QUOTE(Girl_not4_you @ 2012 01 18, 12:21)
Na būtų įdomu pabandyt tiesintuvą su jonais, nes manasis be jų. Bet turiu naują džiovintuvą su jais ( Babyliss firmos), tai aš jonų poveikio nejaučiu, nors man irgi sakė, kad mažiau elektrinsis plaukai, žvilgesio daugiau bus
Dar kažkada pažįstamas fizikas moksliškai bandė išaiškin, kad čia daugiau reklaminis trukas... tai vat ir įdomu kaip iš tikrųjų yra
kaip jau ir minėjo, čia kaip kam
jeigu plaukui jo nereikia, ir be jonų toks plaukas kaip būtų su jonais, tai ir skirtumo nesijaučia
aš turiu džiovintuvą su jonais, po pirmo karto aišku poveikio nepajutau, pasijautė maždaug o savaitės, tai dabar net vasarą negaliu plaukų nedžiovint, leist patiem išdžiūt, turiu bent truputį prapūsti su jonais, nors ir vėsiu oru
mano plaukai yra ilgi, jų labai daug ir jie labai stori, visada beprotiškai pučiasi, anksčiau vargdavau nuo elektrinimosi labai, neidavo net megztinio apsirengt nesuelektrinus plaukų, gal dėl to aš ir jaučiu skirtumą kad prieš tai turėjau labai problematiškus plaukus
paskui ir mama nusipirko džiovintuvą su jonais, irgi po savaitės grižus pas ją išgirdau labai teigiamų atsiliepimų, nes ir ji jau daug metų kovojo su nepaklusniais pasipūtusiais "šiaudais"