QUOTE(symaland @ 2015 03 18, 12:55)
Kiek matau cia forumuose labiausiai isgirtas Babyliss. [...] babyliss Multistyler - MS21E
Apie tokius tiesintuvus-hibridus nieko nežinau (bijočiau, kad tokie universalai blogai atliks visas funkcijas), bet atkreipkite dėmesį, kad Babyliss Pro ir Babyliss Paris yra kiek skirtingų klasių gaminiai.

Bent jau anksčiau Babyliss Paris (t.y. jais prekiauja prekybos centruose, eilinėse buitinės technikos parduotuvėse ir pan.) būdavo labai vidutiniškos kokybės gaminiai.
O mano GHD tiesintuvas irgi mirė, krito iš aukštai, nebekaista ir nebeapsimoka taisyti. Pliusai tie, kad tikrai gerai tiesino ir plokštelės gerai slydo per plaukus. Didelis minusas man - nesireguliuojanti temperatūra. Gamintojas sako, kad optimali, o man kartais norėdavosi žemesnės, ypač kai tiesindavau tik kažkurią plaukų dalį. Nemanau, kad vertas savo kainos.
Renkuosi naują, kriterijai tie patys - kad braukiant nekliūtų už plaukų ir reguliuotųsi temperatūra. Visokiais jonais ir kitais stebuklais ir čia netikiu, o plokštelės svarbu, kad būtų ne metalinės. Bet kažin, ar tokias šiais laikais išvis dar parduoda. Anksčiau į pigesnius įtariai žiūrėjau būtent dėl to, kad plokštės labai kliūdavo už plaukų. Išbandžiau pas draugę Remington (lyg ir
tokį, bet kaina čia kažkokia didoka), ir paliko labai gerą įspūdį.

Aišku, gal panaudojus namuose daugiau pradėtų atrodyti kitaip, bet kol kas svarstau į plaukų tiesintuvą daug pinigų nebekišti.