Įkraunama...
Įkraunama...

Plaukų tiesintuvai

QUOTE(Cinamonas* @ 2012 04 05, 10:23)
Sveikos merginos, gal kas turi si BaBylissPRO tiesintuva?  4u.gif  http://www.krinona.l...p...109&lang=lt  Pasidalinkit patirtim ar kokybė atitinka kainą? smile.gif Mano plaukuciai garbanojasi, banguojasi ir labai puciasi  doh.gif ko negaliu pakesti smile.gif Esu kazkur skaiciusi, kad renkantis tiesintuva, toms kuriu plaukai puciasi aktualu jonai. Na ziuriu sis tiesintuvas pakankamai jonu turi smile.gif Ar visgi cia mitas su tais jonais? smile.gif Turiu tiesintuva, atrodo visai neblogas, is profesonaliu (ne babylissas), taciau issitiesinus po pusvalandzio plaukai vel issipucia  verysad.gif
laukiu mergaiciukes jusu patarimu  4u.gif

Esu bandzius ir sita tiesintuva, taip pat puikus kaip ir daugelis babyliss, mano atveju tai tie jonai yra mitas, bandziau puse galvos su ijungtais jonais, kita puse be jonu tiesinti. Tai plaukai atrode vienodai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tiga @ 2012 04 05, 16:13)
Esu bandzius ir sita tiesintuva, taip pat puikus kaip ir daugelis babyliss, mano atveju tai tie jonai yra mitas, bandziau puse galvos su ijungtais jonais, kita puse be jonu tiesinti. Tai plaukai atrode vienodai smile.gif

O koki tu turi? 4u.gif Gal ir Babylis PRO?
Atsakyti
QUOTE(Cinamonas* @ 2012 04 06, 09:07)
O koki tu turi?  4u.gif  Gal ir Babylis PRO?

Sita:
http://www.krinona.l...p...738&lang=lt
Cia dar su garbanojimo funkcija. Anksciau turejau toki philips, tai kaip jus sakote issilygindavau, ir po puse valandos vel pasibusdavo. Tai su babyliss tokiu problemu nera. Issiplovius galva issidziovinu, ir tada kuo greiciau tiesinu. Isijungiau 230 laipsniu, bet uztenka viena karta po plovimu issilyginti, ir tris dienas vaikstai grazi smile.gif Na nebent lietus buna, tada jau didziausia beda smile.gif
Be to merginos, jeigu pirksite is krinonos, visada prasykite nuolaidos(nebent tai akcijine preke) sakykite kad ne pirma karta perkate ir pan smile.gif Nes jie ir iki 15% man yra padare:)
Atsakyti
QUOTE(Tiga @ 2012 04 06, 10:58)
Sita:
http://www.krinona.l...p...738&lang=lt
Cia dar su garbanojimo funkcija. Anksciau turejau toki philips, tai kaip jus sakote issilygindavau, ir po puse valandos vel pasibusdavo. Tai su babyliss tokiu problemu nera. Issiplovius galva issidziovinu, ir tada kuo greiciau tiesinu. Isijungiau 230 laipsniu, bet uztenka viena karta po plovimu issilyginti, ir tris dienas vaikstai grazi smile.gif Na nebent lietus buna, tada jau didziausia beda smile.gif
Be to merginos, jeigu pirksite is krinonos, visada prasykite nuolaidos(nebent tai akcijine preke) sakykite kad ne pirma karta perkate ir pan smile.gif Nes jie ir iki 15% man yra padare:)

na reikia apsispresti, kuri visgi pirksiu, lekti ir prasyti dar plius nuolaidles wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Cinamonas* @ 2012 04 06, 14:05)
na reikia apsispresti, kuri visgi pirksiu, lekti ir prasyti dar plius nuolaidles wink.gif

Nuvaziuokit, pasibandysit kuriuos noresit ir apsispresit smile.gif
Atsakyti
Gal zinote gera ir nelabai brangia priemone apsaugai nuo karscio? visgi tiesinu retai taigi brangi priemone nelabai reikalinga g.gif
Atsakyti
As naudoju TREsemme firmos apsauga, nebrangi ir man patinka smile.gif
Atsakyti
QUOTE(guodzik @ 2012 04 01, 18:28)
as irgi ziurejau sita pigesni nes kartais del tu visu pristiniu, deklu, kilimeliu ar 3D kospuso kaina zenkliai didesne. arba dar sita
http://www.krinona.l...p...529&lang=lt
tik galvoju ar man reikalingi tie garai  doh.gif  ar verta.

Tas su garais geras tik jei netingėsit zaist su tais serumais (o ir kainuoja jie apie 30 lt vienas), ir priežiūros jam reikės, nes po kiekvieno tiesinimo reikės viską išvalyti
Papildyta:
QUOTE(vika8625 @ 2012 04 08, 13:07)
Gal zinote gera ir nelabai brangia priemone apsaugai nuo karscio? visgi tiesinu retai taigi brangi priemone nelabai reikalinga  g.gif

Aš seniau naudodavau L'orealio kremuką rožiniame buteliuke tiesinimui 4u.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif

skaiciau skaiciau, bet vis neapsisprendziu kuris is babyliss tiesintuvu butu geriausias. gal dar kokiu geru firmu galetumet rekomenduoti? 4u.gif ar siunciant internetu, nera jie blogesnes kokybes, nei tokius pat tiesintuvus perkant cia vietoje? plaukai ilgi, lygus, tad nereikia maximaliai stipriausio, nes nera problematiski(garbanoti ir t.t.)
Atsakyti
vienoje parduotuvėje (ogminoje) domėjausi tiesintuvais, tai man paaiškino, kad nėra tokių keramikinėmis plokštėmis. visi yra dengti keramika, bet vienų sluoksnis didesnis, o kitų mažesnis.
o šiaip aš philips firmos esu nusižiūrėjusi
Atsakyti
QUOTE(Versace;* @ 2012 04 23, 11:04)
Sveikos  smile.gif

skaiciau skaiciau, bet vis neapsisprendziu kuris is babyliss tiesintuvu butu geriausias. gal dar kokiu geru firmu galetumet rekomenduoti?  4u.gif ar siunciant internetu, nera jie blogesnes kokybes, nei tokius pat tiesintuvus perkant cia vietoje? plaukai ilgi, lygus, tad nereikia maximaliai stipriausio, nes nera problematiski(garbanoti ir t.t.)

Babyliss visi neblogi.. dar žiūrėkit į Suntachi smile.gif (pasibandykit)
Atsakyti
Sveikos,
Nusprendžiau ir aš įsigyti plaukų tiesintuvą. Perskaičiau temą ir matau visos labai jau giriat tuos Babyliss. Kadangi mano plaukai yra daugmaž tiesūs tik besisukantys į visas puses ir pasipūtę tai man reikia paprasto tiesintuvo, su kuriuo dar būtų galima ir pagarbanoti plaukus. Peržiūrėjau tuos Babyliss'us - su garais atkrenta (per daug terliojimosi su tais geliais), kiti daugmaž panašūs tik vienam daugiau visokių navarotų (padėkliukai, pirštinės, šukos ir pan., kurių man kaip ir nereikia), kituose be nieko. Taigi apsistojau ties paprasčiausiu variantu:
Šituo
Gal kas turit tokias galėtų pakomentuoti ar jos lyginimo prasme labai skiriasi nuo tų kurios kainuo ja virš 200 lt? Ar su jom galima garbanoti plaukus?
Ir dar ar tikrai tos Babyliss labai skiriasi nuo kitų (pvz Philips) ar čia daugiau mokama už pavadinimą?
Ačiū 4u.gif
Atsakyti