Įkraunama...
Įkraunama...

Plaukų tiesintuvai

QUOTE(erborista @ 2014 07 17, 10:53)
As ilga laika naudojau Babyliss prof. serijos tiesintuva, paskui GHD i dabar nusipirkau Cloud 9 Original Iron. Pats nerealiausias! Neisivaizduoju kaip anksciau tiesindavau. Istiesina greitai, plaukai nebuna nusvile, o tiesiog svelniai istiesinti, prie 150'C padaro tiek, kiek nei vienas aukstoj temp. neistiesina. Daiktas brangus, bet rekomenduoju. Pati pirkau, nes paskaiciau daug daug geru atsiliepimu is profesionalu. Rinkausi tarp Cloud 9 ir GHD eclipse. Nugalejo sis, nors kainos ju labai panasios.

Kur pirkai, kiek mokėjai ir ar su juo galima/patogu pasukti/paraityti/padaryti banguotus plaukus?
Ačiū 4u.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Adera777 @ 2014 07 17, 13:01)
Kur pirkai, kiek mokėjai ir ar su juo galima/patogu pasukti/paraityti/padaryti banguotus plaukus?
Ačiū  4u.gif  smile.gif

Pirkau amazon.co.uk, mokejau 100 svaru, tai litais apie 400 turbut gaunasi. Bet turint omeny, kad babyliss kainuoja irgi gerus 200-300, tai man visai negaila. Galima ir labai graziai susuka, viena karta bandziau, bet tikrai patiko smile.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif , užmačiau maximoj vidal sassoon firmos tiesintuvą, 100 Lt, aprašymas geras, bet kaip pati firma kažin, nes man niekas patarti negalėjo smile.gif ?
Atsakyti
Sveikos,

ziurinejuosi plauku tiesintuvus ax.gif iki siol nei turejau toki daikta, nei jais domejausi. Mano plaukai ilgi, iki liemens, postoriai, linke banguotis, o kuo trumpesni, tuo daugiau nepaklusnus ir banguojasi. Is esmes tiesintuvo uzsimaniau, nes noriu nusikirpti grifka, o be tiesintuvo ji bus visa susibangavusi, todel noreciau "neprasauti pro sali" ir issirinkti sau tinkanti. Tiesintuvui galiu skirti iki 200lt, uzkliuvo sie modeliai http://www.krinona.l...p...196&lang=lt , http://www.krinona.l...p...815&lang=lt arba http://www.krinona.l...p...275&lang=lt. Bet net nenutuokiu ar kuris butu tinkamas mano plaukams. Skaiciau sia tema, bet jau visiskai pasimeciau tarp parametru. Zinau, tik kad storesniems plaukams ir plokstes storesnes turi buti blush2.gif gal galetumet pakomentuoti ar parekomenduoti, koks labiau tiktu mano tipo plaukams? ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo wikne: 21 rugsėjo 2014 - 14:01
Drauge vakar darbui GHD znyples nusipirko, 185 C'. Pardaveja labai faina pasitaike, paaiskino, kaip naudoti, nes ir as susidomejau, smile.gif pasirodo su jom dar 50 skirtingu sukuosenu galima padaryt, 1000 sensoriu, uztikrinanciu vienoda temperatura visa tiesinimo laika, net labai ilga plauka tiesinant. Pabandem ant mano silpno plauko, tai labai svelniai istiesino. Kirpejos labai nebrangiai nusiperka jas, istikro paprastos nekokybiskos tiek pat kainuoja, o cia dar 2 metai garantija. Noriu ir as tokiu. Bet labai jau issileidom vakar... biggrin.gif
Atsakyti
ieškau tikrai gero plaukų tiesintuvo. Kaina ne esminis rodiklis, bet turėtų būti adekvati. Plaukai ploni-vidutiniai, ilgi. Aktualu, kad kuo mažiau žalotų plauką ir t.t. Danga kiek skaičiau geriausia tokiam plaukui keramika+titanas g.gif Ką patartumėt?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tursi: 28 rugsėjo 2014 - 02:06
QUOTE(tursi @ 2014 09 28, 03:05)
ieškau tikrai gero plaukų tiesintuvo. Kaina ne esminis rodiklis, bet turėtų būti adekvati. Plaukai ploni-vidutiniai, ilgi. Aktualu, kad kuo mažiau žalotų plauką ir t.t. Danga kiek skaičiau geriausia tokiam plaukui keramika+titanas g.gif Ką patartumėt?

Meginkit cia ziuret beauty-sp.lt Man tiesino drauge su GHD eclipse, plaukas mano dazytas juodai, poto su chna maisyta su kitom zolem, o veliau perejau i blondine smile.gif Dar po nestumo nusilpes, nemazai plauku sslinko, tai gi isvis bijojai liestis tiesintuvu prie plauku, bet zinokit, tikrai superinis daiktas, nera ka lygint su kitais... Ir apsaugines priemones GHD tikrai savo funkcija atlieka.
Atsakyti
QUOTE(wikne @ 2014 09 21, 13:57)
Sveikos,

ziurinejuosi plauku tiesintuvus  ax.gif  iki siol nei turejau toki daikta, nei jais domejausi. Mano plaukai ilgi, iki liemens, postoriai, linke banguotis, o kuo trumpesni, tuo daugiau nepaklusnus ir banguojasi. Is esmes tiesintuvo uzsimaniau, nes noriu nusikirpti grifka, o be tiesintuvo ji bus visa susibangavusi, todel noreciau "neprasauti pro sali" ir issirinkti sau tinkanti. Tiesintuvui galiu skirti iki 200lt, uzkliuvo sie modeliai http://www.krinona.l...p...196&lang=lt , http://www.krinona.l...p...815&lang=lt arba http://www.krinona.l...p...275&lang=lt. Bet net nenutuokiu ar kuris butu tinkamas mano plaukams. Skaiciau sia tema, bet jau visiskai pasimeciau tarp parametru. Zinau, tik kad storesniems plaukams ir plokstes storesnes turi buti  blush2.gif  gal galetumet pakomentuoti ar parekomenduoti, koks labiau tiktu mano tipo plaukams?  ax.gif

Sveiki, siūlyčiau nedaryti klaidos ir nekirpti grifkos, jei plaukai pučiasi, banguojasi, tikrai prasikeiksit ir pasigailėsit, ypač rudenėjant, oras drėgnas, dar sunkiau bus...
Atsakyti
QUOTE(lambrusco @ 2014 09 28, 15:28)
Sveiki, siūlyčiau nedaryti klaidos ir nekirpti grifkos, jei plaukai pučiasi, banguojasi, tikrai prasikeiksit ir pasigailėsit, ypač rudenėjant, oras drėgnas, dar sunkiau bus...

Plaukai nesipucia, tik banguojasi. Kazkada paauglysteje buvau nusikirpusi, tai taip, dregnu oru budavo sunku susitvarkyti, juokingai atrodydavau biggrin.gif bet tada ir apie tiesintuvus negalvojau dar...o dabar pamasciau, kad su tiesintuvu patiesinciau, dar kokia formavimo priemone panaudociau ir gal visai laikytu tiesia grifka g.gif
Atsakyti
QUOTE(naistra @ 2014 09 28, 12:25)
Meginkit cia ziuret beauty-sp.lt   Man tiesino drauge su GHD eclipse, plaukas mano dazytas juodai, poto su chna maisyta su kitom zolem, o veliau perejau i blondine smile.gif Dar po nestumo nusilpes, nemazai plauku sslinko, tai gi isvis bijojai liestis tiesintuvu prie plauku, bet zinokit, tikrai superinis daiktas, nera ka lygint su kitais... Ir apsaugines priemones GHD tikrai savo funkcija atlieka.

Nesiulau sau jokiais budais pirkti GHD, perka tos kurios nezino, nesaugo savo plauku, ir meto pinigus... Visu pirma Ghd ploksteles net neaisku is ko jos padarytos, visu antra ju atstovybeje paprasiau nors viena pranasuma pasakyti uz kitus tiesintuvus buvo pasakyta, Zinomumu pranasios;))) o didziausias blogis, kad temperatura visada 185 laips, kam to reikia, deginti plauka? Jei plaukai daugumoj issitiesina ir prie 160 laips, kaikuriom aisku gali siek tiek daugiau reiketi temp. Neveltui jas naudoja kirpejai, kad su 185 laipsniais istiesintu plauka ir nezaistu , kam kokia temp tinkama, tiesina kad 100% butu rezultatas, o esme tokia, kad ir su bet kokiu paemus ir bliekiniu tiesintuvu prie tokios temp aukstos plaukai issitiesins. Tai come on, nejau negaila savu jums plauku, logiskai mastykit!!!
Atsakyti
QUOTE(*Plunksnyte* @ 2014 09 30, 11:48)
Nesiulau sau jokiais budais pirkti GHD, perka tos kurios nezino, nesaugo savo plauku, ir meto pinigus... Visu pirma Ghd ploksteles net neaisku is ko jos padarytos, visu antra ju atstovybeje paprasiau nors viena pranasuma pasakyti uz kitus tiesintuvus buvo pasakyta, Zinomumu pranasios;))) o didziausias blogis, kad temperatura visada 185 laips, kam to reikia, deginti plauka? Jei plaukai daugumoj issitiesina ir prie 160 laips, kaikuriom aisku gali siek tiek daugiau reiketi temp. Neveltui jas naudoja kirpejai, kad su 185 laipsniais istiesintu plauka ir nezaistu , kam kokia temp tinkama, tiesina kad 100% butu rezultatas, o esme tokia, kad ir su bet kokiu paemus ir bliekiniu tiesintuvu prie tokios temp aukstos plaukai issitiesins. Tai come on, nejau negaila savu jums plauku, logiskai mastykit!!!

Idomus pardevejos atsakymas:))

Kai plaukui 185 jau kritine riba, tai ir 160 neverta tiesinti, bus blogai, o jei issitiesina naudojant mazesne temperatura, tai gal vertetu ismokti su fenu tiesinti.
Apsauga reikia naudoti tiek prie 160, tiek prie 185, tai kad nezinau ar verta moketi uz silpnesni.
Man tai ne vien del patogumo ir aukstos pastovios temperaturos patiko, bet del to kad slidus, visai kitaip eina per plauka. Mano plaukai silpni, isvis nezinau ar reiketu prie ju piestis tokiais irankiais, smile.gif bet leidau draugei pabandyt ir galvoju, kad visai noreciau pati tokio, tik daznai nesitiesinsiu, tai truputi dvejoju, nezinau ar apskritai noriu isleisti pinigus tiesintuvui.. biggrin.gif Galiu juk karts nuo karto nemokamai su GHD issitiesinti. biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo naistra: 30 rugsėjo 2014 - 13:11
QUOTE(naistra @ 2014 09 30, 13:10)
Idomus pardevejos atsakymas:))

Kai plaukui 185 jau kritine riba, tai ir 160 neverta tiesinti, bus blogai, o jei issitiesina naudojant mazesne temperatura, tai gal vertetu ismokti su fenu tiesinti.
Apsauga reikia naudoti tiek prie 160, tiek prie 185, tai kad nezinau ar verta moketi uz silpnesni.
Man tai ne vien del patogumo ir aukstos pastovios temperaturos patiko, bet del to kad slidus, visai kitaip eina per plauka. Mano plaukai silpni, isvis nezinau ar reiketu prie ju piestis tokiais irankiais, smile.gif bet leidau draugei pabandyt ir galvoju,  kad visai noreciau pati tokio, tik daznai nesitiesinsiu, tai truputi dvejoju, nezinau ar apskritai noriu isleisti pinigus tiesintuvui.. biggrin.gif  Galiu juk karts nuo karto nemokamai su GHD issitiesinti.  biggrin.gif

Kad ir kaip tiesinsi su fenu, tobulo rezultato nebus kaip su tiesintuvu, neveltui jis ir yra toks daiktas, dabar nebera isvis turbut tiesintuvu su zema temp, bet uztai dabar praktiskai visi geri yra su reguliuojama temp, kad nedegint plauku ant max, ir nano titanines ploksteles visos gerai slysta;))
Atsakyti