QUOTE(amber123 @ 2012 01 12, 18:23)
ir kainytes kokios neblogos

kuri modeliuka konkreciai turejot gal imestumet nuorodele? mano atveju tai situacija tokia, kad as PLANUOJU tiesint kuo reciau, bet labai BIJAU, kad taip patiks, kad tie 2k i men isaugs iki 20..

nea.. max 1k i sav butu..jau cia max.. o per kiek laiko jum nusitryne ta keramika?
As naudojau sita:
http://www.krinona.l...p...651&lang=lt
Man nusitryne gal per 1,5 metu, bet pastovaus naudojimo, kas antra diena mazdaug.Be to svarbu netieinti pripurskus lako, ar zele kokios ant plauku, nes tiesintuvas iskart gadinasi. Galima tiesinti tik su specialiom priemonem skirtom tiesinimui, ar apsauganciom nuo karscio.
Papildyta:
QUOTE(Prietarai @ 2012 01 12, 21:41)
nu jau jonai tai kazi ka daro, iki siol laikaus nuomones kad tai tik pramanai

ember, imk tu babyliss kelis litus pridejus, bent zinosi, koki daikta gausi, juk kad ir retai tie plaukai tiesinami, bet norisi gera daikta turet siaip ar taip juk yra skirtumas ar degini plauka retai ar ne

ir keistas Metaxos pasakymas, jog tiesina karta i savaite ir tai yra retai. cia daznai skaitos, retai yra karta i menesi
Visiskai pritariu. Pas mane buvo su jonais irgi tiesintuvas, specialiai pabandziau viena galvos puse islyginti su jonais, kita be. JOKIO skirtumo

bandziau ne karta.
Papildyta:
QUOTE(*Black kitty* @ 2012 01 12, 22:56)
o kaip gerai, kad plonu plauku seimininke atsake, aciu

tiesiog tie pasipute galai pribaige mane ir be tiesintuvo visai ne kas gaunas

tai viskas - pirksiu

paskaicius temele, tai irgi noreciau prie Babyliss apsistot.
Na as tai nesiulyciau vien ties babyliss apsistoti, yra ir kitu geru firmu

Jums siulau tiesiog nueiti i Cascada ir pasibandyti ivairius tiesintuvus. Tada bus lengviau apsispresti