Įkraunama...
Įkraunama...

Plaukų tiesintuvai

smile.gif Šypsenėlė (:+2013 11 17, 19:54-->
QUOTE(smile.gif Šypsenėlė (: @ 2013 11 17, 19:54)
Sveikutes 4u.gif ,norejau paklausti(gal ir nelabai i tema,bet vis tiek prie to paties),-pries tiesindavos plaukus,jus kazkokia papildoma priemone naudojat plaukams?,Gal galit patart kokia? Nusipirkau tiesintuva,bet dabar susirupinau plauku apsauga..

Nepadeda tos tiesinimo priemones, ten alkoholio pagrindu jos visos sudarytos, svarbu pasirinkt zema temperatura, kad nenudegintu. Bet jei nudega, tai issiplovus plaukus nelieka to apdegusiu plauku efekto.
Atsakyti
QUOTE(forestberry @ 2013 12 19, 17:48)
Nepadeda tos tiesinimo priemones, ten alkoholio pagrindu jos visos sudarytos, svarbu pasirinkt zema temperatura, kad nenudegintu. Bet jei nudega, tai issiplovus plaukus nelieka to apdegusiu plauku efekto.

Na tik jau doh.gif Patiesinkite metus laiko kasdien plaukus be jokių apsaugų nuo karščio ir su, tada pamatysite skirtumą mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos drinks_cheers.gif nusipirkau nauja tiesintuva.. Kadangi tenka dazniau patiesint, pasukt, tai nusprendziau nusipirkti rimtesni smile.gif Babyliss Pro nusipirkau.. ir iskilo kls.. Ar jum laikosi garbanos, padarytos tiesintuvu, jei nepurskiat lako? 4u.gif Reiktu man kokios priemones, kuri tiktu nuo karscio, bet tuo paciu ir turetu fiksuojamu f-ju... buvo labai gera Wella firmos, bet neber jau verysad.gif
Sita nusipirkau:
http://www.krinona.l...p...572&lang=lt
Atsakyti
QUOTE(amberr. @ 2013 12 19, 22:14)
Sveikos  drinks_cheers.gif nusipirkau nauja tiesintuva.. Kadangi tenka dazniau patiesint, pasukt, tai nusprendziau nusipirkti rimtesni  smile.gif Babyliss Pro nusipirkau.. ir iskilo kls.. Ar jum laikosi garbanos, padarytos tiesintuvu, jei nepurskiat lako? 4u.gif Reiktu man kokios priemones, kuri tiktu nuo karscio, bet tuo paciu ir turetu fiksuojamu f-ju... buvo labai gera Wella firmos, bet neber jau  verysad.gif
Sita nusipirkau:
http://www.krinona.l...p...572&lang=lt

Amberr parašykit atsiliepimą apie šį tiesintuvą, vis renkuos iš Babyliss ir neišsirenku blush2.gif
Atsakyti
Nusiprkau si tiesintuva http://www.krinona.l...p...737&lang=lt
Po pirmo tiesinimo jis man nepatiko.Nesakau kad blogas,bet gal tiesiog netinka mano plaukams(Priauginti) arba nemoku juo naudotis.Kazkoks idomus slydimas,o kai prieinu prie galiuku tai pesa ir taip traksi,ceza. Kaip jis jums,ka galite pasakyti,pasilikti prie jo ar rinktis kita?
Kaina man nera labai didele esme,zinoma 500lt nemokeciau,bet iki kokiu 350 tai galiu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jurgin@: 20 gruodžio 2013 - 19:29
QUOTE(Jurgin@ @ 2013 12 20, 20:27)
Nusiprkau si tiesintuva http://www.krinona.l...p...737&lang=lt
Po pirmo tiesinimo jis man nepatiko.Nesakau kad blogas,bet gal tiesiog netinka mano plaukams(Priauginti) arba nemoku juo naudotis.Kazkoks idomus slydimas,o kai prieinu prie galiuku tai pesa ir taip traksi,ceza. Kaip jis jums,ka galite pasakyti,pasilikti prie jo ar rinktis kita?
Kaina man nera labai didele esme,zinoma 500lt nemokeciau,bet iki kokiu 350 tai galiu smile.gif

Keista.. cia tokas kaip mano, tik jusu su ventiliacija biggrin.gif Gal pries tai kazkokia priemone dedat ir del jos kliuna.. jei su laku pvz ji yra g.gif aaaa.. pas jus priaugintas plaukas? Tai gal turi tada taip but.. g.gif
Atsakyti
QUOTE(amberr. @ 2013 12 20, 21:46)
Keista.. cia tokas kaip mano, tik  jusu su ventiliacija  biggrin.gif Gal pries tai kazkokia priemone dedat ir del jos kliuna.. jei su  laku pvz ji yra  g.gif aaaa.. pas jus priaugintas plaukas? Tai gal turi tada taip but..  g.gif

Tos skylutes garams iseiti jei tiesinami slapi/dregni plaukai.Tiesinau issiplovus sausus plaukus supurkstus tiesinimo priemone. Pries tai tiesinau su suntachi znyplem,viskas good,jokio pesimo plauko.Issitiesinau su siom,paskui kad ir su saltom idomumo delei perbraukiau su savo senom,nu viskas ok,tai taip ir nesuprantu.Baisiai mastau ka daryt,ar vaziuot keistis i kitas(neapsisprendziau kurias imti 3modelius ziurejau). Parduotuvej kiek perbraukiau tai buvo jos man gerai,o vat kai jau reikejo visus plaukus normaliai tiesinti ir kazkoks snipstas gavosi.Tiesina graziai,bet tas slydimas man kazkoks mistinis.
Atsakyti
QUOTE(Jurgin@ @ 2013 12 20, 21:20)
Tos skylutes garams iseiti jei tiesinami slapi/dregni plaukai.Tiesinau issiplovus sausus plaukus supurkstus tiesinimo priemone. Pries tai tiesinau su suntachi znyplem,viskas good,jokio pesimo plauko.Issitiesinau su siom,paskui kad ir su saltom idomumo delei perbraukiau su savo senom,nu viskas ok,tai taip ir nesuprantu.Baisiai mastau ka daryt,ar vaziuot keistis i kitas(neapsisprendziau kurias imti 3modelius ziurejau). Parduotuvej kiek perbraukiau tai buvo jos man gerai,o vat kai jau reikejo visus plaukus normaliai tiesinti ir kazkoks snipstas gavosi.Tiesina graziai,bet tas slydimas man kazkoks mistinis.

Aš irgi tokį pat esu įsigijusi, bet kadangi čia mano pirmasis tiesintuvas, tai negaliu su niekuo palyginti. Slydimas man patinka, o papešioja tik tuos plaukų galiukus, kur plaukas nesveikas (ten, kur kažkada dažydavau šviesia spalva), nes galiukai ten jau nekokie. Kur sveikas plaukas, ten nepešioja galiukų.
Atsakyti
QUOTE(Lyanna @ 2013 12 26, 02:24)
Aš irgi tokį pat esu įsigijusi, bet kadangi čia mano pirmasis tiesintuvas, tai negaliu su niekuo palyginti. Slydimas man patinka, o papešioja tik tuos plaukų galiukus, kur plaukas nesveikas (ten, kur kažkada dažydavau šviesia spalva), nes galiukai ten jau nekokie. Kur sveikas plaukas, ten nepešioja galiukų.

Pakeitem i kitas to pacio modelio(is sales) tas kurias as buvau pasiemusi sake sius i gamykla,nes pasitaiko brokas. Si karta tiesinau dregnus plaukus tai kaip sako taip ir iseina garas per tas skylutes,kad ale plaukui maziau kenktu. Istiesino isties neblogai(palyginus,kad mano priauginti plaukai ne nenuostabiausios kokybes). Vel gi ziurejau kitas znyples storesnes ir sunkesnes,jos senesnio leidimo,minusas,kad storos,pliusas,kad tik vieninteles turi jonu neutralizatoriu,bet tipo patikono,kad tos kurias buvau emusi yra idealios namu reikmems.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jurgin@: 26 gruodžio 2013 - 01:42
O aš paėmiau ir nepagailėjau pinigų ant gero tiesintuvo, nusipirkau AMIKA ir tikrai nesigailiu. Nebedeginu taip plaukų kaip anksčiau su piguliu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Honey @ 2013 11 13, 00:52)
parašykit atsiliepimą ilgiau panaudojusi  4u.gif dabar turiu ghd, labai gerai atitarnavo, tačiau po beveik 5 metų jau reiktų pakeitimo smile.gif

As irgi turiu GHD matau jau mirsta jis man, nebekaista, bet negaliu skustis irgi atitarnavo 5 metelius! Turejau sita:
http://www.ghdhair.c...eners_sub_level

Dabar ziuriuosi irgi nauja, sakau paskaitinesiu jusu temute.
Kol veike anas, sakau gal patobulejo kas nors, gal kazka naujo rasiu.
Nusiziurejau sita: http://www.ghdhair.c...-eclipse-styler
Atsakyti
QUOTE(Jurgin@ @ 2013 12 26, 01:39)
Pakeitem i kitas  to pacio modelio(is sales) tas kurias as buvau pasiemusi sake sius i gamykla,nes pasitaiko brokas. Si karta tiesinau dregnus plaukus tai kaip sako taip ir iseina garas per tas skylutes,kad ale plaukui maziau kenktu. Istiesino isties neblogai(palyginus,kad mano priauginti plaukai ne nenuostabiausios kokybes). Vel gi ziurejau kitas znyples storesnes ir sunkesnes,jos senesnio leidimo,minusas,kad storos,pliusas,kad tik vieninteles turi jonu neutralizatoriu,bet tipo patikono,kad tos kurias buvau emusi yra idealios namu reikmems.

Jurgin@, o ar bandėte vėliau dar sausus plaukus su juo tiesinti? Ar buvo pešimas pakeitus tiesintuvą?
Atsakyti