, tai sunku įsivaizduoti,kaip galima garbanotus plaukus su 150laipsnių ištiesinti
o jūs šiaip vadovaujatės tom knygelėm,kur prie tiesintuvo pridėta, dėl temperatūrų,ar tiesiog šiaip?
nes prie mano tiesintuvo instrukcijoje parašyta,kad garbanotiems išvis 230laipsnių.
mano šiek tiek banguojasi, tiesinu su 170 ar 200, bet dažniau su 200,nes tik vieną kartą perbraukti reikia ir nieko plaukams neatsitiko, kaip tik pagražėjo:)
jei ir netiesinu, po plovimo vistiek gražiai gula, nesišiaušia.
ir dar norėjau paklausti, kokiam pavidale pas jus apsauga nuo karščio?turiu babybliss,tai kaip vanduo
Garbanotas plaukas, garbanotam nelygus

mano labai lengvai pasiduoda ir plonas gan, todel daug pastangu nereik.. su 150 temp jau tiesus buna 1k perbraukus, bet kadangi noriu dar tiesiau, braukiu kelis kartus.. vadovaujuos ne knygute, o tuom, ka man sake parduotuveje, nusimanantis zmogus: reik pabandyt tiesint su minimaliausia temp, ir jei su jei issitiesina normaliai, tai kam degint su auksciausia..? vien del to, kad taip parasyta knyguteje? jie raso tokias temperaturas, kad pasiekt geriausia rezultata.. jiems jusu plaukas dzin

aisku, dabar suprantu, kad per mazai naudoju tempt, nelieka tas tiesumas idealus, bet man jei seip tiesinu uztenka, o progai padidinsiu.. bet tiesint visalaik su tokia auksta, tai nematau reikalo
Turiu Babybliss nr 3 priemone.. bet ten tikrai ne vanduo.. o skystis su aliejuku kazkoks.. toks lipnokas is pradziu net kazkiek.. p.s rasot, kad tiesinat 200, ir nieko plaukam neatsitiko, tik pagrazejo..nu tai taip

bet cia vizualine apgaule.. plaukai bligza nuo ploksciu, o ne todel, kad jie tokiu budu tiesinant patampa sveiki.. pazekit i plauka po ilgesnio tiesinimo ir i naturalu plauka, ka tik isplauta ir idziovinta.. pamatysit kaip jis bus issausejas ir be gyvybes zenklu.. aisku, nesakau, kad taip bus.. bet..