http://www.krinona.l...p...271&lang=lt
Norėčiau nuomonę išgirsti apie šį tiesintuvą, nes kiek pažiūrėjau keraminės plokštės ir nebrangus.
Tiesinu kiekviena diena kirpčiukus,
QUOTE(vysnea @ 2012 06 26, 21:59)
Aš nelabai noriu tikėti, kad net ant 230 jis Jums nelabai gerai ištiesina Nebent ant 150 laipsnių tiesinat, bet tai tada jau čia ne tiesintuvo problema, kad ir kokį turėsit jeigu šitas ant 150 prastai ištiesina tai su kitais tas pats bus. Reikia aukštesnės temperatūros
Sorry, bet as savo plonu plauku ant 230 tikrai netiesinsiu kad jie ir garbanoti, bet ploni... jei geras tiesintuvas ir ant 170 kaip uoga turetu eit tai jei tik temperaturoje esme, tai nusiperkam uz 20lt tiesintuva, kurio temp daeina iki bent 200 ir turesim rezultata kaip su tiesintuvu uz 200lt ? suprasciau storam, garbanotam plaukui tokia temperatura, bet kad 230 temp reik ploniem, kad ir besisukantiem plaukam, tai cia nesamone ir beja plauku putimosi tie jonai nenuima.. bent jau man
QUOTE(amber123 @ 2012 07 15, 15:47)
Sorry, bet as savo plonu plauku ant 230 tikrai netiesinsiu kad jie ir garbanoti, bet ploni... jei geras tiesintuvas ir ant 170 kaip uoga turetu eit tai jei tik temperaturoje esme, tai nusiperkam uz 20lt tiesintuva, kurio temp daeina iki bent 200 ir turesim rezultata kaip su tiesintuvu uz 200lt ? suprasciau storam, garbanotam plaukui tokia temperatura, bet kad 230 temp reik ploniem, kad ir besisukantiem plaukam, tai cia nesamone ir beja plauku putimosi tie jonai nenuima.. bent jau man
aš irgi jokio skirtumo su jonais nematau, nors jau 3-4 mėn su jais naudoju.
beje, vieną kartą be jonų draugės naudojau, tai net gražiau gavosi. bet čia gal ir nuo plauko priklauso. nžn
QUOTE(arbataa @ 2012 07 15, 18:06)
aš irgi jokio skirtumo su jonais nematau, nors jau 3-4 mėn su jais naudoju.
beje, vieną kartą be jonų draugės naudojau, tai net gražiau gavosi. bet čia gal ir nuo plauko priklauso. nžn
Ne, tai taip aisku bet ta prasme daugiau trb padetu besipuciantiems plaukams naudojamos tam tikros priemones, nei tie jonai.. deja man labai tiko Londa ar Wella dabar galvoju toks purskalas.. istiesinus plaukam nei lietus nebuvo baisus niekas
http://www.krinona.l...p...793&lang=lt
ar verta moketi uz si plauku tiesintuva tokia kaina?
ir ar labai prastesnis butu sis tiesintuvas http://www.krinona.l...p...815&lang=lt nes kainos skirtumas akivaizdus
ar verta moketi uz si plauku tiesintuva tokia kaina?
ir ar labai prastesnis butu sis tiesintuvas http://www.krinona.l...p...815&lang=lt nes kainos skirtumas akivaizdus
Gal turit kurį nors iš šių? Kuris labiau tiktų tiesinti garbanotus, besipučiančius plaukus? Antrasis gal nelabai, nes siauras
Suntachi AT-22028:
Babyliss BAB2072E:
Suntachi AT-22028:
Babyliss BAB2072E:
Ir dar apie šį galvoju, Suntachi AT-01S KERATINER:
Help!
Help!
Merginos, patarkit del tiesintuvo, skaiciau tema, bet taip ir neissirinkau Noreciau pilnai keramikinio, su jonais, jei sakot, kad taip geriau. Kokios firmos geri? As gyvenu jav, buvau nusipirkus GHD, kainavo 148 $, pasirode brangu, nes tenaudoju per pora menesiu maximum karta, tai ir grazinau. O dbr taip ir neissirenku
QUOTE(cikada7 @ 2012 08 10, 21:26)
Merginos, patarkit del tiesintuvo, skaiciau tema, bet taip ir neissirinkau Noreciau pilnai keramikinio, su jonais, jei sakot, kad taip geriau. Kokios firmos geri? As gyvenu jav, buvau nusipirkus GHD, kainavo 148 $, pasirode brangu, nes tenaudoju per pora menesiu maximum karta, tai ir grazinau. O dbr taip ir neissirenku
GHD uz 148$ ? tai kad nebrangu dabar kaip tik butent i GHD zvalgaus, jie uk 120£ kainuoja ) gauciau uz 148$ is kur nors tai apie jokius grazinimus negalvociau )) nzn kaip del to gerumo, bet uk jie kiek domejaus labiausia vertinami...
QUOTE(ultra24 @ 2012 08 12, 00:20)
GHD uz 148$ ? tai kad nebrangu dabar kaip tik butent i GHD zvalgaus, jie uk 120£ kainuoja ) gauciau uz 148$ is kur nors tai apie jokius grazinimus negalvociau )) nzn kaip del to gerumo, bet uk jie kiek domejaus labiausia vertinami...
As pirkau su nuolaidu kortele kirpejoms.Tai va, drauge kirpeja "sumarudino" mane , kad brangu:oh Kai grazinau, is kart pardaveja sau pasiliko, sako kaina gera, tai pasiimsiu sau. Reiks tada dar uzsukt i ta parduotuve, gal dar bus uz gera kaina. As daznai nenaudoju, tai pagalvojau, kad jei tik retkarciais ir turet vien padeta uz tokia kaina...
Sakykit, kuo geriau/blogiau tos "stiklo-keramikinės kaitinimo plokštelės"? Niekad su "stiklo" nesusidūriau Koks skirtumas tarp jų ir tiesiog paprastų keramikinių?
Konkrečiai kalbu apie šį tiesintuvą (jei kas nors tokį turit ir galėtumėt pakomentuoti - būtų išvis super):
Konkrečiai kalbu apie šį tiesintuvą (jei kas nors tokį turit ir galėtumėt pakomentuoti - būtų išvis super):
Sveiiikos, nors skaičiau temą, bet reikia patarimo
niekada netiesinau plaukų, jie tiesūs kaip stygos, bet paskutiniu metu pradėjo lyg pūstis.. Ne tai, kad pūstis, bet matau, kad auga nauji plaukučiai (rudenį labai slinko) ir tiesiog per visą ilgį daug daug styro trumpučių plaukučių (plaukai ilgi, iki juosmens kažkur).. Nemoku paaiškint, bet atrodo kaip lengvas pasupūtimas.. Sugalvojau, kad reikia man tiesintuvo, karts nuo karto prabraukti Kokį patartumėt rinktis ir taip tiesiems plaukams? Jie nei stori, nei ploni, normalūs, tiesūs plaukai, bet reikia tokio lengvo "išlyginimo" efekto
niekada netiesinau plaukų, jie tiesūs kaip stygos, bet paskutiniu metu pradėjo lyg pūstis.. Ne tai, kad pūstis, bet matau, kad auga nauji plaukučiai (rudenį labai slinko) ir tiesiog per visą ilgį daug daug styro trumpučių plaukučių (plaukai ilgi, iki juosmens kažkur).. Nemoku paaiškint, bet atrodo kaip lengvas pasupūtimas.. Sugalvojau, kad reikia man tiesintuvo, karts nuo karto prabraukti Kokį patartumėt rinktis ir taip tiesiems plaukams? Jie nei stori, nei ploni, normalūs, tiesūs plaukai, bet reikia tokio lengvo "išlyginimo" efekto