Įkraunama...
Įkraunama...

Plaukų tiesintuvai

QUOTE(Metaxa @ 2012 01 27, 23:26)

Metaxa, 27 Sau 2012 - 23:26, paraĆ…ļæ½Ć„ā€”:

Metaxa, 27 Sau 2012 - 23:26, paraĆ…ļæ½Ć„ā€”:

hmm, įdomiai čia g.gif mano plaukai po tiesinimo kuo gražiausiai sugula, jokio pūstumo, o po tiesinimo jau jokios priemonės nenaudoju smile.gif

hmm, įdomiai čia g.gif mano plaukai po tiesinimo kuo gražiausiai sugula, jokio pūstumo, o po tiesinimo jau jokios priemonės nenaudoju smile.gif

nu nemanau, kad mano plaukas kazkoks isskirtinis.. eilinis, garbanotas plaukas biggrin.gif bet pvz kai kirpeja mano sena tiesindavo, tai plaukai graziai sugula i viena, tai iskarpymais, jei gerai issireiskiau, o kai pati, tieisiai, negaliu sakyt, bet vientisumo truksta ir glotnumo.. nors ir purskiu pries tai, ir jonai turetu padet ta padaryt.. o palaukit, gal tik po kazkeliu kartu pades, kas cia man sake, kad reik panaudot ilgiau g.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(amber123 @ 2012 01 28, 12:17)

amber123, 28 Sau 2012 - 12:17, paraĆ…ļæ½Ć„ā€”:

amber123, 28 Sau 2012 - 12:17, paraĆ…ļæ½Ć„ā€”:

nu nemanau, kad mano plaukas kazkoks isskirtinis.. eilinis, garbanotas plaukas  biggrin.gif bet pvz kai kirpeja mano sena tiesindavo, tai plaukai graziai sugula i viena, tai iskarpymais, jei gerai issireiskiau, o kai pati, tieisiai, negaliu sakyt, bet vientisumo truksta ir glotnumo.. nors ir purskiu pries tai, ir jonai turetu padet ta padaryt.. o palaukit, gal tik po kazkeliu kartu pades, kas cia man sake, kad reik panaudot ilgiau  g.gif  biggrin.gif

nu nemanau, kad mano plaukas kazkoks isskirtinis.. eilinis, garbanotas plaukas  biggrin.gif bet pvz kai kirpeja mano sena tiesindavo, tai plaukai graziai sugula i viena, tai iskarpymais, jei gerai issireiskiau, o kai pati, tieisiai, negaliu sakyt, bet vientisumo truksta ir glotnumo.. nors ir purskiu pries tai, ir jonai turetu padet ta padaryt.. o palaukit, gal tik po kazkeliu kartu pades, kas cia man sake, kad reik panaudot ilgiau  g.gif  biggrin.gif

nu aš kadangi ne tik tiesintuvą, bet ir džiovintuvą naudoju su jonais (jau virš metų), tai nežinau po kiek čia kartų jum padėtų biggrin.gif
dar gali būti kad ne kiekvienas plaukas vienodai prisėma tuos jonus, lygiai taip pat kaip ir kažkoks šampūnas vienam plaukui tobulas, o kita sakys kad paskutinis š... smile.gif
man tai šitas tiesintuvas labai gražiai suguldo plaukus, nors maniškiai labai stori ir jų labai daug, bet ištiesinus atrodo plona kasytė graži, plaukas lygiai vienas šalia kito gula ax.gif o neseniai žiūrėjau savo foto kur kirpykloj buvau tiesinus plaukus, tai nors ji ten vargo, pirmiausiai su fenu stipriu, paskui tik tiesintuvu ir labai ilgai, bet vis tiek buvau nors ir tiesi, bet pūsta doh.gif

o šiaip tai gal čia ne tik jonuose bėda g.gif gal temperatūros reiktų aukštesnės truputį, gal per dideles sruogas imat i tiesintuvą g.gif o jonus tai jau manau įjungiat? lotuliukas.gif nežinau net kas dar galėtų būt.. kai grįš pardavėja eikit į krinoną klaust biggrin.gif nes dabar ta moteris į marijampolę išvykus darbuojasi laikinai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Metaxa @ 2012 01 28, 16:07)

Metaxa, 28 Sau 2012 - 16:07, paraĆ…ļæ½Ć„ā€”:

Metaxa, 28 Sau 2012 - 16:07, paraĆ…ļæ½Ć„ā€”:

nu aš kadangi ne tik tiesintuvą, bet ir džiovintuvą naudoju su jonais (jau virš metų), tai nežinau po kiek čia kartų jum padėtų biggrin.gif
dar gali būti kad ne kiekvienas plaukas vienodai prisėma tuos jonus, lygiai taip pat kaip ir kažkoks šampūnas vienam plaukui tobulas, o kita sakys kad paskutinis
o šiaip tai gal čia ne tik jonuose bėda g.gif gal temperatūros reiktų aukštesnės truputį, gal per dideles sruogas imat i tiesintuvą g.gif o jonus tai jau manau įjungiat? 

dar gali būti kad ne kiekvienas plaukas vienodai prisėma tuos jonus, lygiai taip pat kaip ir kažkoks šampūnas vienam plaukui tobulas, o kita sakys kad paskutinis
o šiaip tai gal čia ne tik jonuose bėda g.gif gal temperatūros reiktų aukštesnės truputį, gal per dideles sruogas imat i tiesintuvą g.gif o jonus tai jau manau įjungiat? 

A.. aisku..pvz: paimu trumpa sruoga, istiesinu ir snai visi plaukai issiskiecia i sonus biski suprantat? g.gif biggrin.gif tempt 150 tik imu.. gaila ant auksciau.. pats tiesintuvas tikrai geras.. gal temp aukstesnes reik, arba priemones PO tieinimo, kad suglotnint drinks_cheers.gif ijungiu ijungiu.. da skaityt moku instrukcija lotuliukas.gif drinks_cheers.gif idomu butu labai pamatyt jusu foto tiesiu plauku ir pries.. 4u.gif
Atsakyti
150 temp. baisiai mazai palygint. man su sejuoju tiesintuvu ir tokia temperatura plaukai nors ir tiesus budavo, bet issipute kazkokie, neblozgantys. nepalyginsi su naujuoju
Atsakyti
QUOTE(amber123 @ 2012 01 28, 15:40)

amber123, 28 Sau 2012 - 15:40, paraĆ…ļæ½Ć„ā€”:

amber123, 28 Sau 2012 - 15:40, paraĆ…ļæ½Ć„ā€”:

A.. aisku..pvz: paimu trumpa sruoga, istiesinu ir snai visi plaukai issiskiecia i sonus biski suprantat?  g.gif  biggrin.gif tempt 150 tik imu.. gaila ant auksciau.. pats tiesintuvas tikrai geras.. gal temp aukstesnes reik, arba priemones PO tieinimo, kad suglotnint drinks_cheers.gif ijungiu ijungiu.. da skaityt moku instrukcija  lotuliukas.gif  drinks_cheers.gif idomu butu labai pamatyt jusu foto tiesiu plauku ir pries..  4u.gif

A.. aisku..pvz: paimu trumpa sruoga, istiesinu ir snai visi plaukai issiskiecia i sonus biski suprantat?  g.gif  biggrin.gif tempt 150 tik imu.. gaila ant auksciau.. pats tiesintuvas tikrai geras.. gal temp aukstesnes reik, arba priemones PO tieinimo, kad suglotnint drinks_cheers.gif ijungiu ijungiu.. da skaityt moku instrukcija  lotuliukas.gif  drinks_cheers.gif idomu butu labai pamatyt jusu foto tiesiu plauku ir pries..  4u.gif

o plaukas storas?
mano tai plaukas labai jau storas, tai tiesinu maziausiai ant 170, bet ir tai reikia kelis kartus braukt, dabar isigudrinau 190 jungt, tai pats tas, tik aisku siek tiek greiciau braukiu per plauka ir jau antra karta tos sruogos nereikia smile.gif
150 manau jau labai ploniem ir silpniem plaukam g.gif
del foto az smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Prietarai @ 2012 01 28, 19:08)

Prietarai, 28 Sau 2012 - 19:08, paraĆ…ļæ½Ć„ā€”:

Prietarai, 28 Sau 2012 - 19:08, paraĆ…ļæ½Ć„ā€”:

150 temp. baisiai mazai palygint. man su sejuoju tiesintuvu ir tokia temperatura plaukai nors ir tiesus budavo, bet issipute kazkokie, neblozgantys. nepalyginsi su naujuoju

ane.. gal reik pabandyt su daugiau.. koki 180 g.gif
Papildyta:
QUOTE(Metaxa @ 2012 01 29, 01:22)

Metaxa, 29 Sau 2012 - 01:22, paraĆ…ļæ½Ć„ā€”:

Metaxa, 29 Sau 2012 - 01:22, paraĆ…ļæ½Ć„ā€”:

o plaukas storas?
mano tai plaukas labai jau storas, tai tiesinu maziausiai ant 170, bet ir tai reikia kelis kartus braukt, dabar isigudrinau 190 jungt, tai pats tas, tik aisku siek tiek greiciau braukiu per plauka ir jau antra karta tos sruogos nereikia smile.gif

o plaukas storas?

nu kad nea.. unsure.gif bent jau mano galva, tai nestora, lyginant koks buvo biggrin.gif bet turbut temp per maza.. gailinau plauku.. gal reik pabandyt su 170.. bent biggrin.gif 190 tai tikrai nedeginsiu verysad.gif gaila lotuliukas.gif nors is esmes, tai kakoj skritum, ar 150 ir kelis kartus braukau, ar ant daugiau ir 1k
Atsakyti
QUOTE(amber123 @ 2012 01 29, 00:38)

amber123, 29 Sau 2012 - 00:38, paraĆ…ļæ½Ć„ā€”:

amber123, 29 Sau 2012 - 00:38, paraĆ…ļæ½Ć„ā€”:

nu kad nea..  unsure.gif bent jau mano galva, tai nestora, lyginant koks buvo  biggrin.gif bet turbut temp per maza.. gailinau plauku.. gal reik pabandyt su 170.. bent biggrin.gif 190 tai tikrai nedeginsiu  verysad.gif gaila lotuliukas.gif nors is esmes, tai kakoj skritum, ar 150 ir kelis kartus braukau, ar ant daugiau ir 1k

nu kad nea..  unsure.gif bent jau mano galva, tai nestora, lyginant koks buvo  biggrin.gif bet turbut temp per maza.. gailinau plauku.. gal reik pabandyt su 170.. bent biggrin.gif 190 tai tikrai nedeginsiu  verysad.gif gaila lotuliukas.gif nors is esmes, tai kakoj skritum, ar 150 ir kelis kartus braukau, ar ant daugiau ir 1k

bandykit bent jau su 170, pajausit skirtuma tikrai smile.gif
nors as irgi bijojau bijojau ir galiausiai isdrisau viena karta isijungt 190 doh.gif ir ka, daug greiciau issitiesinau, rezultatas grazesnis buvo, ir, bent jau is pirmo zvilgsnio, plaukas kaip ir ant 170 neatrode ne kiek nudegintas smile.gif
tiesiog pabandykit tarkim ant dvieju galvos pusiu - vienai 150 kitai 170 ir bus aisku ar 150 per mazai ax.gif veliau galesit koki viena karta pabandyt 170 ir 190 ant skirtingu sruogu, tik aisku su 190 pirma karta atsargiai kol issitirsit situacija biggrin.gif nors manau nuo 190 iskart gali buti ragai tik visai ploniem plaukuciam, kur surisus kasyte pirsto storumo gaunasi blush2.gif

beje, butu idomu ir kitu nuomones suzinoti smile.gif as tiesinime irgi galima sakyt naujoke - mano stazas tik keli menesiai, kitos jau ne vienerius metus skaiciuoja bigsmile.gif ir galiu patarti tik is savo asmenines patirties ir nuomones, kurios yra dar gan siauros palyginti su kitomis 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Metaxa: 29 sausio 2012 - 00:49
QUOTE(Metaxa @ 2012 01 29, 01:47)

Metaxa, 29 Sau 2012 - 01:47, paraĆ…ļæ½Ć„ā€”:

Metaxa, 29 Sau 2012 - 01:47, paraĆ…ļæ½Ć„ā€”:

ik aisku su 190 pirma karta atsargiai kol issitirsit situacija biggrin.gif nors manau nuo 190 iskart gali buti ragai tik visai ploniem plaukuciam, kur surisus kasyte pirsto storumo gaunasi blush2.gif

ik aisku su 190 pirma karta atsargiai kol issitirsit situacija biggrin.gif nors manau nuo 190 iskart gali buti ragai tik visai ploniem plaukuciam, kur surisus kasyte pirsto storumo gaunasi blush2.gif

nu ne, mano gal kaip 2 pirstai.. ziurint, koki tie pirstai lotuliukas.gif bet zinok 190 ziauriai daug.. siulyciau pamazint 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo amber123: 29 sausio 2012 - 00:50
QUOTE(amber123 @ 2012 01 29, 00:49)

amber123, 29 Sau 2012 - 00:49, paraĆ…ļæ½Ć„ā€”:

amber123, 29 Sau 2012 - 00:49, paraĆ…ļæ½Ć„ā€”:

nu ne, mano gal kaip 2 pirstai.. ziurint, koki tie pirstai  lotuliukas.gif bet zinok 190 ziauriai daug.. siulyciau pamazint 4u.gif

nu ne, mano gal kaip 2 pirstai.. ziurint, koki tie pirstai  lotuliukas.gif bet zinok 190 ziauriai daug.. siulyciau pamazint 4u.gif

manau kad mano plaukui jie gerai tie 190, nes tikrai labai storas pats plaukas smile.gif ir braukiu per sruoga greiciau nei 170 ir tik vieno karto pakanka smile.gif mano nuomone tokia, kad tarp laipsniu skirtumas ne toks jau ir didelis, bet per ta pati plauka maziau kartu znyples pereina ir del to plaukui yra geriau smile.gif ax.gif

beje, siandien buvau marijampoles naujojoj krinonoj, tai nusipirkau ir as tiesinimui priemone, nes visom grozio prekem ten -15proc bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Metaxa: 29 sausio 2012 - 01:08
QUOTE(Metaxa @ 2012 01 29, 01:59)

Metaxa, 29 Sau 2012 - 01:59, paraĆ…ļæ½Ć„ā€”:

Metaxa, 29 Sau 2012 - 01:59, paraĆ…ļæ½Ć„ā€”:

beje, siandien buvau marijampoles naujojoj krinonoj, tai nusipirkau ir as tiesinimui priemone, nes visom grozio prekem ten -150proc bigsmile.gif

beje, siandien buvau marijampoles naujojoj krinonoj, tai nusipirkau ir as tiesinimui priemone, nes visom grozio prekem ten -150proc bigsmile.gif

blink.gif oho kokia nuolaida.. lotuliukas.gif lotuliukas.gif tongue.gif
Atsakyti
doh.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
istaisiau jau klaida biggrin.gif visgi tik 15 lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Metaxa @ 2012 01 29, 02:09)

Metaxa, 29 Sau 2012 - 02:09, paraĆ…ļæ½Ć„ā€”:

Metaxa, 29 Sau 2012 - 02:09, paraĆ…ļæ½Ć„ā€”:

doh.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
istaisiau jau klaida biggrin.gif visgi tik 15  lotuliukas.gif

doh.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
istaisiau jau klaida biggrin.gif visgi tik 15  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif gerai cia.. kokia priemone pirkai?
Atsakyti