Įkraunama...
Įkraunama...

Plaukų tiesintuvai

QUOTE(eglytelyte @ 2012 04 26, 09:39)
Sveikos,
Nusprendžiau ir aš įsigyti plaukų tiesintuvą. Perskaičiau temą ir matau visos labai jau giriat tuos Babyliss. Kadangi mano plaukai yra daugmaž tiesūs tik besisukantys į visas puses ir pasipūtę tai man reikia paprasto tiesintuvo, su kuriuo dar būtų galima ir pagarbanoti plaukus. Peržiūrėjau tuos Babyliss'us - su garais atkrenta (per daug terliojimosi su tais geliais), kiti daugmaž panašūs tik vienam daugiau visokių navarotų (padėkliukai, pirštinės, šukos ir pan., kurių man kaip ir nereikia), kituose be nieko. Taigi apsistojau ties paprasčiausiu variantu:
Šituo
Gal kas turit tokias galėtų pakomentuoti ar jos lyginimo prasme labai skiriasi nuo tų kurios kainuo ja virš 200 lt? Ar su jom galima garbanoti plaukus?
Ir dar ar tikrai tos Babyliss labai skiriasi nuo kitų (pvz Philips) ar čia daugiau mokama už pavadinimą?
Ačiū  4u.gif

Asmeniškai man tai issitiesinus su philips plaukai neatrodydavo taip kaip su babyliss. Jei ziurit i philips, geriau rinkites WIK firmos, nes ju yra nebrangiu ir tikrai neblogu smile.gif
Su be kokiu tiesintuvu imanoma sugarbanoti plaukus, tik reikia daug pastangu kad ismokti smile.gif Tam yra youtube.. 4u.gif
Atsakyti
Sia savaite maximose dar bus akcija visokiems plauku prieziuros prietaisams 30% nuolaida, suprantu, kad kokybe ne tokia kaip is mediniu suku/kroninos ir t.t., bet ar labai blogas sis tiesintuvas http://www.babyliss....hteners/st226e/ ? ziurinejau brangesnius is parduotuviu pirkti, bet va pamaciau, kad akcija, o as tik retkarciais tiesinciau, tai gal nepagadintu plauku labai sitas? ar vis del to geriau pirkti is kitur? smile.gif
Atsakyti
merginos, o jums nesielektrina plaukai juos ištiesinus?
Atsakyti
QUOTE(Versace;* @ 2012 04 29, 16:48)
Sia savaite maximose dar bus akcija visokiems plauku prieziuros prietaisams 30% nuolaida, suprantu, kad kokybe ne tokia kaip is mediniu suku/kroninos ir t.t., bet ar labai blogas sis tiesintuvas http://www.babyliss....hteners/st226e/ ? ziurinejau brangesnius is parduotuviu pirkti, bet va pamaciau, kad akcija, o as tik retkarciais tiesinciau, tai gal nepagadintu plauku labai sitas? ar vis del to geriau pirkti is kitur?  smile.gif

Be termostato jis, temperatura visalaik 200 laipsniu bus...
Atsakyti
Merginos, gal kas turite BABYLISS PRO NANO TITANIUM CERAMIC HAIR IRON ir galite pakomentuoti? Arba koks butu modelis, kad galeciau jav internetu nusipirkti pilnai keramikini su jonais, nes plaukai linke garbanotis, bet nuo sviesinimo pazeisti yra. Daznai netiesinu, bet vistiek norisi nusipirkti gera daikta 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(arbataa @ 2012 04 29, 17:29)
merginos, o jums nesielektrina plaukai juos ištiesinus?

Aš tepu prieš tiesinimą visada apsaugą nuo karščio, o po tiesinimo galiukus aliejuku patepu, tai man nesielektrina smile.gif
Atsakyti

Parduodu tiesintuvų rinkinį, naudotas vieną kartą, pirktas UK. Kaina 200lt
user posted image

Atsakyti
Sveikos 4u.gif
turiu bėdelę verysad.gif
turiu štai tokį tiesintuvą, t.y. plokštelės dengtos keramika. Staiga vieną kartą įsijungus jį dar bekaistant parudavo viena plokštelė - dabar viena rusva (atrodo lyg kokia pudra būtų ištepta, nors iš tikrųjų ji švari), o kita kuo gražiausiai liko balta. Gal kas nors esate su tuo susidūrę?
jaučiu nešiu į garantinį, bet ar priims g.gif
Atsakyti
QUOTE(Metaxa @ 2012 05 30, 17:15)
Sveikos 4u.gif
turiu bėdelę verysad.gif
turiu tiesintuvą, t.y. plokštelės dengtos keramika. Staiga vieną kartą įsijungus jį dar bekaistant parudavo viena plokštelė - dabar viena rusva (atrodo lyg kokia pudra būtų ištepta, nors iš tikrųjų ji švari), o kita kuo gražiausiai liko balta. Gal kas nors esate su tuo susidūrę?

As trb nebepirkciau antra kart sio tiesintuvo... maniskis nors naudotas tik kelis kartus kazkokius sposus krecia.. paima, ir betiesinant nebeatsidaro pilnai.. poto fukt ir vel placiai atsidaro.. jum taip nebuna? g.gif o ta ruda plokstele, tai gal apsivelus kokiu nors .. nu nuo tiesinimo kaip buna.. as visada po tiesinimo nuvalau.. unsure.gif zodziu manau jei tiesinciau kasdien, tai nelaikytu jis man ilgai..ir kad tiesina gerai vis del to nepasakyciau verysad.gif deja... parasykit, kaip jums baiges 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Metaxa @ 2012 05 30, 17:15)
Sveikos 4u.gif
turiu bėdelę verysad.gif
turiu štai tokį tiesintuvą, t.y. plokštelės dengtos keramika. Staiga vieną kartą įsijungus jį dar bekaistant parudavo viena plokštelė - dabar viena rusva (atrodo lyg kokia pudra būtų ištepta, nors iš tikrųjų ji švari), o kita kuo gražiausiai liko balta. Gal kas nors esate su tuo susidūrę?

o kokia nors priemone pries tiesinant tepat ant plauku? Nes nuo priemones taip gali atsitikti dengtoms keramika plokstelems g.gif
Atsakyti
QUOTE(No_Angel* @ 2012 05 30, 18:56)
o kokia nors priemone pries tiesinant tepat ant plauku? Nes nuo priemones taip gali atsitikti dengtoms keramika plokstelems  g.gif

drinks_cheers.gif su tuo WIX tiesintuvu negalima naudot priemoniu, turinciu lako pvz, nes jis kaip suprantu braizo plokste.. su tuo butent tiesintuvu dar negalima tiesint slapiu-dregnu plauku..
Atsakyti
bandau atsakyti iš eilės blush2.gif

* Man su atsidarymu jokiu šposų nekrečia, ir apskritai esu juo visai patenkinta ax.gif nors dabar užejo noras vos ne po kiekvieno plovimo tiesint nuo pavasario, tai sekančiam tiesintuvui tikrai paskirsiu daugiau pinigėlių kad būtų geresnis (jau vien kalbant apie plokšteles) smile.gif

* Sąvąjį tiesintuvą taip pat kiekvieną kartą nuvalau kai atvėsta, ir dar prieš įjungiant dar kartą pirštais perbraukiu kad net dulkelių neliktų, taigi abejoju ar ten kokios priemonės "prisvilo".

* Priemones naudoju dvejas - viena iš vakaro išsiplovus galvą, toks serumas, bet jį naudoju jau nuo pat tiesintuvo pirkimo ir manau jeigu būtų dėl jo, tai tikrai būtų "išlindę" anksčiau. Beje, jo sudėtyje lako tikrai nėra. Ir be to visuomet naudoju specialią priemonę nuo karščio.

* Drėgnų plaukų niekad netiesinu, instrukciją gerai išsistudijavau prieš naudojant biggrin.gif

ir manau jeigu būtų nuo priemonių, tai betiesinant paruduotų, o čia dar tik kaistant, kai prieš įjungiant plokšteles nuvaliau smile.gif
Atsakyti