QUOTE(amber123 @ 2012 01 28, 12:17)
amber123, 28 Sau 2012 - 12:17, paraĆ…ļæ½Ć„ā€”:
amber123, 28 Sau 2012 - 12:17, paraĆ…ļæ½Ć„ā€”:
nu nemanau, kad mano plaukas kazkoks isskirtinis.. eilinis, garbanotas plaukas
bet pvz kai kirpeja mano sena tiesindavo, tai plaukai graziai sugula i viena, tai iskarpymais, jei gerai issireiskiau, o kai pati, tieisiai, negaliu sakyt, bet vientisumo truksta ir glotnumo.. nors ir purskiu pries tai, ir jonai turetu padet ta padaryt.. o palaukit, gal tik po kazkeliu kartu pades, kas cia man sake, kad reik panaudot ilgiau

nu nemanau, kad mano plaukas kazkoks isskirtinis.. eilinis, garbanotas plaukas

bet pvz kai kirpeja mano sena tiesindavo, tai plaukai graziai sugula i viena, tai iskarpymais, jei gerai issireiskiau, o kai pati, tieisiai, negaliu sakyt, bet vientisumo truksta ir glotnumo.. nors ir purskiu pries tai, ir jonai turetu padet ta padaryt.. o palaukit, gal tik po kazkeliu kartu pades, kas cia man sake, kad reik panaudot ilgiau
nu aš kadangi ne tik tiesintuvą, bet ir džiovintuvą naudoju su jonais (jau virš metų), tai nežinau po kiek čia kartų jum padėtų
dar gali būti kad ne kiekvienas plaukas vienodai prisėma tuos jonus, lygiai taip pat kaip ir kažkoks šampūnas vienam plaukui tobulas, o kita sakys kad paskutinis
š...
man tai šitas tiesintuvas labai gražiai suguldo plaukus, nors maniškiai labai stori ir jų labai daug, bet ištiesinus atrodo plona kasytė graži, plaukas lygiai vienas šalia kito gula

o neseniai žiūrėjau savo foto kur kirpykloj buvau tiesinus plaukus, tai nors ji ten vargo, pirmiausiai su fenu stipriu, paskui tik tiesintuvu ir labai ilgai, bet vis tiek buvau nors ir tiesi, bet pūsta
o šiaip tai gal čia ne tik jonuose bėda

gal temperatūros reiktų aukštesnės truputį, gal per dideles sruogas imat i tiesintuvą

o jonus tai jau manau įjungiat?

nežinau net kas dar galėtų būt.. kai grįš pardavėja eikit į krinoną klaust

nes dabar ta moteris į marijampolę išvykus darbuojasi laikinai